toxotis67 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Fetas1979 είπε Λένε για παράδοση μέχρι 30 μέρες. Αύριο θα πάρω τηλ. να ρωτήσω. . Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από toxotis67
fantakola Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Gatilaras είπε Γκαζωσε τη για κανα 15λεπτο και θα δεις τι θερμοκρασια βγαζει Την άφησα 20-25 αλλά το θερμόμετρο κολλημένο εκεί στους 180° Όμως, όταν έριξα πάνω τα ψάρια και χαμήλωσα τους καυστήρες, είδα να φτάνει και 210-220° Τι φάση?
est Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, fantakola είπε Την άφησα 20-25 αλλά το θερμόμετρο κολλημένο εκεί στους 180° Όμως, όταν έριξα πάνω τα ψάρια και χαμήλωσα τους καυστήρες, είδα να φτάνει και 210-220° Τι φάση? Δοκίμασε και ένα reset στο κύκλωμα. Αρχικά κλείσε τη στρόφιγγα και άνοιξε τους ρυθμιστές. Στη συνέχεια , κλείσε τους ρυθμιστές και άνοιξε πολύ-πολύ σιγά τη στρόφιγγα. Περίμενε ένα λεπτό, άναψε την ψησταριά και δες τι θερμοκρασία θα ανεβάσει αυτή τη φορά.
Dennis7360 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά, πηγα practiker Και πηρα με δόσεις την weber 325+ δώρο σουβλα. Τέταρτη θα μου την φέρουν..Δεν είχε όμως καθόλου εργαλεία/ accesories Για bbq..βρήκα αυτά, και θα τα πάρω σταδιακά: https://www.leoan.gr/product/bbq1200-plaka-mantemenia/?skr_prm=WyIwNDlmYWQxOC0yZTUxLTQ3MzYtYjEwYi05MDQwODYyNDAwNzMiLDE2MjUxNDY2MzEwNzgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://coozina.gr/tapsi-gia-bbq-kai-foyrno-antikollhtiko-34x29x3-ekat-bbq-tray-3l-463209?skr_prm=WyIwNDlmYWQxOC0yZTUxLTQ3MzYtYjEwYi05MDQwODYyNDAwNzMiLDE2MjUxNDgyNzQyNTYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://coozina.gr/catalog/product/view/id/31367/s/weber-soyblakia-pollon-xrhseon-set-8-tmx-6320-461415/ https://coozina.gr/epifaneia-kopis-apo-xulo-oxias-30x20x2-2-ekat-604005 https://www.frigohellas.gr/eti-810-404-thermometro-karfwto-me-akida?skr_prm=WyIwNDcwMjQ3Yy0yZWZkLTQ4ODctYWM1MS03OTM4NjJjYzAzYzgiLDE2MjUwNzc5NDQ2OTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.skroutz.gr/s/13855573/Broil-King-Bάση-Ψησίματος-για-Κοτόπουλο-69132.html Θα πάρω προς το παρών, θερμομετρο, ξύλο κοπης, σουβλάκια,και ταψί.. Τσιμπίδα, βούρτσα καθαρισμού με μαλακές τρίχες έχω... Για την μαντεμενια πλακα και το ταψί τι λέτε? Δεν ξέρω εάν έχει μέσα η συσκευασία της ψησταριας ( δεν νομιζω) ρυθμιστή πίεσης φιάλης.. Φιάλη, έχω μια καινούργια (δεύτερη για ένα πετρογκαζ φλογιστρο ) προπανιου...Δεν ξέρω εάν μπορώ να την αλλάξω με καμία πιο...φρέσκια καλύτερη... Αυτά... Υ.γ: και αυτό.. https://www.aliexpress.com/item/4001095727980.html?mp=1 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Dennis7360
Gatilaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, fantakola είπε Την άφησα 20-25 αλλά το θερμόμετρο κολλημένο εκεί στους 180° Όμως, όταν έριξα πάνω τα ψάρια και χαμήλωσα τους καυστήρες, είδα να φτάνει και 210-220° Τι φάση? Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο με τους καυστηρες στο φουλ να δουμε λιγο την φλογα? Εγω εχω την unimac με τις 3 εστιες και ειδικα τωρα το καλοκαιρι 300αριζει αδεια με καυστηρες τερμα. Δοκιμασε με εναν αναπτηρα,κατα προτιμηση οχι αντιανεμικο,να καψεις λιγο την ακιδα με περασματα να δεις εαν περναει τους 180 ευκολα να αφησουμε το ενδεχομενο με προβλημα του θερμομετρου εκτος.
Rabbit30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, Dennis7360 είπε Τελικά, πηγα practiker Και πηρα με δόσεις την weber 325+ δώρο σουβλα. Τέταρτη θα μου την φέρουν..Δεν είχε όμως καθόλου εργαλεία/ accesories Για bbq..βρήκα αυτά, και θα τα πάρω σταδιακά: https://www.leoan.gr/product/bbq1200-plaka-mantemenia/?skr_prm=WyIwNDlmYWQxOC0yZTUxLTQ3MzYtYjEwYi05MDQwODYyNDAwNzMiLDE2MjUxNDY2MzEwNzgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://coozina.gr/tapsi-gia-bbq-kai-foyrno-antikollhtiko-34x29x3-ekat-bbq-tray-3l-463209?skr_prm=WyIwNDlmYWQxOC0yZTUxLTQ3MzYtYjEwYi05MDQwODYyNDAwNzMiLDE2MjUxNDgyNzQyNTYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://coozina.gr/catalog/product/view/id/31367/s/weber-soyblakia-pollon-xrhseon-set-8-tmx-6320-461415/ https://coozina.gr/epifaneia-kopis-apo-xulo-oxias-30x20x2-2-ekat-604005 https://www.frigohellas.gr/eti-810-404-thermometro-karfwto-me-akida?skr_prm=WyIwNDcwMjQ3Yy0yZWZkLTQ4ODctYWM1MS03OTM4NjJjYzAzYzgiLDE2MjUwNzc5NDQ2OTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.skroutz.gr/s/13855573/Broil-King-Bάση-Ψησίματος-για-Κοτόπουλο-69132.html Θα πάρω προς το παρών, θερμομετρο, ξύλο κοπης, σουβλάκια,και ταψί.. Τσιμπίδα, βούρτσα καθαρισμού με μαλακές τρίχες έχω... Για την μαντεμενια πλακα και το ταψί τι λέτε? Δεν ξέρω εάν έχει μέσα η συσκευασία της ψησταριας ( δεν νομιζω) ρυθμιστή πίεσης φιάλης.. Φιάλη, έχω μια καινούργια (δεύτερη για ένα πετρογκαζ φλογιστρο ) προπανιου...Δεν ξέρω εάν μπορώ να την αλλάξω με καμία πιο...φρέσκια καλύτερη... Αυτά... Υ.γ: και αυτό.. https://www.aliexpress.com/item/4001095727980.html?mp=1 Για το θερμόμετρο, έχω το ίδιο και είμαι φουλ ευχαριστημένος Αν σε παίρνει πάρε και αυτό https://www.aliexpress.com/item/4000260890882.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4fdc55905QDQsG&algo_pvid=fa1200f9-f00f-4a6b-bdf1-31feba3c29fb&algo_exp_id=fa1200f9-f00f-4a6b-bdf1-31feba3c29fb-0 για instant μετρήσεις. Ερχονται απο Γερμανια σε 6-7 μερες 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, fantakola είπε Την άφησα 20-25 αλλά το θερμόμετρο κολλημένο εκεί στους 180° Όμως, όταν έριξα πάνω τα ψάρια και χαμήλωσα τους καυστήρες, είδα να φτάνει και 210-220° Τι φάση? Εισαι σιγουρος οτι την βαζεις τερμα δυνατα και οχι τερμα χαμηλα? Η ενταση παει απο το "κλειστο" στο "δυνατο" στο "μεσαι" στο "χαμηλο" σχεδον σε ολες οσες εχω δει. Ειναι αντιθετο απο την ηλεκτρικη κουζινα που παει απο το χαμηλο στο δυνατο. 3
Fetas1979 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Στις 30/6/2021 στις 11:07 ΜΜ, Fetas1979 είπε Εγώ σήμερα έκανα παραγγελία για τη 425. Κοίτα το you gr τη δίνει με πολλές άτοκες δόσεις. Λένε για παράδοση μέχρι 30 μέρες. Αύριο θα πάρω τηλ. να ρωτήσω. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το you και μου είπαν ότι θα την έχω την επόμενη εβδομάδα. Θα επανέλθω όταν την παραλάβω. 1
fantakola Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εισαι σιγουρος οτι την βαζεις τερμα δυνατα και οχι τερμα χαμηλα? Η ενταση παει απο το "κλειστο" στο "δυνατο" στο "μεσαι" στο "χαμηλο" σχεδον σε ολες οσες εχω δει. Ειναι αντιθετο απο την ηλεκτρικη κουζινα που παει απο το χαμηλο στο δυνατο. Ναι, αυτό ήταν το πρόβλημα τελικά Το διαπίστωσα όταν πήγα να κάνω reset το κύκλωμα όπως πρότεινε ο φίλος πιο πάνω. Ειδα να φτάνει και 250° ,αλλά δεν τους ξεπερασε όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Δεύτερο ψήσιμο σήμερα οπότε θα το παρακολουθώ, μιας και ο στόχος είναι να ψήνω κάθε μέρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλα τα παιδιά και θα επανέλθω όταν δω αν περνάει τους 250° 1
zanskou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, fantakola είπε Ειδα να φτάνει και 250° ,αλλά δεν τους ξεπερασε όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Αν θέλεις ανέβασε μια φωτογραφία της επιφάνειας ψησίματος με το καπάκι ανοιχτό (χωρίς να είναι αναμμένη απαραίτητα η ψησταριά)
skskre Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω κάποια T-bone και θα θελα να κάνω και κάπνισμα μαζί- για πρώτη φορά με κουτί που πήρα-, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θεωρώ το reversε searing καλύτερο, οπότε: Με την 425xt αν ανάψω ένα καυστήρα με το κουτί επάνω του και δίπλα το κρέας, στην αρχή, είναι εντάξει ή θα χρειαστώ 2 καυστήρες αναμμένους? Σε τι θερμοκρασίες να κινηθώ? Τέλος, για searing, μαντεμένιο τηγάνι με μυρωδικά κτλ ή στην υπέρυθρη κατευθείαν? Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από skskre
fantakola Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, zanskou είπε Αν θέλεις ανέβασε μια φωτογραφία της επιφάνειας ψησίματος με το καπάκι ανοιχτό (χωρίς να είναι αναμμένη απαραίτητα η ψησταριά) Έπιασε βροχή και δεν πρόλαβα να τραβήξω από πάνω, αλλά μόλις κοπάσει και αρχίσω τι ψήσιμο θα τραβήξω μια Τράβηξα αυτές από κάτω ,όπου φαίνεται η φλόγα. Από όσο μπορώ να διακρίνω, η φλόγα είναι μπλέ, οπότε υποθέτω ότι γίνονται σωστές καύσεις . Τους 250° δεν τους ξεπέρασε πάντως Στις 1/7/2021 στις 7:51 ΜΜ, Gatilaras είπε Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο με τους καυστηρες στο φουλ να δουμε λιγο την φλογα? Εγω εχω την unimac με τις 3 εστιες και ειδικα τωρα το καλοκαιρι 300αριζει αδεια με καυστηρες τερμα. Δοκιμασε με εναν αναπτηρα,κατα προτιμηση οχι αντιανεμικο,να καψεις λιγο την ακιδα με περασματα να δεις εαν περναει τους 180 ευκολα να αφησουμε το ενδεχομενο με προβλημα του θερμομετρου εκτος. Δες την παραπάνω φωτογραφία Νομίζω ότι η καύση είναι καλή
zanskou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 αν καταλαβαίνω καλά η ψησταριά δεν έχει κάδο, σωστά ; (αυτός είναι και ο λόγος που σου ζήτησα τη φωτογραφία). Από τη στιγμή που από κάτω είναι ορθάνοιχτη υπάρχει πολύ μεγάλη απώλεια θερμότητας κάτι που είχα διαπιστώσει και εγώ όπως έχω ξαναγράψει με την πρώτη που είχα (μια της vanward). Παρομοίως και εγώ δεν είχα δει ποτέ πάνω από 250-260 βαθμούς και αυτούς με το ζόρι. Για απλά ψησίματα βέβαια ιδίως έως το φθινόπωρο θα είσαι οκ. Για ποιο απαιτητικά ή λεπτομερή μαγειρέματα (ή όταν πιάσει το κρύο) ίσως σε δυσκολέψει.
Dennis7360 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κοιταζω κουκούλα για την weber 325 εχω βρει αυτη: https://www.amazon.de/BBQ-Protection-Waterproof-Holland-Jennair/dp/B091DC2D1S/ref=sr_1_82_sspa?crid=1FOX36KVW5CXN&dchild=1&keywords=bbq+zubehör&qid=1625335673&sprefix=BBQ+a%2Celectronics%2C590&sr=8-82-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzM1AxUzFUSVBVUEsmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTAyMTE1MDgzNEpDWEwwTEQwNFZYJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTAwMjkzNTMzQUtCNVJDRjVHQUQ1JndpZGdldE5hbWU9c3BfYXRmX25leHQmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl Kαι αυτη: https://www.amazon.de/Tvird-waterproof-barbecue-Brinkmann-black/dp/B07DJD44KR/ref=pd_rhf_se_s_sspa_dk_rhf_search_pt_sub_0_6/260-9110859-9181601?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07DJD44KR&pd_rd_r=96646074-1ea9-4c7b-bb09-1f500030c63f&pd_rd_w=G2LpR&pd_rd_wg=jiNWF&pf_rd_p=c3baf802-a213-41da-8d95-e3d4822ec6f4&pf_rd_r=HQ3VTPF58XXRQFG4HXCN&psc=1&refRID=HQ3VTPF58XXRQFG4HXCN&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExNUdOQTIwSTM0QzFCJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMjUxMTcxMzhPVjE1SEdQSlYwTCZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMTk4NTcxMkFYQTNSOVA3RUdSWiZ3aWRnZXROYW1lPXNwX3JoZl9zZWFyY2hfcGVyc29uYWxpemVkJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ== Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από Dennis7360
fantakola Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, zanskou είπε αν καταλαβαίνω καλά η ψησταριά δεν έχει κάδο, σωστά ; (αυτός είναι και ο λόγος που σου ζήτησα τη φωτογραφία). Από τη στιγμή που από κάτω είναι ορθάνοιχτη υπάρχει πολύ μεγάλη απώλεια θερμότητας κάτι που είχα διαπιστώσει και εγώ όπως έχω ξαναγράψει με την πρώτη που είχα (μια της vanward). Παρομοίως και εγώ δεν είχα δει ποτέ πάνω από 250-260 βαθμούς και αυτούς με το ζόρι. Για απλά ψησίματα βέβαια ιδίως έως το φθινόπωρο θα είσαι οκ. Για ποιο απαιτητικά ή λεπτομερή μαγειρέματα (ή όταν πιάσει το κρύο) ίσως σε δυσκολέψει. Έχει ένα "συρτάρι" - συλλέκτη για τα λύπη Δεν είναι τελείως ανοιχτή δηλαδή, αλλά σίγουρα δεν την λες κλειστή. Κάποιος είχε αναφέρει εδώ στο νήμα, ότι έπιανε 300° οπότε και δημιουργήθηκε η απορία . Η ψησταριά είναι στο εξοχικό του πεθερού, οπότε ότι ψήσιμο κάνει θα είναι 99% το διάστημα Μάιος - Σεπτέμβριος Σε δεύτερο χρόνο θα κάνω έρευνα αγοράς για να πάρω κάποια ποιοτικότερη για μένα στη Σουηδία . Εκεί θα είναι διαφορετικές οι ανάγκες λόγω κρύου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα