ilpapacha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, stonec είπε Παιδιά ψάχνω ταψάκι αλουμινίου μιας χρήσεως εξωτερικών διαστάσεων 21,6Χ15,2Χ3,6 για τον λιποσυλλέκτη. Έχω βρεί ένα παρόμοιο σε διαστάσεις κατασκευής Θαλασσινού που πιστεύω ότι θα ταιριάζει (R12G) αλλά σε όποιο κατάστημα και αν έχω ρωτήσει εδώ στην Αθήνα, που φαίνεται στην ιστοσελίδα τους ότι το διαθέτουν, τους έχει τελειώσει. Έκανα και μια βόλτα από Ευρυπίδου αλλά τίποτα. Από επαρχία το βρήκα σε ένα μόνο κατάστημα από Δράμα αλλα στέλνει μόνο κούτα με 1000τμχ (και δεν είμαι σίγουρος αν το έχει σε στοκ). Έχετε υπόψιν σας κανένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία εδώ στην Αθήνα μπας και βρω κανένα που να ταιριάζει; Είναι για Broil King Baron; Αύριο, λογικά θα κατέβω κέντρο, Αθηνάς/Ευριπίδου, οπότε μπορώ να κάνω μια ερώτηση σε κανά δυο μαγαζιά να σου πω αν το έχουν ή όχι. Μπορείς επίσης να δώσεις τις διατάσεις ή ένα δείγμα καλύτερα σε ένα μαγαζί που εμπορεύεται είδη ζαχαροπλαστικής κτλ, όπως πχ ο Κάτος (https://www.caketools.gr) και να σου φτιάξουν 2-3 αλουμινένια ταψάκια που θα μπορείς να τα πλένεις και να τα χρησιμοποιείς ξανά. Το έχω κάνει για την Prestige Pro 665, όπου δεν κατάφερα να βρω μιας χρήσης στις διαστάσεις που έχει. 2
stonec Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Είναι για Broil King Baron; Αύριο, λογικά θα κατέβω κέντρο, Αθηνάς/Ευριπίδου, οπότε μπορώ να κάνω μια ερώτηση σε κανά δυο μαγαζιά να σου πω αν το έχουν ή όχι. Μπορείς επίσης να δώσεις τις διατάσεις ή ένα δείγμα καλύτερα σε ένα μαγαζί που εμπορεύεται είδη ζαχαροπλαστικής κτλ, όπως πχ ο Κάτος (https://www.caketools.gr) και να σου φτιάξουν 2-3 αλουμινένια ταψάκια που θα μπορείς να τα πλένεις και να τα χρησιμοποιείς ξανά. Το έχω κάνει για την Prestige Pro 665, όπου δεν κατάφερα να βρω μιας χρήσης στις διαστάσεις που έχει. Ναι για Baron είναι. Ευριπίδου/Αθηνάς/Σοφοκλέους έχω ρωτήσει, δυστυχώς τίποτα. Μου είπανε για ένα μαγαζί στο Ιλιον, θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες. Υποθέτω ότι και λίγο μικρότερο να είναι δεν θα έχω πρόβλημα. Αλλά αυτό που λες για τον Κάτο είναι καλή ιδέα. Πόσο σου πήρε για το κάθε ταψάκι;
ilpapacha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, stonec είπε Ναι για Baron είναι. Ευριπίδου/Αθηνάς/Σοφοκλέους έχω ρωτήσει, δυστυχώς τίποτα. Μου είπανε για ένα μαγαζί στο Ιλιον, θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες. Υποθέτω ότι και λίγο μικρότερο να είναι δεν θα έχω πρόβλημα. Αλλά αυτό που λες για τον Κάτο είναι καλή ιδέα. Πόσο σου πήρε για το κάθε ταψάκι; Είχα δώσει το συρταράκι σε έναν φίλο μου για να το δώσει στον Κάτο αντίστοιχα και να το φτιάξει, καθώς δεν μπορούσα να κατέβω κέντρο το καλοκαίρι. Δεν μου είπε ποσό έκανε. Αν τελικά κατέβω, θα ρωτήσω και θα σου πω. 1
stonec Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε Είχα δώσει το συρταράκι σε έναν φίλο μου για να το δώσει στον Κάτο αντίστοιχα και να το φτιάξει, καθώς δεν μπορούσα να κατέβω κέντρο το καλοκαίρι. Δεν μου είπε ποσό έκανε. Αν τελικά κατέβω, θα ρωτήσω και θα σου πω. Να σαι καλά, σε ευχαριστώ 1
ηνίοχος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, kak0s είπε Καλή Χρονιά σε όλους σας με υγεία. Εγώ έχω στην κατοχή μου μια επαγγελματική ψησταριά υγραερίου με διαστάσεις 60 επί 40cm, εδώ και δυο χρόνια έχω καταναλώσει 2 φιάλες 10 κιλών, με την χρήση τις να είναι 2 φορές την εβδομάδα στατιστικά. Το ψήσιμο είναι πάρα πολύ γρήγορο δλδ πανσέτα μπιφτέκι σε 8 λεπτά μπριζόλα σουβλάκι σε 12 περίπου. Τα κρέατα είναι πάρα πολύ μαλακά και αυτό γιατί διαθέτη συρτάρι με νερό. Έχω βρει τον κατασκευαστή και οι τιμές είναι πολύ καλές ανεβάζω φώτο από την ψησταρια Εγώ βρέθηκα ένα βήμα πριν την αποκτήσω , τελικά δεν έκανα την κίνηση , αποδείχθηκε πολύ ακριβότερη σε σχέση με την exivos που επέλεξα τελικά , και αυτό γιατί το μόνο ανοξείδωτο που υπάρχει στη συγκεκριμένη είναι αυτό που γυαλίζει στην εικόνα όλα τα άλλα όπως ο καυστήρας οι διαχυτες αλλά και η σχάρα είναι από μαύρο σίδερο που σημαίνει ότι οι σκουριές βρίσκονται εκεί από την πρώτη στιγμή όπως και σε όλες όσες έχουν μαντεμενιες σχάρες , ακόμη και το συρτάρι είναι από γαλβανισμένη λαμαρίνα σε σχέση με την exivos που επέλεξα τελικά - ας είναι καλά φίλος που ασχολείται με τα υγραέρια - μόνο κέρδος είχα , 4 χρόνια εγγύηση για τους καυστήρες και τους διαχυτες και 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα υπόλοιπα - και επειδή κάτι ξέρω από υλικά στη πράξη δεν πάθουν τίποτα ποτέ ! Στα συν να προσθέσω το επαγγελματικό ψήσιμο που προσφέρει σε ό,τι έχω ψήσει μέχρι τώρα σε σημείο να βλέπω τα αντίστοιχα επωνύμων με βαρυγδουπα ονόματα και να απορώ 4
andreaspA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, stonec είπε Έχει ποικιλία στο φυσικό κατάστημα; γιατί κοίταξα στο site και βρήκα μόνο κάτι λίγα. Μην ασχολεισαι με το site του MAKRO. Ειναι αθλιο. Απο κοντα πηγαινε. 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Εγώ βρέθηκα ένα βήμα πριν την αποκτήσω , τελικά δεν έκανα την κίνηση , αποδείχθηκε πολύ ακριβότερη σε σχέση με την exivos που επέλεξα τελικά , και αυτό γιατί το μόνο ανοξείδωτο που υπάρχει στη συγκεκριμένη είναι αυτό που γυαλίζει στην εικόνα όλα τα άλλα όπως ο καυστήρας οι διαχυτες αλλά και η σχάρα είναι από μαύρο σίδερο που σημαίνει ότι οι σκουριές βρίσκονται εκεί από την πρώτη στιγμή όπως και σε όλες όσες έχουν μαντεμενιες σχάρες , ακόμη και το συρτάρι είναι από γαλβανισμένη λαμαρίνα σε σχέση με την exivos που επέλεξα τελικά - ας είναι καλά φίλος που ασχολείται με τα υγραέρια - μόνο κέρδος είχα , 4 χρόνια εγγύηση για τους καυστήρες και τους διαχυτες και 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα υπόλοιπα - και επειδή κάτι ξέρω από υλικά στη πράξη δεν πάθουν τίποτα ποτέ ! Στα συν να προσθέσω το επαγγελματικό ψήσιμο που προσφέρει σε ό,τι έχω ψήσει μέχρι τώρα σε σημείο να βλέπω τα αντίστοιχα επωνύμων με βαρυγδουπα ονόματα και να απορώ Για ποσα λεφτα μιλαμε ? Πόσο έχει? Το συρταρι με το νερο που το εχει ? 1
samniotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Εγώ βρέθηκα ένα βήμα πριν την αποκτήσω , τελικά δεν έκανα την κίνηση , αποδείχθηκε πολύ ακριβότερη σε σχέση με την exivos που επέλεξα τελικά , και αυτό γιατί το μόνο ανοξείδωτο που υπάρχει στη συγκεκριμένη είναι αυτό που γυαλίζει στην εικόνα όλα τα άλλα όπως ο καυστήρας οι διαχυτες αλλά και η σχάρα είναι από μαύρο σίδερο που σημαίνει ότι οι σκουριές βρίσκονται εκεί από την πρώτη στιγμή όπως και σε όλες όσες έχουν μαντεμενιες σχάρες , ακόμη και το συρτάρι είναι από γαλβανισμένη λαμαρίνα σε σχέση με την exivos που επέλεξα τελικά - ας είναι καλά φίλος που ασχολείται με τα υγραέρια - μόνο κέρδος είχα , 4 χρόνια εγγύηση για τους καυστήρες και τους διαχυτες και 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα υπόλοιπα - και επειδή κάτι ξέρω από υλικά στη πράξη δεν πάθουν τίποτα ποτέ ! Στα συν να προσθέσω το επαγγελματικό ψήσιμο που προσφέρει σε ό,τι έχω ψήσει μέχρι τώρα σε σημείο να βλέπω τα αντίστοιχα επωνύμων με βαρυγδουπα ονόματα και να απορώ Επειδή απ ότι είδα είναι στην γειτονιά μου, γνωρίζεις αν κατασκευάζει εκτός από ψησταριές και ανοξείδωτες σχάρες? Το σκεφτόμουν σαν αναβάθμιση για την naterial
andreaspA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, samniotis είπε Επειδή απ ότι είδα είναι στην γειτονιά μου, γνωρίζεις αν κατασκευάζει εκτός από ψησταριές και ανοξείδωτες σχάρες? Το σκεφτόμουν σαν αναβάθμιση για την naterial Αναβαθμιση ειναι η ανοιξειδωτη σχαρα απο την μαντεμένια? Αμάν κάνουμε να βρουμε μαντεμένια σχάρα. Και εσύ θέλεις ανοιξείδωτη ?
gdeli Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Κι εγώ την μαντεμένια σχάρα προτιμώ. Όμως η ανοξείδωτη είναι ακριβότερη (πιο ακριβή πρώτη ύλη) και έχει το προτέρημα της πολύ λιγότερης φροντίδας από την μαντεμένια. Δεν θα σκουριάσει ποτέ και με ένα τρίψιμο είσαι ΟΚ. Ούτε seasoning ούτε τίποτα. Βέβαια δεν έχεις τις ίδιες αντικολλητικές ιδιότητες με το μαντέμι. 1
Land-decked Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια ψαχνω μια πολυ καλη βουρτσα για το τρίψιμο των μαντεμενιων σχαρων. εχω την βουρτσα weber αλλα δεν κανει..θελω κατι μεγαλυτερο να καθαριζει γρηγορα , να ειναι χοντρη και επαγγελματικου τυπου αυτη πρεπει να ειναι και γαμω τα εργαλεια https://www.frigohellas.gr/paderno-41740-00-27x4x15cm-bourtsa-katharismou-plakas-grill Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Land-decked
ηνίοχος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, andreaspA είπε Για ποσα λεφτα μιλαμε ? Πόσο έχει? Το συρταρι με το νερο που το εχει ? Μου κόστισε περίπου 600 ευρώ σε σχέση με την ποιο πάνω η αντίστοιχη διάσταση κόστιζε 450 Ευρώ ( η τιμή της ήταν χωρίς το ΦΠΑ ) και το μόνο ανοξείδωτο που υπήρχε ήταν αυτό που φαίνεται και στις εικόνες όλα τα άλλα ήταν από μαύρο σίδερο , δεν είχε καπάκι ούτε και εγγύηση . Το συρτάρι βρίσκεται ακριβώς κάτω από τους καυστήρες 8 ώρες πριν, samniotis είπε Επειδή απ ότι είδα είναι στην γειτονιά μου, γνωρίζεις αν κατασκευάζει εκτός από ψησταριές και ανοξείδωτες σχάρες? Το σκεφτόμουν σαν αναβάθμιση για την naterial Δεν ξέρω φίλε μου
panos_ace Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, ilpapacha είπε Πιστοποίηση, τουλάχιστον σε τέτοιου είδους συσκευές, είναι απαραίτητη. Νομίζω ότι όντως οι καυστήρες ανάβουν χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως αυτό που έχουμε με την αλυσίδα σε περίπτωση ανάγκης ή χρησιμοποιώντας κάποιον αναπτήρα με μακρύ «λαιμό» https://www.skroutz.gr/c/814/lighters/f/1320660_1335476/ygraeriou-BBQ.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Ψάχνωντας λίγο για τις ψησταριές αυτές, δεν κατάφερα να βρω κάποιο manual σε pdf, μέσα από τα καταστήματα που τις πουλάνε. Να σου πω την αλήθεια, δεν εχω καταλάβει πως ακριβώς το χρησιμοποιούμε αυτό... Είναι σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία (και δεν εχεις άλλη μπαταρία) και δεν δίνει σπινθήρα;
plasTOST Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, panos_ace είπε Είναι σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία (και δεν εχεις άλλη μπαταρία) και δεν δίνει σπινθήρα; Ακριβώς. 1
ilpapacha Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, panos_ace είπε Να σου πω την αλήθεια, δεν εχω καταλάβει πως ακριβώς το χρησιμοποιούμε αυτό... Είναι σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία (και δεν εχεις άλλη μπαταρία) και δεν δίνει σπινθήρα; Ακριβώς, το χρησιμοποιείς σε περίπτωση που δεν έχεις σπινθήρα https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/what-is-the-little-chain/weber-30338.html Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από ilpapacha 3
gdeli Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Land-decked είπε Παιδια ψαχνω μια πολυ καλη βουρτσα για το τρίψιμο των μαντεμενιων σχαρων. εχω την βουρτσα weber αλλα δεν κανει..θελω κατι μεγαλυτερο να καθαριζει γρηγορα , να ειναι χοντρη και επαγγελματικου τυπου αυτη πρεπει να ειναι και γαμω τα εργαλεια https://www.frigohellas.gr/paderno-41740-00-27x4x15cm-bourtsa-katharismou-plakas-grill Γιατί δεν κάνει η Weber? Θέλει πολλή ώρα για να καθαρίσουν οι σχάρες; Κάπου είχα διαβάσει ότι για τις μαντεμένιες σχάρες θέλεις μπρούτζινη βούρτσα επειδή είναι πιο μαλακή από την ανοξείδωτη. Έχω την αίσθηση ότι οι ανοξείδωτες σαν αυτή που ανέβασες είναι για ανοξείδωτες σχάρες και όχι για μαντεμένιες. Ο αδερφός μου βέβαια έχει πάρει μια ανοξείδωτη βούρτσα για την μαντεμένια του σχάρα και είναι πολύ ευχαριστημένος, εγώ νομίζω δεν θα το δοκίμαζα. Όπως έχω γράψει και παλιότερα, στις σχάρες μου συμπεριφέρομαι όπως και στο lodge τηγάνι μου. Ξύλινη σπάτουλα αν κολλήσει τίποτα και 1-2 φορές μεταλλική σπάτουλα. Και αν χρειαστεί τρίψιμο, αμέσως μετά σκούπισμα με λαδωμένο ύφασμα να φύγουν οι μαυρίλες μέχρι να καθαρίσει και να αποκτήσει πάλι προστασία με το λάδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα