cambo99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 14 minutes ago, zanskou said: φασον κατασκευή πρέπει να ειναι. εξωτερικα μοιάζει πάρα πολύ με το μοντέλο majesty της vanward το οποίο επίσης έχει πρόβλημα διαρροής λίπους από το πλάι. Από κάτω έχει μεγάλο ταψί για τα λίπη και δεν εχει κάδο, σωστά ; Έχει μεγάλο ταψί με τρύπα στη μέση και συρταρωτό μικρό δοχείο - συλλέκτη από κάτω. Ξέχασα να αναφέρω ότι η πλάκα ψησίματος είναι μαντεμένια και καλής ποιότητας... αλλά τι να την κάνεις.
Astronautis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Επειδή εγώ την ψήνω κατευθείαν στη σχάρα βάζοντας την πάνω σε αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα φαντάζομαι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια λαδόκολλα για να την μεταφέρεις Αυτό με την λαδόκολλα μου άρεσε. Αντέχει όμως; Δεν καίγεται; Και δεν κολλάει πάνω στη ζύμη; Χρησιμοποιώ λαδόκολλα στο φούρνο της κουζίνας αλλά με θερμοκρασίες χαμηλότερες από της ψησταριάς και σε λιπαρά κρέατα. 42 λεπτά πριν, Morosana είπε Πρώτη φορά έβαλα αυγό θέλει μερικά trial and error μέχρι να βρεις τι σου αρέσει. Ίσως φταίει που την άναψα στο φουλ με το που ήρθα σπίτι και μέχρι να τακτοποιήσω τα πράγματα απ τα μωρά και να κάνω και ένα μπάνιο να φύγει το αλάτι ξέφυγε σε θερμοκρασία. Έτυχε χθες να δω σχετικό βιντεάκι. Μισοψηνεις την πίτσα ή ότι άλλο είναι και την βγάζεις από την ψησταριά, βάζεις επάνω τους κρόκους και ξαναβάζεις μέσα με φουλ θερμοκρασία. Τους κρόκους τους έχεις βάλει από πριν σε σφηνοποτηρα ή φλιτζάνια εσπρέσσο ώστε να μπορείς γρήγορα να τους ρίξεις πάνω στην πίτσα. Τι πέτρα έχεις πάρει; 1
zanskou Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, cambo99 είπε Έχει μεγάλο ταψί με τρύπα στη μέση και συρταρωτό μικρό δοχείο - συλλέκτη από κάτω. Ξέχασα να αναφέρω ότι η πλάκα ψησίματος είναι μαντεμένια και καλής ποιότητας... αλλά τι να την κάνεις. αμα δεν βαριεσαι καποια στιγμη βγάλε και μια φωτογραφάι την πισω μερια από περιέργεια αλλά ειμαι 99% οτι ειναι όπως η άλλη. κι εγω ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα και χωρίς καδο δεν πιάνεις θερμοκρασίες πάνω από 250 βαθμούς με τίποτα 4 λεπτά πριν, skonst είπε Παιδιά καλημέρα, Μπαίνω πρώτη φορά στο νήμα (διάβασα όλες τις παρεμβάσεις σας και έμαθα πολλά). Για την πρώτη μου φορά που θα πάρω ψησταριά και βρήκα ενδιαφέρουσα την ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ (BBQ) 4+1 ΕΣΤΙΩΝ / BLACKBULL GLASSLID 0304BLB. Κυρίως μου άρεσε ότι έχει γυαλί μπροστά και μεγάλη επιφάνεια ψησίματος. Επίσης είδα πολύ καλές κριτικές στο skroutz. Τη βρίσκω στα 350€ περίπου. Ξέρει κανείς κάτι; το γυαλί πιο πολύ για μειονέκτημα μου κάνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κρατάει θερμοκρασία όπως ένα κανονικό καπάκι.
Morosana Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Astronautis είπε Έτυχε χθες να δω σχετικό βιντεάκι. Μισοψηνεις την πίτσα ή ότι άλλο είναι και την βγάζεις από την ψησταριά, βάζεις επάνω τους κρόκους και ξαναβάζεις μέσα με φουλ θερμοκρασία. Τους κρόκους τους έχεις βάλει από πριν σε σφηνοποτηρα ή φλιτζάνια εσπρέσσο ώστε να μπορείς γρήγορα να τους ρίξεις πάνω στην πίτσα. Τι πέτρα έχεις πάρει; Την επόμενη φορά θα βάλω το αβγό στα μισά να δω πως θα συμπεριφερθεί. εχω την ορθογώνια της Weber 1
skonst Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, zanskou είπε αμα δεν βαριεσαι καποια στιγμη βγάλε και μια φωτογραφάι την πισω μερια από περιέργεια αλλά ειμαι 99% οτι ειναι όπως η άλλη. κι εγω ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα και χωρίς καδο δεν πιάνεις θερμοκρασίες πάνω από 250 βαθμούς με τίποτα το γυαλί πιο πολύ για μειονέκτημα μου κάνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κρατάει θερμοκρασία όπως ένα κανονικό καπάκι. Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό που λες είναι πολύ λογικό. Από την άλλη, υποτίθεται ότι με το γυαλί δε χρειάζεται να ανοίγεις κάθε τόσο το καπάκι για να δεις τι γίνεται.
skoudinio Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, skonst είπε Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό που λες είναι πολύ λογικό. Από την άλλη, υποτίθεται ότι με το γυαλί δε χρειάζεται να ανοίγεις κάθε τόσο το καπάκι για να δεις τι γίνεται. Θα μαυρίσει με το πρώτο ψήσιμο. Στην αρχή θα το καθαρίζεις αλλα με τον καιρό θα βαρεθείς.
ritualistic Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Επειδή γίνεται λόγος για θερμόμετρο , ποιο θα προτείνατε να αγοράσουμε ; Ποια η γνώμη σας για το igrill 3 ; Αξίζει η αγορά του έναντι των άλλων ; το βρισκω και εγω αρκετα ακριβο οπως και τα υπολοιπα αξεσουαρ της weber. μπορεις να κανεις την δουλεια σου με αρκετα φθηνοτερο 3 ώρες πριν, surf80 είπε χθες εκανα το πρωτο ψησιμο με την Weber Spirit II E310 GBS. Καθαρισα με βουρσα την σχαρα την περασα με λαδακι.Οι αντιφλοφιστικες σχαρες και ο καδος εχουν λιγα λιποι θελουν ολα καθαρισμα μετα απο καθε χρηση ή αν ειναι να ψησετε σε μια δυο μερες την καθαριζετε καθε 2-3 ψησιματα? Καμια καλη κουκουλα εκτος weber για την 310? τσεκαρε αυτη εδω : https://bbq.gr/kalumma-monarch-royal-grillpro την εχω παρει και ταιριαζει γαντι στην 310 για το καθαρισμα καθαρισμα - λαδακι την σχαρα μετα απο καθε ψησιμο, αντιφλογιστικες - καδο ο πωλητης ανεφερε καθε 3-6 μηνες, αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος απο τους πιο εμπειρους εδω
p@nos139 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 9:48 ΜΜ, Xorxhs! είπε https://grill-star24.de/gasgrills/21/genesis-ii-e-310-gbs-black-gasgrill-modell-2019-weber 720 euro η Genesis ii 310 + 60 euro μεταφορικα...με 780 στην πορτα σας... 23 ώρες πριν, p@nos139 είπε Καλησπέρα. Έχει πάρει κανείς από αυτό το site ? πήγα να παραγγείλω αλλά στέλνει μόνο Γερμανία και έστειλα email. Γενικά για εγγυήσεις από εξωτερικό έχει κανείς άποψη? Καλησπερα. Το site grill-star24.de ειναι FAKE. Δειτε και εδω: https://www.verbraucherschutz.com/warnungsticker/grill-star24-de-vorsicht-fakeshop-ihre-erfahrungen/ Ηταν αρκετα χαμηλες οι τιμες και το εψαξα λιγο παραπανω. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 3 1
cambo99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Αξιόπιστο μαγαζί από Ευρώπη που στέλνει και Ελλάδα weber και εννοείται πιο φθηνό υπάρχει;
ηνίοχος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Astronautis είπε Αυτό με την λαδόκολλα μου άρεσε. Αντέχει όμως; Δεν καίγεται; Και δεν κολλάει πάνω στη ζύμη; Χρησιμοποιώ λαδόκολλα στο φούρνο της κουζίνας αλλά με θερμοκρασίες χαμηλότερες από της ψησταριάς και σε λιπαρά κρέατα. Έτυχε χθες να δω σχετικό βιντεάκι. Μισοψηνεις την πίτσα ή ότι άλλο είναι και την βγάζεις από την ψησταριά, βάζεις επάνω τους κρόκους και ξαναβάζεις μέσα με φουλ θερμοκρασία. Τους κρόκους τους έχεις βάλει από πριν σε σφηνοποτηρα ή φλιτζάνια εσπρέσσο ώστε να μπορείς γρήγορα να τους ρίξεις πάνω στην πίτσα. Τι πέτρα έχεις πάρει; Εγώ το χρησιμοποιώ μαζί με αλουμινόχαρτο απ' ευθείας πάνω στη σχάρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα , αν φοβάσαι ότι θα κολλήσει βάλε λίγο αλεύρι ανάμεσα τους , ακόμη η λαδόκολλα δεν είναι απαραίτητο να σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος , τράβηξε την αφότου τη βάλεις στη πέτρα Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από ηνίοχος 3
ritualistic Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Σημερινο μενου : πανσετα 8 λεπτα η καθε πλευρα στους 200 βαθμους 8
ηνίοχος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάρι για σήμερα , τα ντοματακια ψήθηκαν σε ένα πήλινο με λίγο λάδι και αλάτι Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από ηνίοχος 8
koiliodoulos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, p@nos139 είπε Καλησπερα. Το site grill-star24.de ειναι FAKE. Δειτε και εδω: https://www.verbraucherschutz.com/warnungsticker/grill-star24-de-vorsicht-fakeshop-ihre-erfahrungen/ Ηταν αρκετα χαμηλες οι τιμες και το εψαξα λιγο παραπανω. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Το ειχα πει και γω και εννοειται το ειχα ψαξει! Μου φανηκε υποπτο που ειχε τοσο χαμηλα τις τιμες
ritualistic Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Ψάρι για σήμερα , τα ντοματακια ψήθηκαν σε ένα πήλινο με λίγο λάδι και αλάτι Τσιπουρα ; Δωσε καμια πληροφορια πως την εψησες ! 1
Skatzivas Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Συνεχίζω την ενημέρωση έτσι για να υπάρχει αφού το κάνω: Μπουκάλα 10κιλη πετρογκαζ,με ψησταριά καμπινγκαζ 3,που καίει 700 γρ.(;) την ώρα. Με το σημερινό ψήσιμο έφτασα αισίως τα 13 και σε ώρες ψησίματος 12 κ μισή. Άρα μπακαλιστικα έχω κάψει 8700 κιλά περίπου; Να την αλλάξω ή να ρισκάρω άλλο ένα ψήσιμο; Πάντως δεν ξέρω αλλά δεν έχω καταλάβει να έχει πέσει η πίεση να το πω έτσι. Βέβαια πρώτη φορά είναι. Στη δεύτερη μπουκάλα όταν μπει καινούργια θα το τσεκαρω. Τι λέτε; Και κάτι άλλο που μου ήρθε. Το κουμπάκι που πατάς και ανάβει πως δουλεύει; Με μπαταρία; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα