Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

καλησπερα,υπαρχει καποια οικονομικη λυση για σουβλα για την κεντον με 3 καυστηρες?70 ευρω μου φαινονται πολλα! 

 

Ενα κλαπακης μοτερ απο το The Mart με 15-20€.
Μια σουβλα τετραγωνη για κοκορετσι με 6€.

Ενα τροχο δικο σου ή φιλου σου. Την κοβεις την σουβλα στο μεγεθος που πρεπει. Την κανεις μυτερη μπροστα, και ετοιμος!

Αν δεις το πρωτο σχολιο σε αυτο, θα δεις οτι αυτο ακριβως εχει κανει σε bbq υγραεριου.

https://www.skroutz.gr/s/23571470/Moter-Souvlas-6W-Reymatos-gia-Kokoretsi-kai-Kontosouvli-0900158.html#reviews

 

 

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 2
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ενα κλαπακης μοτερ απο το The Mart με 15-20€.
Μια σουβλα τετραγωνη για κοκορετσι με 6€.

Ενα τροχο δικο σου ή φιλου σου. Την κοβεις την σουβλα στο μεγεθος που πρεπει. Την κανεις μυτερη μπροστα, και ετοιμος!

 

ok αλλα το μοτερ πως "πιανει" πανω στην ψησταρια?Εχει καποια βαση?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostaskontis είπε

ok αλλα το μοτερ πως "πιανει" πανω στην ψησταρια?Εχει καποια βαση?

δεν χρειαζεται να πιασει. Καθεται απλα και γυρναει. Κοντραρει στο πλαινο ραφι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostaskontis είπε

ok αλλα το μοτερ πως "πιανει" πανω στην ψησταρια?Εχει καποια βαση?

Έχεις τελειώσει κάποια σχολή ΑΕΙ/ΤΕΙ? 😜

https://www.dropbox.com/s/x6b2myqf10vobme/VID_20200416_194610.mp4?dl=0

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.

Καλησπέρα στη ομάδα 

 

θέλω να ρωτήσω το εξής ώστε να θυμηθώ αν μου διαφεύγει κάτι. Μετά από Χ ψησιματα πως καθαρίζετε τη ψησταριά σας ώστε ν αποφύγετε αναφλέξεις κτλπ ;

 

Έχετε κάποιο σπρέι, πανάκι κάτι;

 

ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 hours ago, doctor_pin said:

πριν το 1ο ψησιμο πρεπει να γινει καποια διαδικασια, να αναψεις απλα να καουν λιγο τα μεταλλα δεν θελει μονο?

Την φουντώνεις Μαξ θερμοκρασία για κανένα μισάωρο να κάψει τα παντα

  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, την ειχα αφησει απο το καλοκαιρι, με γκρι μπουκαλα coral gas καινουργια, με 1-2 ψησιματα.

Σημερα που την εβαλα παλι ειχε αδειασει, την ειχα συνδεδεμενη στη ψησταρια με κλειστο τον διακοπτη του ρυθμιστη

Ειναι λογικο να εχει τοση απωλεια?

 

Σε δευτερο κομματι, θελω καινουργια flavor bars και λεω να τα φτιαξω μονος μου απο ενα φυλο ατσαλιου. Καποια προταση για παχος και υλικο που να παρω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imr είπε

Ρε παιδια, την ειχα αφησει απο το καλοκαιρι, με γκρι μπουκαλα coral gas καινουργια, με 1-2 ψησιματα.

Σημερα που την εβαλα παλι ειχε αδειασει, την ειχα συνδεδεμενη στη ψησταρια με κλειστο τον διακοπτη του ρυθμιστη

Ειναι λογικο να εχει τοση απωλεια?

 

Σε δευτερο κομματι, θελω καινουργια flavor bars και λεω να τα φτιαξω μονος μου απο ενα φυλο ατσαλιου. Καποια προταση για παχος και υλικο που να παρω?

Οχι δεν νομιζω οτι ειναι νορμαλ να χασει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, doctor_pin είπε

Οχι δεν νομιζω οτι ειναι νορμαλ να χασει

Από που μπορεί να προκύψει αυτό; Για να είμαστε ενήμεροι και οι υπόλοιποι που δε ξέρουμε 

 

παντως και γώ σε κόκκινη coral που έβαλα πρώτη φορά και χρησιμοποίησα ο δείκτης ήταν λίγο κάτω από τη μέση. Την έχω στο μπαλκόνι να σημειώσω 

Επεξ/σία από ventic139
Δημοσ.

Η ένδειξη που έχει η συγκεκριμένη μπουκάλα ποσό ακριβής είναι; Γιατί δε μ φαίνεται φυσιολογικό σε νέα μπουκάλα με το που έψησα 30’ να μην ήταν στο καταπράσινο αλλά ελάχιστα κάτω από τη μέση. 

Δημοσ.
Στις 1/3/2024 στις 9:31 ΜΜ, gkatsogr είπε

Λόγω έλλειψης χρόνου τελικά πήρα την Nattera.

Έκατσα την συναρμολόγησα και φαίνεται αρκετά ποιοτική. Της πήρα και ένα κάλυμμα για προστασία από την σκόνη.

Θέλω μόνο να σας ρωτήσω το εξής: αυτή η σωλήνα venturi όντως είναι έτσι στον αέρα;

image.png.9368cd80e5a4051d1b37780d19ad404a.png

image.jpeg.d8a68fa0d71dcb7ccefb06e9c244bb44.jpeg

Η σύνδεση στο πλαϊνό μάτι γίνεται κατ´ αυτόν τον τρόπο, στις περισσότερες τουλάχιστον  περιπτώσεις. Η συγκράτηση του μπεκ γίνεται, συνήθως, με ένα κλιπσάκι. Για επιβεβαίωση, καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάστημα που την αγόρασες.

Δες μία και το παρακάτω βιντεάκι, όπου αφορά παρόμοια εγκατάσταση με την δική σου

 

14 ώρες πριν, imr είπε

Ρε παιδια, την ειχα αφησει απο το καλοκαιρι, με γκρι μπουκαλα coral gas καινουργια, με 1-2 ψησιματα.

Σημερα που την εβαλα παλι ειχε αδειασει, την ειχα συνδεδεμενη στη ψησταρια με κλειστο τον διακοπτη του ρυθμιστη

Ειναι λογικο να εχει τοση απωλεια?

 

Σε δευτερο κομματι, θελω καινουργια flavor bars και λεω να τα φτιαξω μονος μου απο ενα φυλο ατσαλιου. Καποια προταση για παχος και υλικο που να παρω?

Αναφέρεσαι σε coral gas, με βαλβίδα για βιδωτό ρυθμιστή,  ή coral gas prime, με βαλβίδα για κουμπωτό ρυθμιστή; Σε καμία από τις 2 περιπτώσεις, εφόσον είναι κλειστή η βαλβίδα, δεν είναι φυσιολογικό να χάσει αέριο. 

Για τους διαχύτες, καλύτερα να επιλέξεις ανοξείδωτο ατσάλι, πχ 304, με πάχος 1,5-1,6 χιλιοστά.

  • Like 6
Δημοσ.
Στις 1/3/2024 στις 9:26 ΜΜ, kostaskontis είπε

καλησπερα,υπαρχει καποια οικονομικη λυση για σουβλα για την κεντον με 3 καυστηρες?70 ευρω μου φαινονται πολλα! 

 

Αυτή ήταν η δικιά μου προσαρμογή που είχα κάνει και παίζει ακόμα .

Αν πιάνουν τα χεριά σου θα χρειαστείς ένα κομμάτι λαμαρίνας ,τροχό ,ένα τρυπάνι .

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...