Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια, σχεδον τελειωσα την συρναμολογηση της weber 325..αυτο που προσεξα, ειναι οτι οι καυστηρες δεν ειναι βιδωμενοι καλα..δηλ. παιζουν δεξια/αριστερα...να τους σφιξω λιγο με το παξιμαδι που εχουν?

Επισης, ξενερωσα λιγο...στην λαμαρινα της βασης, στο εξω μερος(οχι μεσα που μπαινει η φιαλη και δεν φενεται) εχει ενα χτυπημα/βαθουλωμα....μηκους 1.5/2cm...και φενεται γμτ..στο ματι....

Επεξ/σία από Dennis7360
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dennis7360 είπε

παιδια, σχεδον τελειωσα την συρναμολογηση της weber 325..αυτο που προσεξα, ειναι οτι οι καυστηρες δεν ειναι βιδωμενοι καλα..δηλ. παιζουν δεξια/αριστερα...να τους σφιξω λιγο με το παξιμαδι που εχουν?

Επισης, ξενερωσα λιγο...στην λαμαρινα της βασης, στο εξω μερος(οχι μεσα που μπαινει η φιαλη και δεν φενεται) εχει ενα χτυπημα/βαθουλωμα....μηκους 1.5/2cm...και φενεται γμτ..στο ματι....

Το να έχουν ένα μικρό «παίξιμο» δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Δοκίμασε να σφίξεις τα παξιμάδια να δεις αν βελτιωθεί.

Απο την στιγμή που την πήρες «κούτα» επικοινώνησε με το κατάστημα/αντιπροσωπεία, επισυνάπτοντας σχετικές φωτό, και ζήτα επίλυση του προβλήματος. 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Ανέβασε και καμία φωτό όταν την στήσεις.

13 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Ανέβασε και καμία φωτό όταν την στήσεις.

Ευχαριστώ πολυ να ‘σαι καλά φίλε ευχαριστώ όλους! Λογικά Κυριακή θα την στήσω αν και τα καταστήματα είναι ανοικτά θα προσπαθήσω να την στήσω Κυριακή και να ανεβάσω φωτό

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fetas1979 είπε

Καταρχήν καλορίζικη και καλά ψησίματα. Από πού την είχες παραγγείλει και πότε;

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ! Την παρήγγειλα πριν ένα μήνα από το homing Πολύ καλό κατάστημα εξυπηρέτηση ενημέρωση παραγγελίας όλα OK! Πριν ενάμιση μήνα είχα κλείσει την weber spirit 210 Από τον Κωτσόβολο στα 465 για την ακρίβεια νόμιζα ότι την είχα κλείσει γιατί ενώ την είχα πληρώσει δεν την παρέλαβα ποτέ δικαιολογία από τον Κωτσόβολο ήταν ότι ψησταριά δεν ήταν διαθέσιμη αλλά η πληρωμή πραγματοποιήθηκε!Τελος πάντων μετά από επικοινωνίες καθημερινές μου επιστρέψαν τα χρήματα και με επεισαν τα παιδιά εδώ στο forum αφού έχασα την προσφορά του Κωτσόβολου στα ίδια λεφτά να πάω στην napoleon!

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gudinakos είπε

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ! Την παρήγγειλα πριν ένα μήνα από το homing Πολύ καλό κατάστημα εξυπηρέτηση ενημέρωση παραγγελίας όλα OK! Πριν ενάμιση μήνα είχα κλείσει την weber spirit 210 Από τον Κωτσόβολο στα 465 για την ακρίβεια νόμιζα ότι την είχα κλείσει γιατί ενώ την είχα πληρώσει δεν την παρέλαβα ποτέ δικαιολογία από τον Κωτσόβολο ήταν ότι ψησταριά δεν ήταν διαθέσιμη αλλά η πληρωμή πραγματοποιήθηκε!Τελος πάντων μετά από επικοινωνίες καθημερινές μου επιστρέψαν τα χρήματα και με επεισαν τα παιδιά εδώ στο forum αφού έχασα την προσφορά του Κωτσόβολου στα ίδια λεφτά να πάω στην napoleon!

Καλύτερη επιλογή πιστεύω πάντως η Napoleon. Βάλε φωτό μόλις τη στήσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Θα την συναρμολογήσεις στο πι και φι μέσα σε 5 λεπτά 

καλησπερα φιλε μου το πι & φι μου αρεσε ονομα και πραμα χαχα ετσι λεγετε το καταστημα που εχω πι & φι αρα το χω!!!

Επεξ/σία από gudinakos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Το να έχουν ένα μικρό «παίξιμο» δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Δοκίμασε να σφίξεις τα παξιμάδια να δεις αν βελτιωθεί.

Απο την στιγμή που την πήρες «κούτα» επικοινώνησε με το κατάστημαζήση, /αντιπροσωπεία, επισυνάπτοντας σχετικές φωτό, και ζήτα επίλυση του προβλήματος. 

Eυχαριστω για την απαντηση, αλλά για επίλυση, πρέπει να στείλω φωτο λογικά, καμία  ίσως να μου αλλάξουν την λαμαρίνα βάσης που έχει το χτύπημα.. το θέμα είναι ότι θα πρέπει πάλι,  να ξαναλυσω  όλη την ψησταρια, και να την ξανά δέσω...Όσο για τους καυστηρες  θα τους σφίξω λίγο ακόμα,  όχι κάργα..

Επεξ/σία από Dennis7360
Δημοσ.

Θα πρέπει να αποφασίσεις τι σε ενοχλεί περισσότερο, η χτυπημένη λαμαρίνα που θα την βλέπεις κάθε φορά που θα κοιτάς την ψησταριά ή να αφιερώσεις ακόμα μιάμιση ώρα να την ξαναστήσεις. 

Αν θέλεις να προχωρήσεις με την αντικατάσταση της λαμαρίνας, θα πρέπει να τους ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό και να μην αφήσεις να περάσει καιρός.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dennis7360 είπε

το θέμα είναι ότι θα πρέπει πάλι,  να ξανακούσω όλη την ψησταρια, και να την ξανά δέσω...

Στειλε μηνυμα στην εταιρια kyso.gr και ασε τα βαριεμαι. Τοσα λεφτα εδωσες για κουτα, δεν πηρες κανενα εκθεσιακο μοντελο.

Εμενα παντως η genesis ειχε ερθει μεσα σε μια κουτα φουλ προστατευμενη. Η πιο τελεια συσκευασια που εχω δει σε οτιδηποτε εχω αγορασει. Δλδ ελεγα οτι δεν παιζει να ερθει με ζυμια κατι με αυτη τη συκευασια.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Θα πρέπει να αποφασίσεις τι σε ενοχλεί περισσότερο, η χτυπημένη λαμαρίνα που θα την βλέπεις κάθε φορά που θα κοιτάς την ψησταριά ή να αφιερώσεις ακόμα μιάμιση ώρα να την ξαναστήσεις. 

Αν θέλεις να προχωρήσεις με την αντικατάσταση της λαμαρίνας, θα πρέπει να τους ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό και να μην αφήσεις να περάσει καιρός.

Eεις δίκιο....το χτύπημα βαυουλβμα είναι μήκους 1.5-2 cm στην άκρη της βάσης με το νεύρο που κάνει γωνία..

Δεν θα καθυστερήσω,  αλλά είμαι προς το να μην προβω σε αλλαγή.. 

Δημοσ.

Ακόμα και να μην θέλεις να την ξαναστήσεις, στην θέση σου θα επικοινωνούσα με την αντιπροσωπεία για να μου στείλουν νέα λαμαρίνα. 

Θα το έκανα μόνο και μόνο για το ξενέρωμα που θα είχα, βλέποντας καινούργιο προϊόν με ελάττωμα.

Μπορείς να την αποθηκεύσεις και αν στο μέλλον την χρειαστείς ή αλλάξεις γνώμη, να την βάλεις.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Μπορείς να την αποθηκεύσεις και αν στο μέλλον την χρειαστείς ή αλλάξεις γνώμη, να την βάλεις.

Αυτο ακριβως! Θυμαμαι ενα παιδι εδω που παρελαβε μια σπιριτ και ειχε ενα μικρο σημαδακι η σχαρα (ειχε φυγει το seasoning σε ενα μικρο σημειο) και του εστειλαν νεες σχαρες. 

Κανε την προσπαθεια, παρτο να το εχεις και μην το βαλεις ποτε στην τελικη. Δεν χανεις κατι.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fetas1979 είπε

Περιμένω και εγώ την 425. Την είχα παραγγείλει βέβαια πριν μια εβδομάδα. Στην αρχή μου είπαν ότι θα την παραλάβω αυτή την εβδομάδα και μετά μου έστειλαν email ότι θα παραλάβω από 19/07 έως 21/07. 

Καλημέρα στην παρέα. Πριν λίγο με πήραν από το you και μου είπαν ότι θα παραλάβω τελικα αύριο. 

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, jimsiv είπε

Εγώ ακόμα περιμένω την 425 από τέλη Μαΐου παραγγελία. Σε επικοινωνία που είχα την προηγούμενη εβδομάδα μου ανέφεραν για παράδοση τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. 

Τελικά όντως πάει για τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου. Πρέπει να έχει γίνει πραγματικά χαμός με τις προπαραγγελίες. Τουλάχιστον είναι θετικό ότι πλέον έχουν αρχίσει και παραλαμβάνουν αρκετοί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...