SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Με το ορθιο κοτοπουλο μην τρελαινεσαι, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Αλλα αν θες να το δοκιμασεις βαλτο απλα να κατσει ορθιο πανω στη σχαρα και ψησε το indirect. Και αν φοβασαι μην πεσει στερεωσε το με τπτ σουβλακια στο warming rack. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Με το ορθιο κοτοπουλο μην τρελαινεσαι, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Αλλα αν θες να το δοκιμασεις βαλτο απλα να κατσει ορθιο πανω στη σχαρα και ψησε το indirect. Και αν φοβασαι μην πεσει στερεωσε το με τπτ σουβλακια στο warming rack. Αυτό το τελευταίο με τα σουβλάκια και το warming rack ωραία ιδέα! Μπορώ απλά και με ένα σχοινί να το δέσω από εκεί και από κάτω ταψάκι με πατάτες ώστε να μαζευτούν τα υγρά. υ.γ. Ξανά έδωσες καλή ιδέα! Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Αυτό το τελευταίο με τα σουβλάκια και το warming rack ωραία ιδέα! Μπορώ απλά και με ένα σχοινί να το δέσω από εκεί και από κάτω ταψάκι με πατάτες ώστε να μαζευτούν τα υγρά. υ.γ. Ξανά έδωσες καλή ιδέα! Ευχαριστώ Ναι μπορείς με σπάγκο να το φτιάξεις. Και αν δεις ότι σου αρέσει έτσι το κοτόπουλο παίρνεις μετά ένα έτοιμο σύστημα να το βάζεις. Στη δική μου πχ μπορείς να βάλεις τις μικρές σούβλες να κάτσουν στο warning rack οπότε το στερεώνεις άνετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_ace Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά! Θα δοκιμάσω μπιφτεκια την Τετάρτη, δεν έχω πλάκα θα τα βάλω απευθείας στη σχάρα. Διαβάζοντας εδώ μου εχει δημιουργηθει η εντύπωση οτι το ψήσιμο των μπιφτεκιών είναι απο τα δύσκολα task. Καλοδεχούμενες οδηγίες και tips! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panos_ace είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά! Θα δοκιμάσω μπιφτεκια την Τετάρτη, δεν έχω πλάκα θα τα βάλω απευθείας στη σχάρα. Διαβάζοντας εδώ μου εχει δημιουργηθει η εντύπωση οτι το ψήσιμο των μπιφτεκιών είναι απο τα δύσκολα task. Καλοδεχούμενες οδηγίες και tips! Πανευκολα ειναι. Να ειναι καθαρη η σχαρα, καυτή, και οταν τα ριξεις πανω αλειψε τα με λιγο λαδακι. Οταν ειναι ετοιμα να γυρισουν δεν θα κολλανε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_ace Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Πανευκολα ειναι. Να ειναι καθαρη η σχαρα, καυτή, και οταν τα ριξεις πανω αλειψε τα με λιγο λαδακι. Οταν ειναι ετοιμα να γυρισουν δεν θα κολλανε. Οκ thanks! Άμεση στους 200 C για κανά 15λεπτο πάνω κάτω; Το inkbird που πήρα σαν predefined θερμοκρασια για burgers έχει 75 C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, panos_ace είπε Οκ thanks! Άμεση στους 200 C για κανά 15λεπτο πάνω κάτω; Το inkbird που πήρα σαν predefined θερμοκρασια για burgers έχει 75 C. Tα μπεργκερ για να εισαι safe 100% πρεπει να τα κανεις well done. Πολλοι τα τρωμε και medium βεβαια, αρκει να ειναι φρεσκοκομμενος ο κιμας (της ιδιας μερας δλδ). Τωρα για το χρονο δεν θυμαμαι ακριβως. Εξαρταται το παχος και το μεγεθος σιγουρα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Ταπεινη ελληνική μοσχαρίσια, νόμιζα ότι μου βγήκαν λιγο στεγνές ομως τελικά ήταν τελειες,3 λεπτα καθε πλευρά στους 300 βαθμους και μετά κλείσιμο τις 2 εστίες στο χαμηλό η μια και βγάλσιμο στους 66 βαθμούς 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ταπεινη ελληνική μοσχαρίσια, νόμιζα ότι μου βγήκαν λιγο στεγνές ομως τελικά ήταν τελειες,3 λεπτα καθε πλευρά στους 300 βαθμους και μετά κλείσιμο τις 2 εστίες στο χαμηλό η μια και βγάλσιμο στους 66 βαθμούς Στο σιγανό για έμμεσο ψήσιμο πόση ώρα τις άφησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Σαν χοιρινες μοιάζουν πάντως 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Στο σιγανό για έμμεσο ψήσιμο πόση ώρα τις άφησες? Περίπου 10 λεπτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 15 hours ago, sndev said: δε τη ξερω δεν την εχω δει καν live αλλα μοιαζει πολυ καλη τιμή 321 για μέγεθος ,skroutz παιζει 500αρικο https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41?adhocPriceActive=true https://www.skroutz.gr/s/10914705/Landmann-REXON-PTS-4-1.html Την έβαλε τώρα στο "σηκώνει παζάρι". Όποιος ενδιαφερόμενος την παίρνει με 349. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Έφτιαξα pulled pork για πρώτη φορά εχθές. Για κάτι λιγότερο από 2 κιλά ώμο (Boston butt) μου πήρε 5.5 ώρες. Όταν το χώριζα δεν έβαλα bbq sauce, δε μου αρέςουν ιδιαίτερα Εδώ σε σάντουιτς, και ο καθένας έβαζε sauce, μουστάρδα κλπ στο ψωμάκι του. Δε νομίζω να ξαναφτιάξω, εκτός αν έχουμε 5-6 άτομα που τους αρέσει το χοιρινό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasIos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 32 λεπτά πριν, didaskalop είπε Την έβαλε τώρα στο "σηκώνει παζάρι". Όποιος ενδιαφερόμενος την παίρνει με 349. Αξιζει ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, thomasIos said: Αξιζει ομως? Δεν έχω ιδέα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα