saya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν με ενδιαφερει να σε καλυψω με αυτα που λες .Ασφαλεια στην σχολη σημαινει ακριβως να πιασεις τον κλεφτη.Και να πιασεις και τον οποιονδηποτε κανει καταστροφες.Οχι ,να μην πλακωθουν 2 παιδακια μεταξυ τους .Αν δεν καταλαβαινεις απλα πραγματα . Οκ,θα φωναζουμε την αστυνομια που τοσο πολυ την επιθυμειτε εντος ασυλου ,προφανως για να διαλυει διαδηλωσεις και ο κλεφτης η εμπρηστης θα την εχουν ηδη κανει . Κοιτα εσυ που εισαι τοσο δυνατος την επομενη φορα που καποιος σφιχτερμαν σε μαλωσει για κατι .Πες του ,ξερω ολα τα δικαιωματα μου .Πολυ θα μου αρεσε να το δω αυτο. :devil:
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 pournara, μια ένδοξη μάχη δεν εγγυάται -ούτε καν- μια ένδοξη ήττα. Χέστο, αφού βλέπεις.
saya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Hττα απο εμενα η τον σφιχτερμαν; :confused:Το ενα ειναι τουλαχιστον αναιμακτο..
pournaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν με ενδιαφερει να σε καλυψω με αυτα που λες .Ασφαλεια στην σχολη σημαινει ακριβως να πιασεις τον κλεφτη.Και να πιασεις και τον οποιονδηποτε κανει καταστροφες.Οχι ,να μην πλακωθουν 2 παιδακια μεταξυ τους .Αν δεν καταλαβαινεις απλα πραγματα . Οκ,θα φωναζουμε την αστυνομια που τοσο πολυ την επιθυμειτε εντος ασυλου ,προφανως για να διαλυει διαδηλωσεις και ο κλεφτης η εμπρηστης θα την εχουν ηδη κανει . Κοιτα εσυ που εισαι τοσο δυνατος την επομενη φορα που καποιος σφιχτερμαν σε μαλωσει για κατι .Πες του ,ξερω ολα τα δικαιωματα μου .Πολυ θα μου αρεσε να το δω αυτο. :devil: Επιμενεις να παραβλεπεις το σημαντικοτερο. Ο ανθρωπος, πες τον σεκιουριτυ, πες τον σφιχτερμαν, πες τον θεο, που θα αναλαβει να πιασει τον κλεφτη, πρεπει να εχει το δικαιωμα να τον πιασει. Καταλαβε το αυτο, δεν ειναι δυσκολο. Οσους και να βαφτισει ενα συμβουλιο σεκιουριταδες, απο τη στιγμη που απο το νομο δεν εχουν δικαιωματα που εχει η αστυνομια, δεν εχουν δικαιωμα, να ψαξουν σε εστιες, να παρεμβουν σε αψιμαχιες, να κανουν οτιδηποτε. Οσο αυτο δεν το καταλαβαινεις, τοσο μπαινεις σε λαθος μονοπατια. δεν εχει να κανει με το αν εγω μπορω να τα βαλω με τον σφιχτερμαν, εχει να κανει με το οτι απο τη στιγμη που δεν εχει τα δικαιωματα που εχει μια αρχη σαν την αστυνομια, μπορω αμεσα να του κανω μηνυση για παραβιαση του ασυλου μου, για παρενοχληση τη στιγμη που τσακονωμαι με εσενα κλπ. Ειναι ενας απλος πολιτης σαν κι εσενα, και τιποτε αλλο, και οσο δικαιωμα εχεις εχει να με ψαξεις στο αν ειμαι κλεφτης, αλλο τοσο εχει κι αυτος. Ποσο πιο δυσκολο πια. Προσπαθεις να φτιαξεις με το μυαλο σου μια ομαδα σεκιουριτυ, που να εχει ολα τα καλα της αστυνομιας, αλλα να μην ειναι αστυνομια. Δε γινεται αυτο απλα γιατι δεν το επιτρεπει ο νομος.
black_widow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οι σεκιουριτάδες πάντα διακοσμητικοί δεν είναι ; Σε τι θα μπορούσαν να επέμβουν ; Ακόμα και να μπορούσαν να επέμβουν με τι εκπαίδευση ακριβώς θα το κάνανε ; Καλά με την επέμβαση της αστυνομίας για το παραμικρό εννοείται δε συμφωνώ , αφορμή θα βρουν να μας δέρνουν και εκεί.
Mirlogria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Κάτι η κατάργηση του ασύλου,κάτι η επιβολή διδάκτρων στους φοιτητές άνω των επιτρεπτών χρονικών ορίων,κάτι η απόλυση των ωρομισθίων... Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να διακόψουμε τις σπουδές μας από Σεπτέμβρη,δεν τα βλέπω να ανοίγουν ούτε μισή μέρα! Μην ξεχνάτε ότι την περίοδο 2006-2007 χάθηκε ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος για πολύ πιο ανούσιους λόγους...
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Λοιπόν τα βιβλία μέσω Internet είναι μια ευχάριστη αλλάγή. Δε το συζητάω πως πριν απλά δεν τα παίρναμε παρά 7 μέρες πριν την εξεταστική. Καλύτερα να το έχω σε PDF παρά καθόλου. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ λοιπόν και άγιος ο Θεός. Και να μην έχουμε τις λαμογιές με τα λεφτά του Δημοσίου. Μόλις γινουν άνθρωποι το ξανασυζητάμε. Για την φοίτηση 3-6 χρόνια , δίνει κίνητρο σε κάποιους που θέλουν νε τελειώσουν νωρίς να το κάνουν και το δεύτερο σκέλος που είναι κατά του αιώνιου φοιτητή μάλλον ευεργετικό θα είναι. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ''αν δεν το δώσεις 3 φορές το μάθημά μου δεν το περνάς''. Μόλις πέσουν οι πρώτες κατακραυγές και μπούφλες για παράλογα θέματα και απαιτήσεις καθηγητών θα στρώσει το θέμα. Όσο για τους εκπρόσωπους των φοιτητών , τι να πω, ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΑΡΙ. Για το χωροταξικό άσυλο δεν έχω κάτι να προσθέσω. Τα πανεπιστήμια δεν είναι ξένο κράτος και ο νόμος πρέπει να ισχύει παντού το ίδιο. Είμαι κατά της κάμερας, δεν το συζητάω, αλλά όχι και να μη μπορεί να μπει κανένας εκπρόσωπος του ΝΟΜΟΥ ( το τονίζω) σε ένα χώρο. Σας το λέω εγώ που ήμουν 10 χρόνια στη σχολή πολιτικών μηχανικών με ένα μάθημα για 2μιση χρόνια.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 @ Φίλιππος : Μαν, αν κατάλαβες, τα όσα παρέθεσες, δεν είχαν να κάνουν "με τυχαίους τραμπούκους". Σεβαστές ναι μεν οι αναφορές σου -και αν και προσωπικά δεν υποστηρίζω πως τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν περιβάλλοντα θιβετιανών μοναστηριών, ΟΜΩΣ δεν είναι ούτε κατά διάννοια και Χάρλεμ/αμέρικαν μπαρς- μόνο που μιλάνε περί "παρατάξεων" (και εκτρόπων που τις ακολούθησαν/ακολουθούν/θα τις ακολουθούν). Αν πρόσεξες, στα όσα λίγα και φλου έγραψα εν είδει "λύσεων", όσο ανακατεύτηκα στο θρεντ, αναφέρθηκα και στην απαγόρευση της δραστηριότητας των ό,τι έχει να κάνει με κόμματα, εντός των πανεπιστημιών (μια και το θεωρώ τραγικά σημαντικό λόγο για την έκπτωση και του πανεπιστημιακού καθεστώτος, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα. Τουλάχιστον όσο το κομματικό σύστημα είναι αυτό που είναι). Τέλος, μιας και δε βλέπω να συνεχίζω στο θέμα, να τονίσω ότι εν γένει εκτιμώ τον τρόπο σου, τα σκεπτικά σου, τις αναπτύξεις σου στο φόρουμ, γι' αυτό και δε θα 'θελα να πάρεις στραβά το περί "ζωής σε τάδε χώρα". Ούτε διάθεση μειωτική υπήρχε από μέρους μου, ούτε ήταν απλά ένας καφροτρόπος για ν' απαντήσω/σχολιάσω "ελλείψει επιχειρημάτων". Σαφώς και δεν συνιστά επιχείρημα, αλλά απλά ένα σχόλιο "της στιγμής" ήταν - μόνο που πραγματικά το πιστεύω (στο στυλ ακριβώς που συνεχίζω να πιστεύω στην βασική αρχή του το να καταργηθεί το άσυλο, είναι το βάρεμα του σαμαριού αντί του γαϊδουριού - ή η ευθανασία αντί της θεραπείας ή έστω του μερικού ακρωτηριασμού).
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μπα, δεν παραξήγησα, μην ανησυχείς (ελπίζω ούτε εσύ). Εξάλλου, κουβέντα κάνουμε και νομίζω ότι, ασχέτως με μια δυο κουβέντες που μπορεί να ξεφύγουν από όλους μας, το ύφος και η διάθεση του καθενός φαίνεται στα γραπτά του και το δικό σου μου φαίνεται υπέρ του διαλόγου. Προφανώς, εγώ δεν λέω ότι πρέπει να μπαίνεις με Καλάσνικοφ στη σχολή σου για να είσαι ασφαλής. Κανείς δεν θα σε πειράξει στην καθημερινότητα. Αν όμως ασχοληθείς με συγκεκριμένα πράγματα (εκλογές, συνελεύσεις, διαμαρτυρία για αφισοκόλληση ή για διακοπή μαθήματος, έκφραση συγκεκριμένης "μη αποδεκτής" πολιτικής άποψης, τήρηση των κανονισμών αν είσαι ΔΕΠ και λοιπά που όλοι λίγο πολύ καταλαβαίνουμε) είναι αρκετά πιθανό να απειληθείς και να χτυπηθείς. Για να μιλήσω προσωπικά, τα 2 πρώτα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής πήγαινα σε όλες τις συνελεύσεις και έκανα πολλές συζητήσεις με συνδικαλιστές. Όταν είδα κάποιον να τις τρώει σε συνέλευση επειδή μίλησε κατά της κατάληψης, κώλωσα. Όταν είδα και δεύτερο, λίγο καιρό μετά, αποφάσισα ότι θα αποφεύγω αυτές τις δραστηριότητες γιατί είμαι ένας και οι άλλοι πολλοί και άγριοι. 2-3 επεισόδια τον χρόνο αρκούν για να συντηρούν το κλίμα τρομοκρατίας. Όπως δεν θα πάω στη Θύρα 7 να προτείνω την κατάργηση των συνδέσμων ή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού, έτσι και στο πανεπιστήμιο προσέχω τι λέω και τι κάνω για να είμαι ασφαλής, εφόσον δεν υπάρχει και κανένας να με προστατεύσει αν μου συμβεί κάτι. Αυτό όμως δεν είναι ελευθερία έκφρασης. Συμφωνώ ότι οι παρατάξεις είναι υπεύθυνες για πολλά (αν και ορισμένα από τα πιο ανησυχητικά γεγονότα που παρέθεσα προέρχονται από τους επίσημους συλλόγους φοιτητών). Αλλά, το να απαγορεύσεις τη δραστηριότητα πολιτικών παρατάξεων είναι κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας που υποτίθεται ότι προστατεύει το άσυλο! Δηλαδή θα προστατεύονται όλες οι ιδέες, εκτός από τις κομματικές; Οξύμωρο. Επίσης, οι κάφροι-πρόβατα, αν δεν οργανωθούν στη ΔΑΠ και τα ΕΑΑΚ, θα οργανωθούν αλλιώς. Σε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς, σε Χριστιανούς και άθεους, σε αδελφότητες όπως στις ΗΠΑ; Κάπως θα κάνουν κλίκες πάλι. Μπορεί να μην έχουν την χρηματοδότηση που έχουν τώρα από τα κόμματα, αλλά πάλι θα τίθεται το θέμα της προστασίας από την ανεξέλεγκτη δράση των "ομάδων". Αυτά για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου. Εκτός απροόπτου, δεν θα αντέξω ούτε εγώ άλλη κουβέντα για το άσυλο.
saya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Επιμενεις να παραβλεπεις το σημαντικοτερο. Ο ανθρωπος, πες τον σεκιουριτυ, πες τον σφιχτερμαν, πες τον θεο, που θα αναλαβει να πιασει τον κλεφτη, πρεπει να εχει το δικαιωμα να τον πιασει. Καταλαβε το αυτο, δεν ειναι δυσκολο. Οσους και να βαφτισει ενα συμβουλιο σεκιουριταδες, απο τη στιγμη που απο το νομο δεν εχουν δικαιωματα που εχει η αστυνομια, δεν εχουν δικαιωμα, να ψαξουν σε εστιες, να παρεμβουν σε αψιμαχιες, να κανουν οτιδηποτε. Οσο αυτο δεν το καταλαβαινεις, τοσο μπαινεις σε λαθος μονοπατια. δεν εχει να κανει με το αν εγω μπορω να τα βαλω με τον σφιχτερμαν, εχει να κανει με το οτι απο τη στιγμη που δεν εχει τα δικαιωματα που εχει μια αρχη σαν την αστυνομια, μπορω αμεσα να του κανω μηνυση για παραβιαση του ασυλου μου, για παρενοχληση τη στιγμη που τσακονωμαι με εσενα κλπ. Ειναι ενας απλος πολιτης σαν κι εσενα, και τιποτε αλλο, και οσο δικαιωμα εχεις εχει να με ψαξεις στο αν ειμαι κλεφτης, αλλο τοσο εχει κι αυτος. Ποσο πιο δυσκολο πια. Προσπαθεις να φτιαξεις με το μυαλο σου μια ομαδα σεκιουριτυ, που να εχει ολα τα καλα της αστυνομιας, αλλα να μην ειναι αστυνομια. Δε γινεται αυτο απλα γιατι δεν το επιτρεπει ο νομος. Εχω την εντυπωση οτι μιλαω με 5χρονα .Πρωτα απο ολα ο καθενας εχει δικαιωμα να πιασει εναν κλεφτη .Δευτερον ,παιδια θα ειναι οργανα του κτιριου και θα εχουν δικαιωμα μεσα στην σχολη να πιανουν κλεφτες .Εξω δεν θα εχουν .Θα εχουν ταυτοτητα κανονικα που θα λεει το ονομα τους ,πανεπιστημιακη αστυνομια ,κτλ.Σαφως και θα εχουν δικαιωματα .Απλως δεν μπορουν να συλλαβουν ,συλλαβουν γιατι δεν θα ειναι μπατσοι.Και εκπαιδευμενοι να ειναι .
saya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εδω δεν μπορειτε να καταλαβετε αυτονοητα πραγματα .Καταλαβαινετε πλατωνα;Πες το μου και αυτο..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι μιλαω με 5χρονα. Δεν κουλάρεις λίγο, λέω εγώ;
saya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν κουλάρεις λίγο, λέω εγώ; Κουλαριστη ειμαι ,αλλα νομιζα οτι ηταν αυτονοητο οτι θα εχουν ταυτοτητες,στολες και τετοια και δεν θα ειναι 5 ξεκαρφωτοι μεσα στο κτιριο.Αλλιως γιατι τοση φασαρια;Για να τους βλεπουμε;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Να το πω αλλιώς: τα "5χρονα" κτλ., του στυλ "πες μου ότι καταλαβαίνετε και Πλάτωνα", κράτησέ τα για τις παρέες σου. Στην επόμενη εξυπνάδα αυτού του στυλ, έφυγες με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό το κατάλαβες; Υπάρχουν εδώ πολλοί χρήστες που συμφωνούν (σε γενικές κατευθύνσεις, έστω) με τις απόψεις σου, αλλά αυτή την προκλητική στάση δεν την έχει κανείς. Επομένως, η παρέμβασή μου δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο των απόψεών σου, αλλά με το πώς τις διατυπώνεις. Μη με υποχρεώσεις να επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα