Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαλατάς, γιατί έτσι θα μπορούσα να πίνω όσο γάλα θέλω!

Μετά άλλαξα γνώμη και ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης, γιατί έτσι θα μπορούσα να μαζεύω όλα τα χρήσιμα πράγματα που πετάει ο κόσμος στα σκουπίδια και να τα παίρνω τσάμπα!

Αλλά...φεύ, ξέρετε τι λένε για τα παιδικά όνειρα. Ποτέ δεν γίνονται πραγματικότητα...

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δημοτικό, δεν μπορώ να θυμηθώ...

Εκεί γυμνάσιο πολ. μηχανικός ή αρχιτέκτονας. Τέτοια φάση γενικώς...

Λύκειο μου κόλλησε το μικρόβιο του Η/Υ και είπα να ακολουθήσω αυτή την πορεία..

Εγώ ήθελα να γίνω περιπτεράς μέχρι που είδα το τζουράσικ παρκ και μου'κατσε να γίνω αρχαιολόγος.

ρε δεν μου το χεις πει ποτέ αυτό... Να σε κανόνιζα καμιά μέρα.

Δημοσ.

Μετά άλλαξα γνώμη και ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης, γιατί έτσι θα μπορούσα να μαζεύω όλα τα χρήσιμα πράγματα που πετάει ο κόσμος στα σκουπίδια και να τα παίρνω τσάμπα!

Αλλά...φεύ, ξέρετε τι λένε για τα παιδικά όνειρα. Ποτέ δεν γίνονται πραγματικότητα...

Κάνε λίγο υπομονή ... η κυβέρνησή σου/μου/μας το παλεύει ακόμα !

Δημοσ.

Στο νηπιαγωγείο ηθελα να γίνω πυροσβέστης ή αστροναυτης ή και τα 2 μαζι, αργότερα ήθελα να γίνω ιστορικός, δημοτικό προς γυμνάσιο ήθελα να γίνω μπασκετμπολιστας ή αρχιτέκτονας. Στο λυκειο ήθελα να μαμησω μια συμμαθητρια (ηταν αποκλειστικός στόχος και δεν χωρουσε αλλες σκέψεις ο εγκεφαλος, τέλη 3ης καθηγητης φυσικής (thank god δεν πέρασα), τελικά πέρασα πληροφορική αλλά σκεφτόμουν ότι μ'αρεσει πολύ η ψυχολογία σαν επιστημη..

Δημοσ.

Μόνο εγώ ήθελα να γίνω το κλασσικό ... Πιλότος (Mirage 2000 κατά προτίμηση).

δεν εισαι μονος.πιλοτος υπερηχητικου μαχητικου αεροσκαφους.F-16 κατα προτιμηση,τα Mirage ειναι γτπ. :mrgreen:

ο Μaverick ηταν το ειδωλο μου και το Τοp Gun η αγαπημενη μου ταινια ολων των εποχων.

μετα μεγαλωσα και καταλαβα οτι ηταν μια εθνικιστικη,μιλιταριστικη και προπαγανδιστικη ταινια με διαχυτο τον ομοερωτισμο. :mrgreen:

παρολαυτα σκοπυεω αν καταφερω να γινω καποτε πλουσιος ( εδω γελαμε :mrgreen: ) το πρωτο πραμα που θα κανω ειναι να νοικιασω μια πτηση με ενα τετοιο σκαφος.

Δημοσ.

δεν εισαι μονος.πιλοτος υπερηχητικου μαχητικου αεροσκαφους.

ο Μaverick ηταν το ειδωλο μου και το Τοp Gun η αγαπημενη μου ταινια ολων των εποχων.

μετα μεγαλωσα και καταλαβα οτι ηταν μια εθνικιστικη,μιλιταριστικη και προπαγανδιστικη ταινια με διαχυτο τον ομοερωτισμο. :mrgreen:

Maddox is your friend.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...