Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε

Καλημέρα, @SagoniasSlutRos να σε ρωτήσω, το inbird το θερμόμετρο είναι καλό? Είσαι ικανοποιημένος?

Το έχει στο Ali σε έκπτωση από Γερμανία και λέω να το τσιμπήσω .

Ναι μια χαρα ειναι! Εχω αυτο με τις 4 θεσεις. Το μετρησα και πριν καμια βδομαδα σε βραστο νερο και εδειχνε σωστα θερμοκρασια. Και το BT εχει πολυ καλη εμβελεια. Το προτεινουν σε ενα αμερικανικο γκρουπ με weber.

Ποσο το βρισκεις; βαλε ενα λινκ. Νομιζω καπου 40λιρες το ειχα αγορασει εγω.

 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Thanks 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ναι μια χαρα ειναι! Εχω αυτο με τις 4 θεσεις. Το μετρησα και πριν καμια βδομαδα σε βραστο νερο και εδειχνε σωστα θερμοκρασια. Και το BT εχει πολυ καλη εμβελεια. Το προτεινουν σε ενα αμερικανικο γκρουπ με weber.

Ποσο το βρισκεις; βαλε ενα λινκ. Νομιζω καπου 40λιρες το ειχα αγορασει εγω.

 

Ευχαριστώ!

link δεν μπόρεσα να ανεβάσω, μονο φωτό...

Screenshot_2020-12-07-11-51-56-202_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Mε μιξερ το εφτιαξες; 

Δεν εχω παει πανω απο 60% γιατι δεν εχω μιξερ και δεν μπορω να το ζυμωσω σωστα. Κοιτουσα να παρω ενα, αλλα απο τα 250€ που ειχα βαλει μπατζετ, εκατσε μια προσφορα στα 500€ απο Ισπανια για Kenwood Chef XL Titanium, αρχισα να το σκεφτομαι, και τελικα απο την πολυ σκεψη την εχασα την προσφορα. Τωρα περιμενω τα χριστουγεννα.

Εχω το κmix το οποιο ειναι σκυλι το πολεμου αλλα ζυμαρια για πιτσα συνηθως παιζω με το χερι.Τα μιξερ ενω κανουν καλη δουλεια εχω την εντυπωση οτι ζυμονουν υπερβολικα τα ζυμαρι κ δεν δινει αυτο το λειο αποτελεσμα που δινει το χερι.Ετσι κ αλιως μετα απο ενα σημειο ειδικα σε ζυμαρια με μεγαλη υγρασια πρεπει να βαλεις χερι.

Για ζυμες οτι θες εδω,ο τυπος δεν υπαρχει.Ειδικα οι συταγες που εχει με το polish(πρακτικα σαν προζυμι μια ημερας ειναι οτι πιο νοστιμο εχω δοκιμασει σε ζυμαρι).... https://www.youtube.com/channel/UCopxVPFM021dpp8L6euX-qA

Ετσι ζυμωσα εγω,απλα με αλλη συνταγη κ ξερη μαγια 

 

 

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε αδερφε, με την πίτσα που πρέπει να τη γυρίζεις. Γιατι δεν αγοράζεις ένα pizza pan, και με μισό κύκλο spin, είναι στη θέση που τη θες σε δευτερολεπτα;

 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ψιτ είπε

Ρε αδερφε, με την πίτσα που πρέπει να τη γυρίζεις. Γιατι δεν αγοράζεις ένα pizza pan, και με μισό κύκλο spin, είναι στη θέση που τη θες σε δευτερολεπτα;

 

Τι είναι το pizza pan? Ταψί πίτσας? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Και αυτο απ οτι ειδα θελει γυρισμα παντως. Γενικα ειναι θεμα εξασκησης και θα το βρεις. Απλα το θεμα με την πιτσα ειναι οτι αν κανεις μια φορα το μηνα, δυσκολο να κανεις σωστη εξασκηση. Ενω με τα κοψιδια που ψηνουμε 2-3 φορες τη βδμαδα το βρισκουμε πιο ευκολα.

Τελειως διαφορετικο ψησιμο και φιλοσοφια η Neapolitan pizza. Δεν γινεται σε απλο φουρνο ή σε bbq γιατι δεν πιανουν την απαιτουμενη θερμοκρασια.

Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία για να δεις αν βγαίνει σε οικιακό φούρνο ?

όταν πάω να ανεβάσω φωτογραφία αναφέρει ότι υπήρξε ένα πρόβλημα και να επικοινωνήσω τους 

 

Επεξ/σία από Moorer7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία για να δεις αν βγαίνει σε οικιακό φούρνο ?

 

image.png.9aa6dd592c530f9c5846d203190878a5.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, gtheodor είπε

Εμένα οι πίτσες δεν μου καίγονται και ψήνονται ομοιόμορφα, θέλει προθέρμανση στους 250 και ψήσιμο 5-6 λεπτά.

(Ιταλική ζήμη, λεπτή)

Δουλεύω με μια πλάκα πέτρας της broil king, αλλά δεν νομίζω να πέζει αυτό ρόλο. 

Α, και κάτω απο την πίτσα βάζω μπόλικο σιμιγδάλι. 

Τελικά βγαίνει κάπως έτσι...

Συνταγή για ζυμάρι κάνω αυτή, δέν θέλει κάν mixer...

 

IMG_20201127_004905.jpg

Φιλτατε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό δεν είναι πίτσα, προσπάθησε για αρχή το ζυμάρι Rustic απ το mypizzaproject για αρχάριους ότι καλύτερο 

48 λεπτά πριν, sndev είπε

image.png.9aa6dd592c530f9c5846d203190878a5.png

 

DBA5F4FA-E9DE-4010-A7B0-EEB0E80D899E αντίγραφο.heic

Επεξ/σία από Moorer7
  • Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

Φιλτατε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό δεν είναι πίτσα, προσπάθησε για αρχή το ζυμάρι Rustic απ το mypizzaproject για αρχάριους ότι καλύτερο 

ναι αυτό κάνω αλλά δεν την ανεβάζει βασικά τώρα είδα ότι η φωτογραφία είναι μεγαλύτερη από 2mb

Επιτέλους τα κατάφερα 😅

DBA5F4FA-E9DE-4010-A7B0-EEB0E80D899E αντίγραφο.heic 897 kB · 3 downloads

Δεν φαίνεται η φώτο. Κάνε screenshot και ανέβασε αυτό μετά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

 

DBA5F4FA-E9DE-4010-A7B0-EEB0E80D899E αντίγραφο.jpg

Πολύ ωραία φαίνεται, αλλά δεν είναι Neapolitan. Άλλο στυλ πίτσα. Παρόμοιο ψήσιμο είχα πετύχει όταν έψησα στη Weber με πέτρα.

  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πολύ ωραία φαίνεται, αλλά δεν είναι Neapolitan. Άλλο στυλ πίτσα. Παρόμοιο ψήσιμο είχα πετύχει όταν έψησα στη Weber με πέτρα.

Τι ειναι η ναπολιταν; Και γιατι ειναι τοσο διαφορετικη και καλυτερη;

 

16 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

 

DBA5F4FA-E9DE-4010-A7B0-EEB0E80D899E αντίγραφο.jpg

Με τοσο λιγο ψησιμο μερικα λεπτα που βλεπω να προτεινουν, το μπεικον ειναι ασφαλες; Δεν το βλεπω να εχει ψηθει.

Δημοσ.

δεν είναι θεμα καλύτερης η χειρότερης, εχει διαφορετικη γεύση 

εγώ ειχα φαει στη νεα υορκη κ κολησα κ εδω δε βρισκω πουθενά κατι παρόμοιο  

σε αλλους αρεσουν οι χοντρες ζύμες πχ.  το φαγητό ειναι ωραίο τι να κάνουμε😍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Τι ειναι η ναπολιταν; Και γιατι ειναι τοσο διαφορετικη και καλυτερη;

Η Neapolitan είναι από ζυμάρι που έχει φουσκώσει τουλάχιστον 24 ώρες. Η πίτσα βγαίνει με λεπτό ζυμάρι στη βάση και φουσκωτό, αφράτο και αερατο στεφάνι, όχι τραγανό. Έχει ελάχιστα υλικά και ψήνεται στους 460-500°C για 90". Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ψήνεται και το ζυμάρι γίνεται όπως περιγράφω πιο πάνω και το χρώμα που παίρνει είναι σαν λεοπάρδαλη. 

Για το αν είναι καλύτερη, είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου. Για μένα είναι. Δυστυχώς δεν είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα βρεις καλή. Πολύ καλή κάνει στα Εξάρχεια η valtezianna. 

https://instagram.com/valteziana_pizzeria?igshid=y9h4d52fsyk0

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Η Neapolitan είναι από ζυμάρι που έχει φουσκώσει τουλάχιστον 24 ώρες. Η πίτσα βγαίνει με λεπτό ζυμάρι στη βάση και φουσκωτό, αφράτο και αερατο στεφάνι, όχι τραγανό. Έχει ελάχιστα υλικά και ψήνεται στους 460-500°C για 90". Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ψήνεται και το ζυμάρι γίνεται όπως περιγράφω πιο πάνω και το χρώμα που παίρνει είναι σαν λεοπάρδαλη. 

Για το αν είναι καλύτερη, είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου. Για μένα είναι. Δυστυχώς δεν είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα βρεις καλή. Πολύ καλή κάνει στα Εξάρχεια η valtezianna. 

https://instagram.com/valteziana_pizzeria?igshid=y9h4d52fsyk0

Μετά από αρκετά ποστ κατάλαβα τι θες και πιο είναι το σωστό πάω πάσο και ναι το λεοπαρ δεν γίνεται με τίποτα να το πετύχεις σε οικιακό φούρνο αλλά την γεύση μπορείς και για μένα εκεί είναι η ουσία το οπτικό το έχω βρει σε μαγαζια αρκετές φορές και σχεδόν πάντα υστερούσε στην γεύση θες η ξεκούραση που αναφέρεις και δεν γινόταν θες τα υλικά δεν ξέρω στην γεύση πάντως το έχω φτάσει αρκετά .

Υ.Γ. Η συγκεκριμένη στην φωτογραφία ψήθηκε στην πέμπτη μέρα κρύας ωρίμανσης 

26 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Τι ειναι η ναπολιταν; Και γιατι ειναι τοσο διαφορετικη και καλυτερη;

 

Με τοσο λιγο ψησιμο μερικα λεπτα που βλεπω να προτεινουν, το μπεικον ειναι ασφαλες; Δεν το βλεπω να εχει ψηθει.

Ναι δεν έχεις να φοβάσαι 

Επεξ/σία από Moorer7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...