Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Έκτορ δεν ξέρω καν που είναι αυτό το θέμα, και δεν έχω καταλάβει καλά και τα συμφραζόμενά σου. Μάλλον χρειάζεται να διαβάσω το actual θέμα για να νιώσω. Link it to me.Πάντως αφού εγκρίνουν Psycho (Gaming need) και Thresh (Kernel lore), μάλλον θα είναι καλό για μένα.
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ να κατεβάσω το iso των 8.1 x64 από τη MS? Έχω ένα κλειδί
Xlapatsas07 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 τσεκάρετε το θέμα που έφτιαξε παιδιά, είναι επείγον.
ektor7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Έκτορ δεν ξέρω καν που είναι αυτό το θέμα, και δεν έχω καταλάβει καλά και τα συμφραζόμενά σου. Μάλλον χρειάζεται να διαβάσω το actual θέμα για να νιώσω. Link it to me. Πάντως αφού εγκρίνουν Psycho (Gaming need) και Thresh (Kernel lore), μάλλον θα είναι καλό για μένα. Θελω να πω οτι,ουτε η apple,ουτε η ms αφηνουν το λογισμικο να "οριμασει" και στο χρονο πανω ερχετε η καινουρια εκδοση και ξανα απο την αρχη τα μικροπροβληματα και η ασημβατοτητες στο νεο λογισμικο/εκδοση!Αυτα!
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ να κατεβάσω το iso των 8.1 x64 από τη MS? Έχω ένα κλειδί καμιά λύση παιδιά? εχω κλειδί από msdnaa
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 λογικά ναι, όποιο "καθαρό" ISO των 8.1 βρεις θα σου κάνει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 αν ψάξεις στο google όλο και κάτι θα βγάλει...
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα iso των windows 8. μπορώ να βάλω το κλειδί των 8.1 σ αυτό; ή θα έχω πρόβλημα; Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, δεν μπορώ να βρώ iso των 8.1 Έχω ένα κλειδί των 8.1 από msdnaa και Iso από 8 και δεν ξέρω αν θα το δεχτούν.
Giorgos3924 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό http://www.ghacks.net/2013/10/19/download-windows-8-1-iso-image/ Κατέβασα το exe από την MS, από εκεί που λέει install windows 8.1 δέχτηκε το κλειδί κανονικά και αποθήκευσα ότι κατέβασε σε ένα φλασάκι, σύμφωνα με τις οδηγίες. Τώρα, όταν το βάζω στο pc μου ανοίγει σαν data και δεν κάνει κάποιο autorun. Δηλαδή δεν ξέρω πόσο bootable είναι. Τί κάνω;
aris1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Βαλε το stickaki και πατα restart. Μπες στα bios με το DEL οταν ανοιγει ο υπολογιστης και πηγαινε σε μια καρτελα που γραφει boot sequence ή priority. Βαλε 1st boot device το USB flash. Πατα F10 save changes & exit. Θα κανει επανεκκίνηση και θα σου φορτωσει το install των windows 8.
Giorgos3924 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το ξέρω. Το θέμα είναι επειδή όταν το βάζω στο pc ενώ είμαι μέσα στα windows, δεν μου πετάει κάποιο παράθυρο autorun όπως έκανε συνήθως οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα bootαρει Θα το δοκιμάσω σήμερα.
nikanta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 το pc μου λοιπόν άρχισε να μου βγάζει την γνωστή μπλε οθόνη... έχω laptop της acer με win8 64-bit αρχικά μου έκανε κάποια παράσιτα και διακοπές ανά διαστήματα όταν άκουγα μουσική και μετά ένα συνεχόμενο μετά μπλε οθόνη και επανεκκίνηση.. διάβασα ότι φτιάχνει με ένα refresh των windows το οποίο και έκανα τώρα μου ξανακάνει το ίδιο και ήδη την ξαναέβγαλε.... τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει???
Giorgos3924 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω μια λεπτομέρεια. Πώς γίνεται να έχω προεπιλεγμένα τα αγγλικά ώς γλώσσα πληκτρολογίου; Όταν ανοίγει το pc γράφει ελληνικά ενώ θέλω να γράφει αγγλικά από προεπιλογή.
thomasG4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω μια λεπτομέρεια. Πώς γίνεται να έχω προεπιλεγμένα τα αγγλικά ώς γλώσσα πληκτρολογίου; Όταν ανοίγει το pc γράφει ελληνικά ενώ θέλω να γράφει αγγλικά από προεπιλογή. Για να μετατρέψετε ένα πληκτρολόγιο στο προεπιλεγμένο σας πληκτρολόγιο Για να ρυθμίσετε ένα πληκτρολόγιο ως το προεπιλεγμένο σας πληκτρολόγιο ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε μεθόδους εισόδου κειμένου με αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Ανοίξτε το στοιχείο "Γλώσσα" στον Πίνακα ελέγχου σαρώνοντας από το δεξιό άκρο της οθόνης, πατώντας το στοιχείο Αναζήτηση (ή, αν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετώντας το δείκτη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, μετακινώντας το δείκτη του ποντικιού προς τα κάτω και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή Αναζήτηση), καταχωρώντας Προσθήκη γλώσσας στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατώντας ή κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη γλώσσας. Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις για προχωρημένους. Στην περιοχή Παράκαμψη για την προεπιλεγμένη μέθοδο εισαγωγής, επιλέξτε τη διάταξη πληκτρολογίου που θέλετε να γίνει το προεπιλεγμένο σας πληκτρολόγιο και μετά πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Από το επίσημο site της microsoft http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/using-multiple-languages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα