villasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον https://www.facebook.com/nikolas.zogopoulos 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Smoked baby back pork ribs. Δεν μου βγηκαν πολυ καλα, ισως ηθελαν πιο ψηλη θερμοκρασια. Φαινεται και στο αποτελεσμα που δεν εχουν φανει πολυ τα κοκκαλα. Ωραια ηταν, "κρατουσαν" λιγο, αλλα θα ηθελα λιγο πιο ζουμερα. Μπορει να εφταιγε και το ζωο φυσικα. Εβγαλα μεμβρανη Εβαλα μια ελαφρια στρωση μουσταρδα Εβαλα μπολικο rub Aφησα στο ψυγειο ολο το βραδυ Καπνισα με πελετ κερασιας3 ωρες στους 230F/110C θερμοκρασια στην επιφανεια της σχαρας και καθε μιση ωρα ψεκαζα χυμο μηλο Τυλιξα σε αλουμινοχαρτο μαζι με χυμο μηλο, ζαχαρη, ελαχιστο βουτυρο και bbq sauce για 2 ωρες στην ιδια θερμοκρασια Τελειωσα στη σχαρα indirect φυσικα ιδια θερμοκρασια για αλλη μια ωρα με 2 περασματα bbq sauce Νομιζω ηθελε πιο ψηλη θερμοκρασια να μαγειρευτουν καλυτερα. O Aaron Fraklin λεει θερμοκρασια 270F/130C. Οποτε ημουν χαμηλοτερα... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos 9
sndev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Ναι συμφωνώ πολυ λαχταριστά που να σου έβγαιναν κ καλυτέρα δλδ
costas_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Με εχετε τρελάνει. Κάτσε να έλθει και η δική μου ψησταριά και θα σας δείξε κι εγώ μετά
sndev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 αφού βαζετε τα χθεσινά, ας βαλω κ το δικο μου 4
thomasIos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Ερώτηση προς γνώστες, αξίζει να πάω στην σειρά Rogue XT της Napoleon, κυρίως για το μάτι υπερύθρων? Αξίζει η διαφορά χρημάτων, έναντι της SB σειράς?
Fotis_Greece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με εχει ζαλισει ενας που το παιζει ψηστης με τις μεμβρανες. Κανουν δουλεια? Τις εχει δοκιμασει κανεις σας https://stokostos.gr/cookina-barbecue.html Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από Fotis_Greece
bjj-p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 το σ/κ δοκιμασα το flat iron angus της devesa 500γρ σε medium ψησιμο με chimichurri sauce για συνοδεια. δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο τη γευση το κρεατος. μου φανηκε λιγο flat και η γευση του.Κατι που παρατηρησα θελει προσοχη στο κοψιμο γιατι εχει 2 ή 3 διαφορετικες κατευθυνσεις. ενα σημειο ηταν αρκετα σκληρο δεν ειναι ομοιομορφο το παχος του, δηλ στην μια ακρη λεπταινει και ετσι δεν μπορεις να πετυχεις ομοιομορφο ψησιμο. οι ακρες ηταν σιγουρα well done Τι κανετε με τη 10 λεπτη ξεκουραση;;; μετα τα 10', αν δεν φαγωθει στα επομενα 5' το κρεας κρυωνει και δεν ειναι ευχαριστο. γενικα με τα ψητα το λεω, οχι συγκεκριμενα για το flat iron. θα το ξαναδοκιμασω μαριναρισμενο αυτη τη φορα.
ilpapacha Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, thomasIos είπε Ερώτηση προς γνώστες, αξίζει να πάω στην σειρά Rogue XT της Napoleon, κυρίως για το μάτι υπερύθρων? Αξίζει η διαφορά χρημάτων, έναντι της SB σειράς? Η γνώμη μου είναι ότι το μάτι υπερύθρων αξίζει να το έχεις. Πέραν τούτου, απ ότι βλέπω η σειρά XT είναι και stainless steel, οπότε σίγουρα είναι ένα ατού κι αυτό παραπάνω. Ανάλογα με τα χρήματα που μπορείς/θέλεις να διαθέσεις επιλέγεις. Όποια και να επιλέξεις είναι πολύ καλή ψησταριά.
thomasIos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Η γνώμη μου είναι ότι το μάτι υπερύθρων αξίζει να το έχεις. Πέραν τούτου, απ ότι βλέπω η σειρά XT είναι και stainless steel, οπότε σίγουρα είναι ένα ατού κι αυτό παραπάνω. Ανάλογα με τα χρήματα που μπορείς/θέλεις να διαθέσεις επιλέγεις. Όποια και να επιλέξεις είναι πολύ καλή ψησταριά. Ναι κάπως ετσι το σκέφτομαι κι εγω, αν πέσει και λίγο λόγω Black Friday..
costas_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Το σίγουρο είναι ότι λόγω COVID θα υπάρχει ζήτηση αλλά αντίστοιχα θα υπάρξουν και πολύ καλές προσφορές λόγω Black Friday και στις ψησταριές. Τώρα, το μόνο θέμα είναι ότι οι Napoleon είναι διαθέσιμες κυρίως σε ειδικά καταστήματα του χώρου. Ελπίζω να βρείς μια καλή τιμή διότι όλες οι καλές ψησταριές .. είναι τέρμα υπετιμημένες 1
sndev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bjj-p είπε το σ/κ δοκιμασα το flat iron angus της devesa 500γρ σε medium ψησιμο με chimichurri sauce για συνοδεια. δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο τη γευση το κρεατος. μου φανηκε λιγο flat και η γευση του.Κατι που παρατηρησα θελει προσοχη στο κοψιμο γιατι εχει 2 ή 3 διαφορετικες κατευθυνσεις. ενα σημειο ηταν αρκετα σκληρο δεν ειναι ομοιομορφο το παχος του, δηλ στην μια ακρη λεπταινει και ετσι δεν μπορεις να πετυχεις ομοιομορφο ψησιμο. οι ακρες ηταν σιγουρα well done Τι κανετε με τη 10 λεπτη ξεκουραση;;; μετα τα 10', αν δεν φαγωθει στα επομενα 5' το κρεας κρυωνει και δεν ειναι ευχαριστο. γενικα με τα ψητα το λεω, οχι συγκεκριμενα για το flat iron. θα το ξαναδοκιμασω μαριναρισμενο αυτη τη φορα. μάλλον ήταν ολο το κομμάτι το οποίο κομμάτι ενδείκνυται για αργο μαγείρεμα σε φάση κατσαρόλα κ όχι ψησταριά.. το κομμάτι που δίνουν στα αμερικανικα εστιατόρια είναι μέσα απο το iron κ έχουν αφαιρεσει αρκετο πράγμα (πχ το σκληρο που λες ήταν ιστοι που τους αφαιρούνε) κ είναι ομοιόμορφο γενικά είναι σκληρο κρέας κ άπαχο αφου προερχετε απο μυ μη το δοκιμάσεις ουτε μαριναρισμένο δε θα αλλαξει η κατάσταση δωσε τα λευτα σου αλλου Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από sndev 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα