led zeppelin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 led zeppelin: Προφανώς, το laptop σου, έχει "καρφωτή" IP/DNS διεύθυνση (και αυτό προσπαθεί, να συνδεθεί στην διεύθυνση που έχει οριστεί) Απλά άλλαξε την IP και DNS, στο αυτόματο. (για να της παίρνει αυτόματα, απο το εκάστοτε δίκτυο / router, στο οποίο συνδέεται.) Στο αυτόματο είναι και τα δύο αλλά και πάλι δεν δουλεύει.
Centurion Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, Από τότε που αναβάθμισα από τα 8 σε 8.1 ο υπολογιστής δεν μπαίνει αυτόματα σε sleep mode. Έτσι έχω ως αποτέλεσμα να με παίρνει ο ύπνος τα βράδια με το laptop ανοιχτό για ώρες (μόνο η οθόνη σβήνει). Έχω δοκιμάσει να αλλάξω power plans κτλ αλλά τζίφος. Γενικά είναι γνωστό πρόβλημα και δεν ξέρω αν ισχύει για όλους. Όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
LionHurt1982 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εχει άλλος πρόβλημα με τον IE 11 των Win 8.1 στη σελιδα του youtube? Μολις παω να γραψω κατι στη search bar, freezαρει για ένα-δυο λεπτα και επανέρχεται μονο του.Το εχω εντοπισει μονο στη σελιδα του youtube και σχεδόν κάθε φορα που επιχειρω να ψαξω κατι. Είναι πολύ ενοχλητικο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα σε όλους,έχω το εξής πρόβλημα: Ο υπολογιστής μου (Laptop HP) κλείνει ξαφνικά (κάθε ημέρα από μια φορά) και κάνει επανεκκίνηση,βγάζοντάς μου το παρακάτω error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (netwlv64.sys) Τί μπορώ να κάνω; Late reply, αλλα απο τη στιγμη που δεν ειδα καποια απαντηση στο θεμα, here goes: Update στον driver της ασυρματης καρτας /usb με καποιον ο οποιος ειναι συμβατος με Windows 8. 1
veider Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εχει άλλος πρόβλημα με τον IE 11 των Win 8.1 στη σελιδα του youtube? Μολις παω να γραψω κατι στη search bar, freezαρει για ένα-δυο λεπτα και επανέρχεται μονο του.Το εχω εντοπισει μονο στη σελιδα του youtube και σχεδόν κάθε φορα που επιχειρω να ψαξω κατι. Είναι πολύ ενοχλητικο... Kαι σε εμενα το ιδιο που περιγραφεις κανει
IOSTEFO Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μια ερώτηση,πριν ένα χρόνο αγοράσαμε τα W8 σε προσφορά των 15€,ταυτόχρονα πήραμε δωρεάν το κλειδί για το WMC,η ερώτηση μου είναι αυτός που δεν πήρε κλειδί για το WMC μένει μόνο στα W8 και δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση στα W8.1;
Sirios8e Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μια ερώτηση,πριν ένα χρόνο αγοράσαμε τα W8 σε προσφορά των 15€,ταυτόχρονα πήραμε δωρεάν το κλειδί για το WMC,η ερώτηση μου είναι αυτός που δεν πήρε κλειδί για το WMC μένει μόνο στα W8 και δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση στα W8.1; Τι εννοεις δεν πηρε κλειδι??? αν εννοεις με αλλον τροπο, προφανως και οχι.
spyrossss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 http://www.pcworld.com/article/2043243/how-to-boot-to-desktop-mode-in-windows-8-1.html Ευχαριστώ πολύ φίλε !
IOSTEFO Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοεις δεν πηρε κλειδι??? αν εννοεις με αλλον τροπο, προφανως και οχι. Όχι δεν εννοώ με άλλον τρόπο,με νόμιμο τρόπο εννοώ,όταν αγοράζαμε με 15€ την αναβάθμιση τότε από την Microsoft περνάμε και το κλειδί για WMC,και η ερώτηση μου είναι για αυτόν που δεν πήρε κλειδί για WMC μένει μόνο με τα W8; και δεν μπορεί να κάνει update στα W8.1; Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
Sirios8e Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν το διευκρινησες γι'αυτο, για κοιτα στο Site: επισημο site, πιστευω πως ναι. Επισης κοιτα και Site: εδω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια αν γινετε! Εχω διαβαση οτι μπορω να εγκαταστησω στα windows 8 την διαφανεια που υπαρχη στα windows 7 με ενα προγραμμα που ονομαζετε Aero Glass. Μου αρεση πολυ αυτη η διαφανεια των 7 και θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου πειτε που βρισκω το προγραμματακι για install, και λιγο αναλυτικα (μιας και λιγο ασχετος) τι πρεπει να κανω ωστε να εχω διαφανεια και στα windows 8. Ευχαριστω!
Sirios8e Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Επειδη δεν εχω τα 8, για ριξε μια ματια Site: εδω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Επειδη δεν εχω τα 8, για ριξε μια ματια Site: εδω. Το κατεβασα και μου ζητησε να το ανοιξω με καποιο προγραμμα απ το store. Βρηκα ενα (το Free Zip Opener) και με αυτο ανοιξα το Aero Glass. Ομως πραγματικα δεν γνωριζω ακομη καποια πραγματα απ τα windows 8 και δεν ξερω πως να συνεχισω, μιας και μου ανοιξε το Aero Glass σε 4 αρχεια. Τα 3 ειναι .dll και το 1 ειναι .yes! Edit: Λογικα απ οτι βλεπω καποιο θελει αποσυμπιεση.
Sirios8e Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το κατεβασα και μου ζητησε να το ανοιξω με καποιο προγραμμα απ το store. Βρηκα ενα (το Free Zip Opener) και με αυτο ανοιξα το Aero Glass. Ομως πραγματικα δεν γνωριζω ακομη καποια πραγματα απ τα windows 8 και δεν ξερω πως να συνεχισω, μιας και μου ανοιξε το Aero Glass σε 4 αρχεια. Τα 3 ειναι .dll και το 1 ειναι .yes! Edit: Λογικα απ οτι βλεπω καποιο θελει αποσυμπιεση. Δημιουργησε ενα φακελλο και κανε εκει μεσα την αποσυμπιεση, απ' οτι ειδα υπαρχει και ενα αρχειο swatches hkcu.reg το οποιο αν το εκτελεσεις θα πραγματοποιησει καποια αλλαγη στο μητρωο. Kαλυτερα δημιουργησε καποιο σημειο επαναφορας (αν γνωριζεις) και μετα εκτελεσε το αρχειο swatches, ετσι ωστε αν το αποτελεσμα ειναι το αναμενομενο εχε καλως,(μετα απο restart), αν δεν σ'αρεσει κανεις επαναφορα και επανερχεσε στα κανονικα.
Federacion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει ένα γνωστό θέμα (παράνοια MS) με το NET Framework 3.5 στα 8 αλλά κυρίως στα 8.1. Πολύ απλά δεν εγκαθιστά (με τιποτε αλλά με τίποτε) το συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Την οδύσεια που περιγράφει ο τύπος εδώ: http://www.kunal-chowdhury.com/2013/07/how-to-install-dotnet-framework-in-win8.html?m=1 την πέρασα κι εγώ σήμερα. Αλλά με μια διαφορά: Σε μένα ούτε η λύση που κατέληξε με βοήθησε.. Βρήκα επίσης το εξής βίντεο στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dzS55GqUe9w Εδώ τι κάνει ο τύπος: Χρησιμοποιεί τον ίδιο τρόπο επίλυσης του θέματος αλλά αφού έχει απενεργοποιήσει τον ethernet adapter!!! Το κακό είναι ότι -φυσικά- το προσπάθησα και αυτό αλλά δυστυχώς δεν με αφήνει να απεγκαταστήσω τον ethernet adapter.. Αύριο με το καλό θα κάνω άλλη μια προσπάθεια να εγκαταστήσω τους drivers από τη μητρική ξανά μήπως και τίποτε βοηθήσει. Υπάρχει καμιά πρόταση από εδώ; Τέλος να το δώσω μήπως το χρειάζεται κανείς υπάρχουν προτεινόμενες λύσεις και στο site της ΜS (εδω: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh506443(v=vs.110).aspx) που φυσικά δοκίμασα αλλά απέτυχα κι εκεί...... Όποια βοήθεια θα είναι χρησιμότατη. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα