Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, theoilia είπε

Μιας και το μπάτζετ είναι περιορισμένο και δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα αυτή η Bormann BBQ4100 αξίζει; Μέχρι τώρα ευκαιριακά έψηνα σε μια μικρή ψησταριά με κάρβουνα και θέλω να πάρω κάτι με μεγαλύτερη ευκολία χρήσης

ελα ντε ...και εγω αυτην εχω σταμπαρει ...για πειτε γνωμες !!

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alimentas είπε

Σαν χωρα δεν παραγουμε τιποτα βασικα ..

 Οταν ήμουν στην Αυστραλία, ήμουν περίφανος που παντού έβρισκα Greek yogurt και Kalamata oil/olives καθώς και αρκετά ακόμα προιόντα. Ομως μια και είμαι Γιαννιώτης που μεγάλωσα με γάλλα Δωδώνη, να σου πω ότι το γάλα Δωδώνη στην Μαλβούρνη δεν έχει καμιά σχέση με το γάλα που ήξερα από τα παιδικά μου χρόνια στα Γιάννενα 

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα στην ομάδα ήρθε και σε μένα το εργαλείο και έκανα το πρώτο ψήσιμο κατά το οποίο έχω κάποιες απορίες οπότε οι γνωστές του είδους παρακαλώ να δώσουν τα φώτα τους.
Μου είπε ο πωλητής ότι έχει κόφτη να μην πηγαίνει πάνω από 200°C (για προστασία να μην καουν κλπ. Αλλά λέει αλλάζει εύκολα αυτό)και όντως όσο και να την αφήσω στο δεκάλεπτο πάει και μένει εκεί.παει το μυαλό μου στον ρυθμιστή μιας και ο άνθρωπος που έφερε την φιάλη είπε δεν είναι καλός.με φίλο από την ομάδα που μίλησα που μου έστειλε το ρυθμιστή του που είναι 20-60bar και 1kg/h πιάνει με ένα καυστήρα 200.ο δικός μου είναι ο παρακάτω και η φιάλη είναι της πετρογκαζ 80-20 βουτανίου προπανιου.τι πιστεύετε;;;

IMG_20201129_102650.jpg

IMG_20201128_213359.jpg

Δημοσ.

αφου σου πε ειναι ευκολο να αλλάξει κ να πιάνει πανω απο 200 να τους πεις να το κανουν κ να μη παιδεύεσαι εσυ τι φταίει. ακου εχει κόφτη μη καούν.. ζητα να σου δειξουν κ το κόφτη βασικά.

Μόλις τώρα, sndev είπε

αφου σου πε ειναι ευκολο να αλλάξει κ να πιάνει πανω απο 200 να τους πεις να το κανουν κ να μη παιδεύεσαι εσυ τι φταίει. ακου εχει κόφτη μη καούν.. ζητα να σου δειξουν κ το κόφτη βασικά.

ξερω δε βοηθάω αλλα προσπαθώ να στο πω ευγενικά

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

αφου σου πε ειναι ευκολο να αλλάξει κ να πιάνει πανω απο 200 να τους πεις να το κανουν κ να μη παιδεύεσαι εσυ τι φταίει. ακου εχει κόφτη μη καούν.. ζητα να σου δειξουν κ το κόφτη βασικά.

ξερω δε βοηθάω αλλα προσπαθώ να στο πω ευγενικά

Ευχαριστώ για την απάντηση.αρα εσείς τι καύσιμο καίτε και τι ρυθμιστές παίζουν;

Δημοσ.

αχμ οκ ! ας παω  direct . Δε φταιει ουτε ο ρυθμιστής ουτε το καύσιμο. εντάξει πες ειναι ελλατωματικος ο ρυθμιστης παρε οτι πιο απλο απο lerroy με 10 ε κ εισαι καλυμμένος μονο για το τεστ κ να σου φυγει η ιδέα. με το εργαλείο  εχεις το θεμα σε συνδυασμό με την εξωτερική θερμοκρασία. Γνώμη μου. βέβαια μπορεί να πιάνει 200 κ να εισαι ικανοποιημένος με το τελικο αποτέλεσμα ψησίματος το οποιο ειναι αλλη ιστορία

Δημοσ.

Μπορεί να είναι έτσι αλλά και άλλος φίλος στα σχόλια λέει άλλαξε μπουκάλα και είδε παραπάνω θερμοκρασία

Δημοσ.

λοιπόν πρώτο κάψιμο και για εμάς σμρ (GEM 340), με μπιφτέκια black angus. για το τι κάπνα και φωτιά βάλαμε δεν το συζητάμε... 

ή κάνω κάτι λάθος εγώ ή περίμενα λιγότερο ντουμάνι ...

το αποτέλεσμα γευστικότατο βέβαια, αλλά το ντουμάνι ντουμάνι.... μάλλον θα πάω για μαντεμένια πλάκα.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gregory_M είπε

λοιπόν πρώτο κάψιμο και για εμάς σμρ (GEM 340), με μπιφτέκια black angus. για το τι κάπνα και φωτιά βάλαμε δεν το συζητάμε... 

ή κάνω κάτι λάθος εγώ ή περίμενα λιγότερο ντουμάνι ...

το αποτέλεσμα γευστικότατο βέβαια, αλλά το ντουμάνι ντουμάνι.... μάλλον θα πάω για μαντεμένια πλάκα.. 

Black angus μπεργκερ θα ειχε τρελο λιπος, οποτε λογικη η καπνα.

Προσπαθησε απλα να μην τα κουνας συνεχεια πανω στη σχαρα γιατι οσο τα κουνας σταζει εξτρα λιπος οποτε εξτρα καπνα.

  • Like 2
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν broil king το λάστιχο στο πλαϊνό μάτι τόσο απόσταση έχει? Είναι σωστό έτσι? Δεν έχει διαρροή ?

IMG_20201129_161355.jpg.50af7e1ff1129406546946058c9300be.jpg

 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ford22 είπε

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν broil king το λάστιχο στο πλαϊνό μάτι τόσο απόσταση έχει? Είναι σωστό έτσι? Δεν έχει διαρροή ?

IMG_20201129_161355.jpg.50af7e1ff1129406546946058c9300be.jpg

 

ναι :)  για κάποιον περίεργο λόγο  είναι φυσιολογικό. 

8 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Black angus μπεργκερ θα ειχε τρελο λιπος, οποτε λογικη η καπνα.

Προσπαθησε απλα να μην τα κουνας συνεχεια πανω στη σχαρα γιατι οσο τα κουνας σταζει εξτρα λιπος οποτε εξτρα καπνα.

και με καθαρισμένο από λίπος χοιρινό (κόντρα) πάλι είχε αρκετή κάπνα πάντως... θα δοκιμάσω και τον περιορισμό κινήσεων που προτείνεις και θα σου πω. Την πλάκα δεν βλέπω να την γλιτώνω πάντως... έχουμε εναλλακτική ή πάμε κατευθείαν για την μαμά (ένα 80αρι νομίζω έχει..) 

Δημοσ.

Και αυτός ο "συνδετήρας " μπαίνει  εκεί που το έχω στη φωτογραφία? Και πώς δεν χωράει όταν είναι ο σωλήνας μέσα ...

IMG_20201129_161431.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ford22 είπε

Και αυτός ο "συνδετήρας " μπαίνει  εκεί που το έχω στη φωτογραφία? Και πώς δεν χωράει όταν είναι ο σωλήνας μέσα ...

IMG_20201129_161431.jpg

βάζεις πρώτα τον σωλήνα και μετά τον συνδετήρα.. στην οπή που βλέπεις κουμπώνει ο συνδετήρας απο την κάτω μεριά (αγκαλιάζει την οπή και στις δύο πλευρές).

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...