Excoset Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας από Λεμεσό Κύπρου. αποφάσισα να πάρω μια ψησταριά υγραερίου με 4 καυστήρες, αν και έχουμε αυλή και μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα που έχει και σούβλα. Έκανα έρευνα αγοράς και κατέληξα στο ότι ή θα πρέπει να πάρω μια καλή ποιοτική ή καθόλου από το να πάρω μια φθηνή. Οι επιλογές μου είναι πολύ λιγότερες από την Ελλάδα. βρήκα τις Campingaz πολύ ακριβές και χαμηλής ποιότητας σε σύγκριση με τις BroilKing ή Weber ή CharBroil. Συγκεκριμένα η campingaz 4 series classic ls plus είναι στα 550 ευρώ. Υπάρχει μια OutdoorChef 415G στα 580 ευρώ με 4 καθστήρες αλλά χωρίς πλαϊνό μάτι. Υπάρχει σε προσφορά η Broil King Gem 320 στα 379 ευρώ αλλά με 3 burners και χωρίς πλευρινή εστία. Broil King Baron 440 στα 800 ευρώ. Broil King Baron 590 στα 1050 ευρώ με μηχανισμό σούβλας και έξτρα πλάκα. Οι BeefEater είναι περίπου στα ίδια λεφτά με BroilKing αλλά τις βρήκα λιγότερο ποιοτικές..... Οι Weber και οι CharBroil είναι κορυφαίες αλλά πολύ πιο ακριβές. Υπάρχουν κάποιες JamieOliver γύρω στα 450 - 650 ευρώ περίπου στην ίδια ποιότητα με τις Campingaz. Η πιο φθηνή λύση είναι η Ψησταριά υγραερίου Kenton NATERIAL με 4 burners του Leroy Merlin στα 199 ευρώ. Βρήκα και μερικές κινέζικες άγνωστες μάρκες από 250 - 450 ευρώ. Αξίζει να δώσω 850 ή 1050 για μια BroilKing ή να πάρω μια πιο φθηνή? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από Excoset
Excoset Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nickmanak είπε Ψαξε για αμερικανικες Kalamazoo φιλε. Φίλε έκανα αναζήτηση και δεν βρίσκω πουθενά εδώ κάτι για Kalamazoo !!! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από Excoset
nickmanak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εχεις δικιο, δεν βρισκω καποιον εισαγωγεα Ελλαδα.
giorgos_76 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Γνώμη μου είναι ότι broil king & weber είναι υπερτιμημένες...Δηλαδή πληρώνεις όνομα, παρά αυτό το οποίο προσφέρουν...Και αυτό φαίνεται και απο τα εξαρτήματα τους...Οδοντογλυφίδα weber να πάρεις , θα την πληρώσεις 5 ευρώ..Δεν λέω ότι δεν ψήνουν καλά..Ειναι άριστες...Απλά λέω, ότι αντί να κάνουν 400 ευρώ, κάνουν 650.. Εγώ πάντως βολεύτηκα με μια Unimac 200 ευρώ...Ψήνει πολύ καλά, χωρίς να χρειάζεται το κάτι παραπάνω 1
nikpar00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 4 ήμερες πήρα μια μεταχειρισμενη Broil King Signet 320 με έξτρα τη σούβλα. Κάποια τιπ για ψήσιμο με σούβλα έχετε? όσο και να ψάχνω τίποτα δεν βρίσκω
Excoset Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nikpar00 είπε 4 ήμερες πήρα μια μεταχειρισμενη Broil King Signet 320 με έξτρα τη σούβλα. Κάποια τιπ για ψήσιμο με σούβλα έχετε? όσο και να ψάχνω τίποτα δεν βρίσκω στο youtube αν κανεις αναζήτηση rotisserie gas barbecue θα βρεις πολλά βίντεο 1
sndev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Πήρα μια campicaz με το 50% τής black. Εκείνη που ο κάδος της πλένετε στο πλυντήριο πιάτων. https://www.bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-3-series-classic-ls-plus/ .Βασικά αυτό με έκανε να την αγοράσω κ μετά η τιμή. Πρώτο ψήσιμο χοιρινη πριζολα κ καλαμάκια. Εξαιρετικό ψήσιμο. Σε χαμηλή θερμοκρασία πετούσε αρκετή φλόγα όμως. Ο κάδος έπιανε εύκολα θερμοκρασία κ ήταν σταθερή. Σαν κατασκευή κλάσεις ανώτερη από οτιδήποτε κινεζικο. Σχάρες εξαιρετικές κ κραταγανε θερμοκρασία (πήρα έξτρα μαντεμενιες) όχι όμως μαντέμι σαν της lodge. Είναι ένα κλικ κάτω από broil king k Weber σαν υλικά εξωτερικά αλλά παρά πολλά κλικ πάνω από τις no name. 265 +60 μαντέμι ήταν κλοπή. Η βάση για τα λίπη μικρή αλλά κάνει δουλειά. Τη τύλιξα με αλουμινόχαρτο για πιο εύκολο καθαρισμα. Μπαίνει κ αυτή πλυντήριο πιάτων. Θα επανέλθω όταν χρειαστεί καθαρισμό.
sargus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δηλαδή έχεις παραλάβει κιόλας; Πότε παρήγγειλες; Γιατί εμένα η παραγγελία από την Τρίτη, είναι ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας!
sndev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, sargus είπε Δηλαδή έχεις παραλάβει κιόλας; Πότε παρήγγειλες; Γιατί εμένα η παραγγελία από την Τρίτη, είναι ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας! Τρίτη κ γω 15.30 τό μεσημέρι. Κ παραμένει στο στάδιο επεξεργασίας.οταν παραγγείλα πήρα τηλ να δω πως έρχεται κ μου παν κάνει έως 7 εργάσιμες. Χθές με πήρε κούριερ να με ρωτήσει αν θα με σπίτι σήμερα κ αν έχουμε Ανσασερ. Ήρθε μόνο η ψησταριά. 3ς ώρες μετά έσκασε ACS με το μαντέμι 🙄 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από sndev
archi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, sndev είπε Πήρα μια campicaz με το 50% τής black. Εκείνη που ο κάδος της πλένετε στο πλυντήριο πιάτων. https://www.bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-3-series-classic-ls-plus/ .Βασικά αυτό με έκανε να την αγοράσω κ μετά η τιμή. Πρώτο ψήσιμο χοιρινη πριζολα κ καλαμάκια. Εξαιρετικό ψήσιμο. Σε χαμηλή θερμοκρασία πετούσε αρκετή φλόγα όμως. Ο κάδος έπιανε εύκολα θερμοκρασία κ ήταν σταθερή. Σαν κατασκευή κλάσεις ανώτερη από οτιδήποτε κινεζικο. Σχάρες εξαιρετικές κ κραταγανε θερμοκρασία (πήρα έξτρα μαντεμενιες) όχι όμως μαντέμι σαν της lodge. Είναι ένα κλικ κάτω από broil king k Weber σαν υλικά εξωτερικά αλλά παρά πολλά κλικ πάνω από τις no name. 265 +60 μαντέμι ήταν κλοπή. Η βάση για τα λίπη μικρή αλλά κάνει δουλειά. Τη τύλιξα με αλουμινόχαρτο για πιο εύκολο καθαρισμα. Μπαίνει κ αυτή πλυντήριο πιάτων. Θα επανέλθω όταν χρειαστεί καθαρισμό. κ γω παρελαβα ηδη,ποιο μαντεμι πηρες κ απο που μπας κ την αναβαθμισω κ εγω?δεν δοκιμασες την δικη της σχαρα? 1
sndev Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, archi είπε κ γω παρελαβα ηδη,ποιο μαντεμι πηρες κ απο που μπας κ την αναβαθμισω κ εγω?δεν δοκιμασες την δικη της σχαρα? Όχι δε το δοκίμασα για την ακρίβεια δε το άνοιξα καν αλλά αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι σχάρας που είναι πλακέ παίζει να κάνα μαλακια κ το μαμισιο νάνε το ίδιο υλικό με αυτό που πήρα. https://www.bbq-campingaz.gr/product/σχάρα-μαντέμι-culinary/ . Δε με πειράζει όμως γτ ούτος η αλλος σε 2 χρόνια τις σχάρες τις βγάζω οφφ. Ειδικά τα μαντεμια τα σκουριαζω γτ τα αφήνω πάνω στη ψησταριά όλο το χρόνο. Αύριο που θα φτιάξω Burger θα φανεί πόσο καλής ποιότητας είναι η δεν είναι γτ έχω άμεση σύγκριση με τα Lodge. Στη πρώτη καύση περνά τα με πινέλο ελαιόλαδο σκούπισε τα με χαρτί ,θέλει λεπτή στρώση. Καψτα στους 150 με max 180 βαθμούς περίπου για 30-45 λεπτά κ άστα να κρυώσουν μέσα στη ψησταριά. Θα συντηρηθούν πολύ καλύτερα. Το δοκιμασα στη μία πλευρά κ είχε διάφορα στο αντικολλητικό σε σχέση με τη πλευρά που δεν έκανα. Επιπλέον καθάρισε πολύ πιο εύκολα η πλευρά που "ψήθηκε". 1
archi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, sndev είπε Όχι δε το δοκίμασα για την ακρίβεια δε το άνοιξα καν αλλά αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι σχάρας που είναι πλακέ παίζει να κάνα μαλακια κ το μαμισιο νάνε το ίδιο υλικό με αυτό που πήρα. https://www.bbq-campingaz.gr/product/σχάρα-μαντέμι-culinary/ . Δε με πειράζει όμως γτ ούτος η αλλος σε 2 χρόνια τις σχάρες τις βγάζω οφφ. Ειδικά τα μαντεμια τα σκουριαζω γτ τα αφήνω πάνω στη ψησταριά όλο το χρόνο. Αύριο που θα φτιάξω Burger θα φανεί πόσο καλής ποιότητας είναι η δεν είναι γτ έχω άμεση σύγκριση με τα Lodge. Στη πρώτη καύση περνά τα με πινέλο ελαιόλαδο σκούπισε τα με χαρτί ,θέλει λεπτή στρώση. Καψτα στους 150 με max 180 βαθμούς περίπου για 30-45 λεπτά κ άστα να κρυώσουν μέσα στη ψησταριά. Θα συντηρηθούν πολύ καλύτερα. Το δοκιμασα στη μία πλευρά κ είχε διάφορα στο αντικολλητικό σε σχέση με τη πλευρά που δεν έκανα. Επιπλέον καθάρισε πολύ πιο εύκολα η πλευρά που "ψήθηκε". ωραια,σε ευχαριστω!ηθελα να παρω κ το τηγανι αλλα σχεδον ολα τα εξτρα τα ειδα σε ελλειψη,το πολυ πολυ παιρνω αλλα σκευη που ταιριαζουν στην τρυπα.περιμενω εντυπωσεις τοτε γιατι εγω ακομα δεν βρηκα χρονο να την δεσω,ειδα το σχεδιαγραμμα κ ειδα πως θα χρειαστει αρκετο χρονο για να την φτιαξω.
sndev Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, archi είπε ωραια,σε ευχαριστω!ηθελα να παρω κ το τηγανι αλλα σχεδον ολα τα εξτρα τα ειδα σε ελλειψη,το πολυ πολυ παιρνω αλλα σκευη που ταιριαζουν στην τρυπα.περιμενω εντυπωσεις τοτε γιατι εγω ακομα δεν βρηκα χρονο να την δεσω,ειδα το σχεδιαγραμμα κ ειδα πως θα χρειαστει αρκετο χρονο για να την φτιαξω. θες ενα διορακι στο νερο. σε ολες τις ψησταριες αυτες τοσο θελεις. ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι θα σου κανει τη ζωη λιγο πιο ευκολη αν εχεις. η αρχικη σχαρα θεωρω δε θα χει τρυπα να ξερεις.. δε ξερω δεν την ανοιξα κιολας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα