Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Βάλε σαπουνάδα στη σύνδεση της μπουκάλας και δες αν βγάζει φουσκάλες

Αν έχω βάλει σωστά,δεν κάνει τίποτα.Απλα δεν ξέρω αν είναι λογικό να ακούγεται ενώ δεν έχω ανάψει τις εστιες,γιατί κάπου διάβασα ότι δε θα πρέπει να ακούγεται.

Just now, rallistas said:

Αν έχω βάλει σωστά,δεν κάνει τίποτα.Απλα δεν ξέρω αν είναι λογικό να ακούγεται ενώ δεν έχω ανάψει τις εστιες,γιατί κάπου διάβασα ότι δε θα πρέπει να ακούγεται.

 

IMG_2024-05-19-143619.jpeg

Είμαι μακακας.Ειχα τον μεσαίο καυστήρα ελάχιστα ανοιχτό αλλα χωρίς να φτάνει για φλόγα.Τον έκλεισα τελείως και ούτε ήχος ούτε μυρωδιά.

  • Like 5
  • Απαντ. 22,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2477

  • ilpapacha

    2173

  • sndev

    1160

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Να βάζετε και στον λαιμό της μπουκάλας για διαρροή. Μου έχει τύχει 2 φορές αλλά στις μεγάλες που είναι για τον λέβητα...

  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, agisg1990 είπε

μήπως ξέρεις μοντέλο πλάκας η κάποιο link?? σε ευχαριστώ

 

Την έχει ο αντιπρόσωπος (General Gas) με κωδικό 11223. 

https://broilking.gr/προϊόντα/αξεσουάρ-bbq/αξεσουάρ-broil-king/σχάρες-πλάκες-ψησίματος/πλάκα-μαντεμένια-διπλής-όψης-28x38-εκ-broil-king-11223/

 

 

  • Thanks 1
Δημοσ.

ρε παιδια πως καθαρίζεται τον κομμάτι της ψησταριάς στο κάτω μέρος που μαζεύει τα αποκαΐδια και τα λύπη

Δημοσ.
2 hours ago, agisg1990 said:

ρε παιδια πως καθαρίζεται τον κομμάτι της ψησταριάς στο κάτω μέρος που μαζεύει τα αποκαΐδια και τα λύπη

Τι ψησταριά έχεις? Τι έχει εκεί για να μαζεύει τα λίπη?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, skskre είπε

Τι ψησταριά έχεις? Τι έχει εκεί για να μαζεύει τα λίπη?

Monarch 390 κατω απο τις σχάρες που έχει τις εστίες μαζευει κ δεν είναι ευκολο να καθαριστεί

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agisg1990 είπε

ρε παιδια πως καθαρίζεται τον κομμάτι της ψησταριάς στο κάτω μέρος που μαζεύει τα αποκαΐδια και τα λύπη

Με σπάτουλα και καλό ξύσιμο

  • Like 4
Δημοσ.

Αφού πήρα μια καλή μαντεμένια πλάκα, έφτιαξα πριν λίγες μέρες smashed burger για πρώτη φορά. Μου φάνηκαν εμφανώς πιο νόστιμα. Λογικά επειδή ψήθηκαν στο λίπος τους?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Αφού πήρα μια καλή μαντεμένια πλάκα, έφτιαξα πριν λίγες μέρες smashed burger για πρώτη φορά. Μου φάνηκαν εμφανώς πιο νόστιμα. Λογικά επειδή ψήθηκαν στο λίπος τους?

Το καραμελωμα που κανουν δινει εξτρα γευση. Σκεψου οτι εχεις πολυ πιο εντονο καραμελωμα λογω smash και αν βαλεις 2πλο μπιφτεκι, τοτε εχεις καραμελωμενη επιφανεια διπλασια. Aρα παιρνεις γευση στο φουλ.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...