Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιποτα δεν εχω βγαλει, οπως το πηρα ειναι, απλα εσπρωξα πισω το μαξιμαδι στην 2η φωτο δεν εχω σιφγκτηρα επιπλεον... μηπω ςνα βγαλω και αλλη φωτο, 

 

Ανεβαζω ενα βιντεο συντομα

 

https://streamable.com/6f27ej

Επεξ/σία από Amaretos
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Τιποτα δεν εχω βγαλει, οπως το πηρα ειναι, απλα εσπρωξα πισω το μαξιμαδι στην 2η φωτο δεν εχω σιφγκτηρα επιπλεον... μηπω ςνα βγαλω και αλλη φωτο, 

 

Ανεβαζω ενα βιντεο συντομα

 

https://streamable.com/6f27ej

Θα πρέπει να χαλαρώσεις τον σφιγκτήρα που έχει το λάστιχο, για να στερεώνει τον μαμά ρυθμιστή και να τον βγάλεις. Έπειτα βάζεις τον ρυθμιστή της coral και σφίγγεις τον σφιγκτήρα, για να τον στερεώσεις.

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Θα πρέπει να χαλαρώσεις τον σφιγκτήρα που έχει το λάστιχο, για να στερεώνει τον μαμά ρυθμιστή και να τον βγάλεις. Έπειτα βάζεις τον ρυθμιστή της coral και σφίγγεις τον σφιγκτήρα, για να τον στερεώσεις.

Εισαι θεουλης τώρα κτλβ γιατί μου είπες ότι τον είχα βγάλει στην αρχή . Ξαναείδα τις φωτό και δεν φαίνεται πουθενά το λάστιχο στις πρώτες. Έκανα την αλλαγή έσφιξα όλα φαίνονται οκ.

  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Εισαι θεουλης τώρα κτλβ γιατί μου είπες ότι τον είχα βγάλει στην αρχή . Ξαναείδα τις φωτό και δεν φαίνεται πουθενά το λάστιχο στις πρώτες. Έκανα την αλλαγή έσφιξα όλα φαίνονται οκ.

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Ανέβασε και καμία φωτό, μόλις την συναρμολογήσεις.

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/9/2021 στις 6:21 ΜΜ, ilpapacha είπε

Το Σάββατο βάλαμε να ψήσουμε ένα γουρουνάκι

344276FB-CA4B-4F27-97B6-1773EF34DD4F.jpeg.712ad5c4a35f2c4cee1b566f88ea2024.jpeg
A76CD96F-3DE4-48B2-AD11-96312AC34CA6.jpeg.2032852ae67ed05cd0b8496cf4c0c918.jpeg

A55F95DE-C8EE-489D-9F6F-98D59E911B4B.jpeg.d36ee550296c6569d076dafbfc75e44c.jpeg
 

για side dishes είχαμε λουκάνικα, πανσέτες, κεμπάπ και γύρο…

Τσιμπολογατε, ε?😜

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2021 στις 2:30 ΜΜ, Amaretos είπε

Πήγα , είδα, φόρτωσα και ήρθε σπίτι , το απόγευμα έχουμε συναρμολόγηση

 

IMG_20210925_115539_resize_45.jpg

Καλορίζικη! Πάντα γεμάτη !!!  Εργαλείο :) 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση.

Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο :) ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. 

Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους.

Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα.

Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414

η αυτη

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314

και μετα και εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html

η εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html 

(αυτη λεει 

  • Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.  

 

 

 

1632722706527.jpg

1632722706537.jpg

1632722706543.jpg

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση.

Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο :) ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. 

Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους.

Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα.

Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414

η αυτη

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314

και μετα και εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html

η εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html 

(αυτη λεει 

  • Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.  

 

 

 

1632722706527.jpg

1632722706537.jpg

1632722706543.jpg

Για βούρτσα, προτίμησε αυτή με τις ορειχάλκινες τρίχες, όπως συνιστά και η Napoleon

https://www.napoleon.com/en/us/grills/blog/how-season-your-stainless-steel-cast-iron-cooking-grids

5FD60933-9417-48B8-8CCA-EB356CF14BDB.jpeg.9d84961931a440c45c9134abf390fd44.jpeg

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Amaretos είπε

Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση.

Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο :) ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. 

Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους.

Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα.

Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414

η αυτη

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314

και μετα και εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html

η εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html 

(αυτη λεει 

  • Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.  

 

 

 

1632722706527.jpg

1632722706537.jpg

1632722706543.jpg

Καλορίζικη και

4 ώρες πριν, Amaretos είπε

Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση.

Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο :) ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. 

Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους.

Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα.

Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414

η αυτη

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314

και μετα και εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html

η εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html 

(αυτη λεει 

  • Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.  

 

 

 

1632722706527.jpg

1632722706537.jpg

1632722706543.jpg

καλορίζικη και καλά ψησίματα . την ψησταριά πρέπει να την αφήνεις να φτάσει στους 260 βαθμούς και μετά να βάλεις τα κρέατα. όταν βάλεις τα κρέατα και κλείσεις το καπάκι τότε χαμηλώνεις τους  καυστήρες στο χαμηλό. Η θερμοκρασία τότε θα φτάσει τους 200 βαθμούς όπου είναι και η επιθυμητή θερμοκρασία για να ψήσεις. Όταν ανοίγεις το καπάκι θα δυναμώνεις τους καυστήρες (για να γυρίσεις τα κρέατα το ανοίγεις ) και όταν ξανακλείσεις το καπάκι θα τους χαμηλώσεις πάλι. έτσι δεν θα έχεις αναφλέξεις .

Επεξ/σία από Instructor1182
λείπουν περιγραφές
  • Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Amaretos είπε

Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση.

Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο :) ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. 

Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους.

Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα.

Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414

η αυτη

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314

και μετα και εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html

η εδω

https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html 

(αυτη λεει 

  • Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.  

 

 

 

 

Έχω την πρώτη από το Leroy και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

  • Like 1
Δημοσ.

Για καθαρισμό Weber Spirit 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω πιεστικό σε κάδο & σχάρες;

Επίσης, υπάρχει κάποιο καθαριστικό που να λιώνει τα καμμένα λίπη και να παίρνει την πολλή μαυρίλα από τον κάδο; πχ. λιποκαθαριστές φούρνου;

Έχω ήδη αυτό, αλλά για μέσα στον κάδο δεν έκανε και πολλά...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να κάνω πορκετα (σουβλα) στη Spirit II.

Το έχει επιχειρήσει κανείς; Οδηγίες και συμβουλές καλοδεχούμενες!

Να ξεκινήσω με δυνατή φωτιά και να χαμηλώσω μετά ή το ανάποδο;

 

ΥΓ: Από το Μπουμπα Κρέατα Ηπείρου στα Μελίσσια, έχει ψωνίσει κανείς;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, panos_ace είπε

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να κάνω πορκετα (σουβλα) στη Spirit II.

Το έχει επιχειρήσει κανείς; Οδηγίες και συμβουλές καλοδεχούμενες!

Να ξεκινήσω με δυνατή φωτιά και να χαμηλώσω μετά ή το ανάποδο;

 

ΥΓ: Από το Μπουμπα Κρέατα Ηπείρου στα Μελίσσια, έχει ψωνίσει κανείς;

Θα πας με 150-160, για να ψηθεί σωστά και στο τελευταίο μισάωρο τους μπουμπουνάς στο φουλ για να κάνεις τραγανή πέτσα.

Θέλεις οπωσδήποτε θερμόμετρο για να μετράς θερμοκρασίες.

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ομαδαρα! Αγόρασα σήμερα την weber genesis 2 και πήρα την μπουκάλα coral gas prime λέει για έλεγχο ανοίξτε 5 sec και μετά από 10 λεπτά να μην έχει κουνήσει. Οκ το έκανα όντως δεν είχε κουνήσει αλλά μετά από 15 ώρες είχε κουνήσει υπάρχει διαρροή ή είναι φυσιολογική αυτή η απώλεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, spiroampi7 είπε

Καλησπέρα ομαδαρα! Αγόρασα σήμερα την weber genesis 2 και πήρα την μπουκάλα coral gas prime λέει για έλεγχο ανοίξτε 5 sec και μετά από 10 λεπτά να μην έχει κουνήσει. Οκ το έκανα όντως δεν είχε κουνήσει αλλά μετά από 15 ώρες είχε κουνήσει υπάρχει διαρροή ή είναι φυσιολογική αυτή η απώλεια 

Δεν είναι τυχαίο πως η οδηγία είναι για έλεγχο μετά από δέκα λεπτά. Η μείωση της πίεσης μετά από ώρες πρέπει λογικά να παρατηρείται από όλους τους χρήστες και είναι μάλλον, κάτι φυσιολογικό.

Επεξ/σία από est

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...