virginkiller Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 3 hours ago, protathlitis said: Η αλήθεια είναι ότι ήταν ώρα αιχμής. Από την άλλη , είχαν 2-3 μπουκάλια νερό στον χώρο και φάνηκαν εξοικειωμένοι με αυτή την διαδικασία. Αν τα έψηνε σωστά μια χαρά θα πω εγώ. Να βγαίνει σωστά το φαι μετράει
zanskou Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου μάλλον το φρέσκο ψάρι από το καΐκι (που λογικά διαφημίζουν) είναι από το καΐκι κάποιου ιχθυοτροφείου και άρα με περισσότερο λίπος που προκαλούσε αναφλέξεις ; 1
johnniek13 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 22 hours ago, zanskou said: μάλλον το φρέσκο ψάρι από το καΐκι (που λογικά διαφημίζουν) είναι από το καΐκι κάποιου ιχθυοτροφείου και άρα με περισσότερο λίπος που προκαλούσε αναφλέξεις ; Σιγα μην φταιει το ψαρι, Τσιπουρα ιχθυοτροφειου εχω ψησει δεκαδες φορες με μηδεν αναφλεξεις. Η ψησταρια ειχε το λιπος γιατι ειχαν ψησει πολλα ψαρια ή ήταν ακαθαριστη. 1
sndev Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 11 hours ago, virginkiller said: Και εμάς τίποτα; Μμμ Εσυ! θα πρεπε με το νεο σου εργαλείο! να τους καλέσεις όλους εδω μέσα, χωρις εξαιρέσεις, για τσιμπούσι.. να τεσταριστει κ η επιφάνεια ψησίματος αλλα κ το ποιοτικό αποτέλεσμα ανεφ ταψακιου νερού 2 5
rallistas Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Καλά που έχω βρει αυτά τα οικονομικά ribeye στον Α-Β και πειραματίζομαι ολίγον τις! 5
plasTOST Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 4 λεπτά πριν, rallistas είπε Καλά που έχω βρει αυτά τα οικονομικά ribeye στον Α-Β και πειραματίζομαι ολίγον τις! Τι λένε από γεύση? Σε τι τιμές παίζουν?
ritualistic Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Τι λένε από γεύση? Σε τι τιμές παίζουν? αν ειναι της devesa απο αργεντινη ειναι μια χαρα και παιζει στα 12-13ε τα 240γρ 3
rallistas Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, plasTOST said: Τι λένε από γεύση? Σε τι τιμές παίζουν? 12 το κομματι και ειναι συσκευασμενα ανα τεμαχιο. Θα σου πω οτι επειδη εχω κανει και των 80/κιλο, ειναι πολυ τιμια η αξια τους.Απλα διαλεγω τα λιγο πιο λιπωδη και βγαινουν τελεια. Με προλαβε ο απο πανω!Αληθεια πολυ τιμια και δεν το σκεφτεσαι ρε παιδι μου για το κοστος τους..Παιρνω 2-3 οποτε παω Επεξ/σία 14 Μαϊου από rallistas 3
jaguar13 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Ενημερωτικά αυτά πάνε στα 60/κιλό. Αν έχεις κοντά σου Mart έχει σε πιο χαμηλές τιμές ωραία κομμάτια, βέβαια σε μεγαλύτερες συσκευασίες. 3
rallistas Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 50 minutes ago, jaguar13 said: Ενημερωτικά αυτά πάνε στα 60/κιλό. Αν έχεις κοντά σου Mart έχει σε πιο χαμηλές τιμές ωραία κομμάτια, βέβαια σε μεγαλύτερες συσκευασίες. Eχω σχετικα κοντα ναι. Δινει σε λιανικη ο Mart?
skskre Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 hour ago, rallistas said: Eχω σχετικα κοντα ναι. Δινει σε λιανικη ο Mart? Ναι φυσικά, βγάζεις κάρτα ιδιώτη πλέον..
protathlitis Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 3 hours ago, rallistas said: Καλά που έχω βρει αυτά τα οικονομικά ribeye στον Α-Β και πειραματίζομαι ολίγον τις! Από την δεύτερη φωτό, μήπως έπρεπε να ψήσεις λίγο καλύτερα το λίπος? μου φάνηκε να έχει ζελατώδη υφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα