liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ρε Τούφη, σταμάτα αυτή την προπαγάνδα κατά του αλκοόλ ναούμε! ;p
Toufas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ρε και εγω θα πιω εδω και εκει, δεν εχω κατι με το αλκοολ*, αλλα μου την σπαει το ποσο κοινωνικα αποδεκτο ειναι! *και παντα θα πιω την πιο καλη ποιοτητα που αντεχει η τσεπη μου. 1 μπουκαλι καλη βοτκα > 3 μπουκαλια σκατα βοτκα (absolut, smirnoff)
-nick- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τα χειροτερα μεθυσια γινονται αν δεν εχεις φαει τπτ ολη μερα.- True story.
apd453 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τα χειρότερα μεθύσια γίνονται όταν πας σε πάρτι με βότκες- ουίσκια και όταν ζητάς ποτηράκι σου δίνουν το χάρτινο ποτήρι κοκακόλας των googy's
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ξερω πως λειτουργει η εθανολη (εδω ενα πολυ καλο και απλο παραδειγμα για το πως επιδραει στον εγκεφαλο) αλλα για μενα υπαρχουν πολυ πιο καλες ουσιες εκει εξω που κανουν πιο καλα το ιδιο πραγμα, χωρις να πρεπει να υποστω το aftermath του αλκοολ. Depressants ftl... Οκ εισαι και μικρος, λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι. μηπως δεν σου αρεσει γτ κοιτας αλλη ουσια κι οχι την αιθανολη; :P δεν ξερω παντως τι λες αλλα σιγουρα δεν μπορω να λουστω με χαπια την ωρα που τα καταπινω. φαντασου μπουγελομα με μπυρα την ωρα που την πινεις κιολας. θα μου πεις τωρα οτι υπαρχει κατι καλυτερο απ αυτο;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Προσφατα γυρναω σπιτι λεγοντας οτι ειμαι καλα.Με το που ξαπλωνω γυριζουν τα παντα. Παω στην τουαλετα να ξερασω και κοιμαμαι στον νεροχύτη επανω (καθομουν στο πλαι της μπανιερας). Σηκώνεται μετα καμια ωρα η μανα μου,με βλεπει και υστερα απο τα πολλα μου λεει να παω να κοιμηθω στον καναπε.Λεω οκ και μπαινω και κοιμαμαι μεχρι το μεσημερι μεσα στην μπανιερα. Η μνημη μου σταματησε στο οκ που ειπα.
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Προσφατα γυρναω σπιτι λεγοντας οτι ειμαι καλα.Με το που ξαπλωνω γυριζουν τα παντα. Παω στην τουαλετα να ξερασω και κοιμαμαι στον νεροχύτη επανω (καθομουν στο πλαι της μπανιερας). Σηκώνεται μετα καμια ωρα η μανα μου,με βλεπει και υστερα απο τα πολλα μου λεει να παω να κοιμηθω στον καναπε.Λεω οκ και μπαινω και κοιμαμαι μεχρι το μεσημερι μεσα στην μπανιερα. Η μνημη μου σταματησε στο οκ που ειπα. δηλαδή δεν θυμώσουν το όνειρο που είδες? γιατί αλλη μνήμη απο το σημίο που είπες οκ λογικά δεν είχες εφόσον κοιμόσουν :mellow:
Thanos1972 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν θυμαμαι να μπηκα μεσα στην μπανιερα και ουτε πως ξυπνησα μετα στον καναπε.αργοτερα τα εμαθα.
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν θυμαμαι να μπηκα μεσα στην μπανιερα και ουτε πως ξυπνησα μετα στον καναπε.αργοτερα τα εμαθα. εγώ μια φορά μέθυσα καλά(μικρός) και ξύπνησα το πρωί στον κήπο με την σκύλα μου να με κοιτάζει σαν ufo.
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μία πληροφορία που μόλις είδα Πιστεύω δίκιο έχει η έρευνα...όχι ότι θα ντραπούμε κιόλας...
Toufas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μία πληροφορία που μόλις είδα Πιστεύω δίκιο έχει η έρευνα...όχι ότι θα ντραπούμε κιόλας... Sorry αλλα αν εισαι οντως 17, δεν ειναι παρανομο το να πινεις αλκοολ?
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Sorry αλλα αν εισαι οντως 17, δεν ειναι παρανομο το να πινεις αλκοολ? Ναι παράνομο είναι...αλλά ούτε ταυτότητες ζητάνε στα κλαμπ ούτε από εκεί που πουλάνε ποτά.
vasilis123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 βλακες ειναι να ζητησουν? αλλωστε περισσοτεροι ειναι οι ανηλικοι παρα του ενηλικες μεσα σε ενα κλαμπ...
Toufas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Οχι απλα να ξερω τι να χρησιμοποιησω οταν καποιος μου πει οτι δεν θα επρεπε να μιλαω για τα υπολοιπα ναρκωτικα (δεν λεω για σενα liopyr)
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μία πληροφορία που μόλις είδα Πιστεύω δίκιο έχει η έρευνα...όχι ότι θα ντραπούμε κιόλας... απλά μην πάς και το κάνεις αυτό στην Μύκονο γιατί δεν θα σου αρέσει (και θα ντραπείς). τώρα βέβαια γούστα είναι αυτα , δεν κρίνω κανέναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα