Amaretos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τιποτα δεν εχω βγαλει, οπως το πηρα ειναι, απλα εσπρωξα πισω το μαξιμαδι στην 2η φωτο δεν εχω σιφγκτηρα επιπλεον... μηπω ςνα βγαλω και αλλη φωτο, Ανεβαζω ενα βιντεο συντομα https://streamable.com/6f27ej Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από Amaretos
ilpapacha Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Amaretos είπε Τιποτα δεν εχω βγαλει, οπως το πηρα ειναι, απλα εσπρωξα πισω το μαξιμαδι στην 2η φωτο δεν εχω σιφγκτηρα επιπλεον... μηπω ςνα βγαλω και αλλη φωτο, Ανεβαζω ενα βιντεο συντομα https://streamable.com/6f27ej Θα πρέπει να χαλαρώσεις τον σφιγκτήρα που έχει το λάστιχο, για να στερεώνει τον μαμά ρυθμιστή και να τον βγάλεις. Έπειτα βάζεις τον ρυθμιστή της coral και σφίγγεις τον σφιγκτήρα, για να τον στερεώσεις. 1
Amaretos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Θα πρέπει να χαλαρώσεις τον σφιγκτήρα που έχει το λάστιχο, για να στερεώνει τον μαμά ρυθμιστή και να τον βγάλεις. Έπειτα βάζεις τον ρυθμιστή της coral και σφίγγεις τον σφιγκτήρα, για να τον στερεώσεις. Εισαι θεουλης τώρα κτλβ γιατί μου είπες ότι τον είχα βγάλει στην αρχή . Ξαναείδα τις φωτό και δεν φαίνεται πουθενά το λάστιχο στις πρώτες. Έκανα την αλλαγή έσφιξα όλα φαίνονται οκ. 2
ilpapacha Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εισαι θεουλης τώρα κτλβ γιατί μου είπες ότι τον είχα βγάλει στην αρχή . Ξαναείδα τις φωτό και δεν φαίνεται πουθενά το λάστιχο στις πρώτες. Έκανα την αλλαγή έσφιξα όλα φαίνονται οκ. Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Ανέβασε και καμία φωτό, μόλις την συναρμολογήσεις. 1
tsounis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 22/9/2021 στις 6:21 ΜΜ, ilpapacha είπε Το Σάββατο βάλαμε να ψήσουμε ένα γουρουνάκι για side dishes είχαμε λουκάνικα, πανσέτες, κεμπάπ και γύρο… Τσιμπολογατε, ε?😜 1
plasTOST Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 2:30 ΜΜ, Amaretos είπε Πήγα , είδα, φόρτωσα και ήρθε σπίτι , το απόγευμα έχουμε συναρμολόγηση Καλορίζικη! Πάντα γεμάτη !!! Εργαλείο 1
Amaretos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση. Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους. Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα. Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414 η αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314 και μετα και εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html η εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html (αυτη λεει Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από Amaretos 4
ilpapacha Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Amaretos είπε Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση. Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους. Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα. Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414 η αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314 και μετα και εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html η εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html (αυτη λεει Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι. Για βούρτσα, προτίμησε αυτή με τις ορειχάλκινες τρίχες, όπως συνιστά και η Napoleon https://www.napoleon.com/en/us/grills/blog/how-season-your-stainless-steel-cast-iron-cooking-grids
Instructor1182 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Amaretos είπε Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση. Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους. Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα. Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414 η αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314 και μετα και εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html η εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html (αυτη λεει Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι. Καλορίζικη και 4 ώρες πριν, Amaretos είπε Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση. Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους. Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα. Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414 η αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314 και μετα και εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html η εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html (αυτη λεει Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι. καλορίζικη και καλά ψησίματα . την ψησταριά πρέπει να την αφήνεις να φτάσει στους 260 βαθμούς και μετά να βάλεις τα κρέατα. όταν βάλεις τα κρέατα και κλείσεις το καπάκι τότε χαμηλώνεις τους καυστήρες στο χαμηλό. Η θερμοκρασία τότε θα φτάσει τους 200 βαθμούς όπου είναι και η επιθυμητή θερμοκρασία για να ψήσεις. Όταν ανοίγεις το καπάκι θα δυναμώνεις τους καυστήρες (για να γυρίσεις τα κρέατα το ανοίγεις ) και όταν ξανακλείσεις το καπάκι θα τους χαμηλώσεις πάλι. έτσι δεν θα έχεις αναφλέξεις . Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από Instructor1182 λείπουν περιγραφές 3
depmode Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Amaretos είπε Λοιπον κυριακη βραδυ εγινε και το πρωτο ψησιμο, ισα να τσιμπησουμε και παρω την πρωτη γευση απο ψησιμο σε υγραεριο. Εψησα μερικες λαιμου χοιρινες και μια tomahawk χοιρινη παλι. Πηγα την θερμοκρασια στους 200 περιπου μετα χαμηλωσα και τους 3 καυστηρες τερμα κατω, και οταν εβλεπα οτι μου επεφτε κατω απο 200, δυναμωνα λιγο κλπ κλπ. Ολα πηγαν σουπερ μονο καποια στιγμη για 2-3 λεπτα ειχα αναφλεξεις καπου στην μεση του ψησιματος (αυτο συνεβη σε στιγμη που ειχα δυναμωσει λιγο για να κρατησω στους 200, αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο) , και συνεπως καπνα αρκετη. Δοκιμασα να μετακινησω τα κρεατα , τελος παντων μετα απο λιγα λεπτα σταματησαν. Αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο σε ολη την φαση. Προερχομαι απο ψησιμο σε καρβουνο τουλαχιστον 20 χρονια. Εντάξει η ευκολια του, γυρναω τον διακοπτη και σε 5 λεπτα βαζω πανω το κρεας δεν υπαρχει για κανεναν λογο :). Οι μπριζολιτσες βγηκαν μια χαρα ετσι και αλλιως δεν ειναι κανα δυσκολο κομματι, και η γυναικα οπως και εγω σχολιασαμε οτι ηταν σαν να τρωγαμε πιο "καθαρο" κρεας απο οτι στα καρβουνα, ελειπε η "καρβουνιλα/καπνα", δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν το αναφεραμε σαν κάτι κακο. Πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω θετικοτατες εκτος απο το 2λεπτο που ειχα τις αναφλεξεις, αν δεν χαζευα στο κινητο ισως να το ειχα παρει χαμπαρι και πιο νωρις, φανταζομαι στο μελλον θα το διαχειριζομαι καλυτερα. Καλα για οσους εχουν εμπειρια στο κάρβουνο, το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου ειναι σαν να πηγαινεις βολτα στο περιπτερο για τσιγαρα, ουτε εχε το νου σου στα καρβουνα/θα μου φτασουν/ περιμενε να πεσει η φωτια και ολα τα σχετικα, το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ξαναψησει ποτε στην ζωη τους. Βαζω και 2-3 φωτο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα απο το Mi Mix 2 μου. Εχω μικρο μπαλκονι και η rogue μου καθοταν κουτι, δεν ειχα σκοπο να βαλω κανενα απο τα 2 πλαινα για ακουμπηστηρι, αλλα τελικα το ενα χωραει και το σηκωνω οταν το χρειαζομαι, οποτε ολα καλα. Θελω μια βοηθεια για βουρτσα παιδες βλεπω πχ αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414 η αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-landmann-apo-plastiko-metallo-62145314 και μετα και εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62052.html η εδω https://homing.gr/anoksidoti-vourtsa-napoleon-62054.html (αυτη λεει Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι. Έχω την πρώτη από το Leroy και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
nick_gr2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Για καθαρισμό Weber Spirit 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω πιεστικό σε κάδο & σχάρες; Επίσης, υπάρχει κάποιο καθαριστικό που να λιώνει τα καμμένα λίπη και να παίρνει την πολλή μαυρίλα από τον κάδο; πχ. λιποκαθαριστές φούρνου; Έχω ήδη αυτό, αλλά για μέσα στον κάδο δεν έκανε και πολλά...
panos_ace Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω πορκετα (σουβλα) στη Spirit II. Το έχει επιχειρήσει κανείς; Οδηγίες και συμβουλές καλοδεχούμενες! Να ξεκινήσω με δυνατή φωτιά και να χαμηλώσω μετά ή το ανάποδο; ΥΓ: Από το Μπουμπα Κρέατα Ηπείρου στα Μελίσσια, έχει ψωνίσει κανείς;
ilpapacha Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, panos_ace είπε Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω πορκετα (σουβλα) στη Spirit II. Το έχει επιχειρήσει κανείς; Οδηγίες και συμβουλές καλοδεχούμενες! Να ξεκινήσω με δυνατή φωτιά και να χαμηλώσω μετά ή το ανάποδο; ΥΓ: Από το Μπουμπα Κρέατα Ηπείρου στα Μελίσσια, έχει ψωνίσει κανείς; Θα πας με 150-160, για να ψηθεί σωστά και στο τελευταίο μισάωρο τους μπουμπουνάς στο φουλ για να κάνεις τραγανή πέτσα. Θέλεις οπωσδήποτε θερμόμετρο για να μετράς θερμοκρασίες. 1
spiroampi7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ομαδαρα! Αγόρασα σήμερα την weber genesis 2 και πήρα την μπουκάλα coral gas prime λέει για έλεγχο ανοίξτε 5 sec και μετά από 10 λεπτά να μην έχει κουνήσει. Οκ το έκανα όντως δεν είχε κουνήσει αλλά μετά από 15 ώρες είχε κουνήσει υπάρχει διαρροή ή είναι φυσιολογική αυτή η απώλεια
est Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, spiroampi7 είπε Καλησπέρα ομαδαρα! Αγόρασα σήμερα την weber genesis 2 και πήρα την μπουκάλα coral gas prime λέει για έλεγχο ανοίξτε 5 sec και μετά από 10 λεπτά να μην έχει κουνήσει. Οκ το έκανα όντως δεν είχε κουνήσει αλλά μετά από 15 ώρες είχε κουνήσει υπάρχει διαρροή ή είναι φυσιολογική αυτή η απώλεια Δεν είναι τυχαίο πως η οδηγία είναι για έλεγχο μετά από δέκα λεπτά. Η μείωση της πίεσης μετά από ώρες πρέπει λογικά να παρατηρείται από όλους τους χρήστες και είναι μάλλον, κάτι φυσιολογικό. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από est
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα