Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας από Λεμεσό Κύπρου. αποφάσισα να πάρω μια ψησταριά υγραερίου με 4 καυστήρες, αν και έχουμε αυλή και μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα που έχει και σούβλα. 

Έκανα έρευνα αγοράς και κατέληξα στο ότι ή θα πρέπει να πάρω μια καλή ποιοτική ή καθόλου από το να πάρω μια φθηνή.

Οι επιλογές μου είναι πολύ λιγότερες από την Ελλάδα.

βρήκα τις Campingaz  πολύ ακριβές και χαμηλής ποιότητας σε σύγκριση με τις  BroilKing ή Weber ή CharBroil. Συγκεκριμένα η campingaz 4 series classic ls plus είναι στα 550 ευρώ.

Υπάρχει μια OutdoorChef 415G  στα 580 ευρώ με 4 καθστήρες αλλά χωρίς πλαϊνό μάτι.

Υπάρχει σε προσφορά η Broil King Gem 320  στα 379 ευρώ αλλά με 3  burners  και χωρίς πλευρινή εστία.

Broil King Baron 440  στα 800 ευρώ.

Broil King Baron 590  στα 1050 ευρώ με μηχανισμό σούβλας και έξτρα πλάκα. 

Οι BeefEater είναι περίπου στα ίδια λεφτά με BroilKing αλλά τις βρήκα λιγότερο ποιοτικές..... 

Οι Weber και οι CharBroil είναι κορυφαίες αλλά  πολύ πιο ακριβές.

Υπάρχουν κάποιες JamieOliver γύρω στα 450 - 650 ευρώ περίπου στην ίδια ποιότητα με τις Campingaz.

Η πιο φθηνή λύση είναι η Ψησταριά υγραερίου Kenton NATERIAL με 4  burners του Leroy Merlin  στα 199 ευρώ.

Βρήκα και μερικές κινέζικες άγνωστες μάρκες από 250 - 450 ευρώ.

 

Αξίζει να δώσω 850 ή 1050 για μια BroilKing  ή να πάρω μια πιο φθηνή? 

 

 

 

Επεξ/σία από Excoset
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nickmanak είπε

Ψαξε για αμερικανικες Kalamazoo φιλε.

Φίλε έκανα αναζήτηση και δεν βρίσκω πουθενά εδώ κάτι για  Kalamazoo !!! 

Επεξ/σία από Excoset
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι broil king & weber είναι υπερτιμημένες...Δηλαδή πληρώνεις όνομα, παρά αυτό το οποίο προσφέρουν...Και αυτό φαίνεται και απο τα εξαρτήματα τους...Οδοντογλυφίδα weber να πάρεις , θα την πληρώσεις 5 ευρώ..Δεν λέω ότι δεν ψήνουν καλά..Ειναι άριστες...Απλά λέω, ότι αντί να κάνουν 400 ευρώ, κάνουν 650..

Εγώ πάντως βολεύτηκα με μια Unimac 200 ευρώ...Ψήνει πολύ καλά, χωρίς να χρειάζεται το κάτι παραπάνω

  • Like 1
Δημοσ.

4 ήμερες πήρα μια μεταχειρισμενη Broil King Signet 320 με έξτρα τη σούβλα. Κάποια τιπ για ψήσιμο με σούβλα έχετε? όσο και να ψάχνω τίποτα δεν βρίσκω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikpar00 είπε

4 ήμερες πήρα μια μεταχειρισμενη Broil King Signet 320 με έξτρα τη σούβλα. Κάποια τιπ για ψήσιμο με σούβλα έχετε? όσο και να ψάχνω τίποτα δεν βρίσκω

στο youtube  αν κανεις αναζήτηση  rotisserie gas barbecue  θα βρεις πολλά βίντεο 

  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα μια campicaz με το 50% τής black. Εκείνη που ο κάδος της πλένετε στο πλυντήριο πιάτων. https://www.bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-3-series-classic-ls-plus/ .Βασικά αυτό με έκανε να την αγοράσω κ μετά η τιμή. Πρώτο ψήσιμο χοιρινη πριζολα κ καλαμάκια. Εξαιρετικό ψήσιμο. Σε χαμηλή θερμοκρασία πετούσε αρκετή φλόγα όμως. Ο κάδος έπιανε εύκολα θερμοκρασία κ ήταν σταθερή. Σαν κατασκευή κλάσεις ανώτερη από οτιδήποτε κινεζικο. Σχάρες εξαιρετικές κ κραταγανε θερμοκρασία (πήρα έξτρα μαντεμενιες) όχι όμως μαντέμι σαν της lodge. Είναι ένα κλικ κάτω από broil king k Weber σαν υλικά εξωτερικά αλλά παρά  πολλά κλικ πάνω από τις no name. 265 +60 μαντέμι ήταν κλοπή. Η βάση για τα λίπη μικρή αλλά κάνει δουλειά. Τη τύλιξα με αλουμινόχαρτο για πιο εύκολο καθαρισμα. Μπαίνει κ αυτή πλυντήριο πιάτων. Θα επανέλθω όταν χρειαστεί καθαρισμό.

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις παραλάβει κιόλας; Πότε παρήγγειλες; Γιατί εμένα η παραγγελία από την Τρίτη,  είναι ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, sargus είπε

Δηλαδή έχεις παραλάβει κιόλας; Πότε παρήγγειλες; Γιατί εμένα η παραγγελία από την Τρίτη,  είναι ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας!

Τρίτη  κ γω 15.30 τό μεσημέρι. Κ παραμένει στο στάδιο επεξεργασίας.οταν παραγγείλα πήρα τηλ να δω πως έρχεται κ μου παν κάνει έως 7 εργάσιμες. Χθές με πήρε κούριερ να με ρωτήσει αν θα με σπίτι σήμερα κ αν έχουμε Ανσασερ. Ήρθε μόνο η ψησταριά. 3ς ώρες μετά έσκασε ACS με το μαντέμι 🙄

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sndev είπε

Πήρα μια campicaz με το 50% τής black. Εκείνη που ο κάδος της πλένετε στο πλυντήριο πιάτων. https://www.bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-3-series-classic-ls-plus/ .Βασικά αυτό με έκανε να την αγοράσω κ μετά η τιμή. Πρώτο ψήσιμο χοιρινη πριζολα κ καλαμάκια. Εξαιρετικό ψήσιμο. Σε χαμηλή θερμοκρασία πετούσε αρκετή φλόγα όμως. Ο κάδος έπιανε εύκολα θερμοκρασία κ ήταν σταθερή. Σαν κατασκευή κλάσεις ανώτερη από οτιδήποτε κινεζικο. Σχάρες εξαιρετικές κ κραταγανε θερμοκρασία (πήρα έξτρα μαντεμενιες) όχι όμως μαντέμι σαν της lodge. Είναι ένα κλικ κάτω από broil king k Weber σαν υλικά εξωτερικά αλλά παρά  πολλά κλικ πάνω από τις no name. 265 +60 μαντέμι ήταν κλοπή. Η βάση για τα λίπη μικρή αλλά κάνει δουλειά. Τη τύλιξα με αλουμινόχαρτο για πιο εύκολο καθαρισμα. Μπαίνει κ αυτή πλυντήριο πιάτων. Θα επανέλθω όταν χρειαστεί καθαρισμό.

κ γω παρελαβα ηδη,ποιο μαντεμι πηρες κ απο που μπας κ την αναβαθμισω κ εγω?δεν δοκιμασες την δικη της σχαρα?

  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, archi είπε

κ γω παρελαβα ηδη,ποιο μαντεμι πηρες κ απο που μπας κ την αναβαθμισω κ εγω?δεν δοκιμασες την δικη της σχαρα?

Όχι δε το δοκίμασα για την ακρίβεια δε το άνοιξα καν αλλά αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι σχάρας που είναι πλακέ παίζει να κάνα μαλακια κ το μαμισιο  νάνε το ίδιο υλικό με αυτό που πήρα. https://www.bbq-campingaz.gr/product/σχάρα-μαντέμι-culinary/ . Δε με πειράζει όμως γτ ούτος η αλλος σε 2 χρόνια τις σχάρες τις βγάζω οφφ. Ειδικά τα μαντεμια τα σκουριαζω γτ τα αφήνω πάνω στη ψησταριά όλο το χρόνο. Αύριο που θα φτιάξω Burger θα φανεί πόσο καλής ποιότητας είναι η δεν είναι γτ έχω άμεση σύγκριση με τα Lodge. Στη πρώτη καύση περνά τα με πινέλο ελαιόλαδο σκούπισε τα με χαρτί ,θέλει λεπτή στρώση. Καψτα στους 150 με max 180 βαθμούς περίπου για 30-45 λεπτά  κ άστα να κρυώσουν μέσα στη ψησταριά. Θα συντηρηθούν πολύ καλύτερα.  Το δοκιμασα στη μία πλευρά κ είχε διάφορα στο αντικολλητικό σε σχέση με τη πλευρά που δεν έκανα. Επιπλέον καθάρισε πολύ πιο εύκολα η πλευρά που "ψήθηκε".

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Όχι δε το δοκίμασα για την ακρίβεια δε το άνοιξα καν αλλά αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι σχάρας που είναι πλακέ παίζει να κάνα μαλακια κ το μαμισιο  νάνε το ίδιο υλικό με αυτό που πήρα. https://www.bbq-campingaz.gr/product/σχάρα-μαντέμι-culinary/ . Δε με πειράζει όμως γτ ούτος η αλλος σε 2 χρόνια τις σχάρες τις βγάζω οφφ. Ειδικά τα μαντεμια τα σκουριαζω γτ τα αφήνω πάνω στη ψησταριά όλο το χρόνο. Αύριο που θα φτιάξω Burger θα φανεί πόσο καλής ποιότητας είναι η δεν είναι γτ έχω άμεση σύγκριση με τα Lodge. Στη πρώτη καύση περνά τα με πινέλο ελαιόλαδο σκούπισε τα με χαρτί ,θέλει λεπτή στρώση. Καψτα στους 150 με max 180 βαθμούς περίπου για 30-45 λεπτά  κ άστα να κρυώσουν μέσα στη ψησταριά. Θα συντηρηθούν πολύ καλύτερα.  Το δοκιμασα στη μία πλευρά κ είχε διάφορα στο αντικολλητικό σε σχέση με τη πλευρά που δεν έκανα. Επιπλέον καθάρισε πολύ πιο εύκολα η πλευρά που "ψήθηκε".

ωραια,σε ευχαριστω!ηθελα να παρω κ το τηγανι αλλα σχεδον ολα τα εξτρα τα ειδα σε ελλειψη,το πολυ πολυ παιρνω αλλα σκευη που ταιριαζουν στην τρυπα.περιμενω εντυπωσεις τοτε γιατι εγω ακομα δεν βρηκα χρονο να την δεσω,ειδα το σχεδιαγραμμα κ ειδα πως θα χρειαστει αρκετο χρονο για να την φτιαξω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, archi είπε

ωραια,σε ευχαριστω!ηθελα να παρω κ το τηγανι αλλα σχεδον ολα τα εξτρα τα ειδα σε ελλειψη,το πολυ πολυ παιρνω αλλα σκευη που ταιριαζουν στην τρυπα.περιμενω εντυπωσεις τοτε γιατι εγω ακομα δεν βρηκα χρονο να την δεσω,ειδα το σχεδιαγραμμα κ ειδα πως θα χρειαστει αρκετο χρονο για να την φτιαξω.

θες ενα διορακι στο νερο. σε ολες τις ψησταριες αυτες τοσο θελεις. ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι θα σου κανει τη ζωη λιγο πιο ευκολη αν εχεις. η αρχικη σχαρα θεωρω δε θα χει τρυπα να ξερεις.. δε ξερω δεν την ανοιξα κιολας 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...