Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, geornirv είπε

Μα αυτό σου λεω και εγω...δοκίμασα την υπηρεσία που προτείνει και βγάζει 269 ευρώ αποστολή. Εκτός αν δεν κάνω κατι σωστά.... τα 50-80 ευρώ θα ήταν κάτι ελαφρύ και όχι ογκώδες λογικά.

Μα αυτό σου λεω και εγω...δοκίμασα την υπηρεσία που προτείνει και βγάζει 269 ευρώ αποστολή. Εκτός αν δεν κάνω κατι σωστά.... τα 50-80 ευρώ θα ήταν κάτι ελαφρύ και όχι ογκώδες λογικά.

ουπς πηγε τοσο πολύ...???

αναφέρομαι σε Napoleon 525 που πηρα...50-70 κιλά βάρος (δεν θυμάμαι παει καιρός) μια παλέτα...50-80€ (με μια εκπτωση 10-15€ στα μεταφορικά λόγω νέου λογαριασμού...)...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2197

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Απ´ ότι φαίνεται έχουν αλλάξει τα κόστη αρκετά.

0F459188-8130-4F63-B7D2-488A9D0B1E25.jpeg.5954a5feecd9bcad0d9a23813cebe9cc.jpeg

Όντως τόσο ήταν το κόστος για την μεταφορά της ψησταριάς. Απλά τώρα έχουν αυξηθεί αρκετά τα κόστη μεταφοράς.

Item dimensions L x W x H

61 x 132.1 x 115.6 centimetres

269 ευρώ βγαίνει με τις σωστές διαστάσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geornirv είπε
Item dimensions L x W x H

61 x 132.1 x 115.6 centimetres

269 ευρώ βγαίνει με τις σωστές διαστάσεις

Χρησιμοποίησα τις διαστάσεις που αναφέρουν για την Spirit II, δεν γνωρίζω πόσο σωστές είναι ή όχι. Όπως και να χει πάντως, το κόστος μεταφοράς έχει αυξηθεί πολύ.

13E7013E-BDD2-4978-A78F-548E5944D1E7.jpeg.9e993d4e86a1038cffe6310065c8ed49.jpeg

Λογικά οι διαστάσεις που αναφέρεις είναι για όταν έχεις συναρμολογήσει την ψησταριά.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για ψησταριά...να προτιμήσω weber ή napoleon ; Έχω μπερδευτεί πολύ...ειναι κανείς που εχει δοκιμάσει και τις 2 για να μου πει μια γνώμη ; Εννοώ τιμές 1000 και κάτω δηλ για spirit genesis ή freestyle , rogue. Θα προτιμούσα με πλαϊνή εστία. Οι περισσότεροι καυστήρες που εχει η ναπολεον είναι + ή δεν χρησιμεύουν ουσιαστικά πέραν από την πιο γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας. Επίσης διάβασα κάπου ότι οι ναπολεον δεν εχουν διπλο τοιχωμα...αυτό επηρεάζει στην κατανάλωση ή στην διατήρηση της θερμοκρασίας έναντι των weber ; Γενικά το καθάρισμα σε ποια είναι πιο εύκολο ; Αν μπορει καποιος να με βοηθήσει να ξεδιαλύνω επιτέλους τις σκέψεις μου και να αγοράσω καποια..γιατί έχω ζαλιστεί...  

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σούβλα χρησιμοποιείς και με τους κάτω καυστήρες άνετα. 

Ναι έτσι κάνω, αλλά και στη pizza βοηθάει και καλύτερα γίνονται οι σούβλες .. νομίζω 

Δημοσ.

Λαβράκι  για σήμερα 

6887952B-2B3C-4CFD-9511-D86949898CB8.jpeg.2266d2b75c22e1a917dd63c3d7106396.jpeg

5 ώρες πριν, geornirv είπε

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για ψησταριά...να προτιμήσω weber ή napoleon ; Έχω μπερδευτεί πολύ...ειναι κανείς που εχει δοκιμάσει και τις 2 για να μου πει μια γνώμη ; Εννοώ τιμές 1000 και κάτω δηλ για spirit genesis ή freestyle , rogue. Θα προτιμούσα με πλαϊνή εστία. Οι περισσότεροι καυστήρες που εχει η ναπολεον είναι + ή δεν χρησιμεύουν ουσιαστικά πέραν από την πιο γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας. Επίσης διάβασα κάπου ότι οι ναπολεον δεν εχουν διπλο τοιχωμα...αυτό επηρεάζει στην κατανάλωση ή στην διατήρηση της θερμοκρασίας έναντι των weber ; Γενικά το καθάρισμα σε ποια είναι πιο εύκολο ; Αν μπορει καποιος να με βοηθήσει να ξεδιαλύνω επιτέλους τις σκέψεις μου και να αγοράσω καποια..γιατί έχω ζαλιστεί...  

Η σειρά Weber Spirit συγκρίνεται με την σειρά Napoleon Freestyle και η σειρά Weber Genesis με την σειρά Napoleon Rogue. Οπότε θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις ποια σειρα προτιμάς από την κάθε εταιρεία. Με βάση το ποσό που θέλεις/μπορείς να διαθέσεις και η επιθυμία για πλαϊνό μάτι, η πιο καλή επιλογή είναι αυτή που ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, της Napoleon Rogue 425 XT η οποία είναι οριακά πάνω από 1000€

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ugraeriou-napoleon-rogue-425-xt-s-s-stee

Έπειτα είναι η επιλογή της Napoleon Freestyle 425 SIB, η οποία είναι ακριβώς στο ποσό που θέλεις/μπορείς να διαθέσεις

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ugraeriou-napoleon-freestyle-425-sib-gra

Με βάση ότι η σειρά Rogue έχει καλύτερη κατασκευή, καλύτερη εγγύηση, ανοξείδωτα sear plates, είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι περισσότεροι καυστήρες σαφώς σου δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία στο ψήσιμο έμμεσο/άμεσο.

Έχω φίλους και κουμπάρους που έχουν πάρει την Rogue και δεν έχουν κάποιο θέμα με την διατήρηση της θερμοκρασίας.

• Like 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Η σειρά Weber Spirit συγκρίνεται με την σειρά Napoleon Freestyle και η σειρά Weber Genesis με την σειρά Napoleon Rogue. Οπότε θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις ποια σειρα προτιμάς από την κάθε εταιρεία. Με βάση το ποσό που θέλεις/μπορείς να διαθέσεις και η επιθυμία για πλαϊνό μάτι, η πιο καλή επιλογή είναι αυτή που ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, της Napoleon Rogue 425 XT η οποία είναι οριακά πάνω από 1000€

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ugraeriou-napoleon-rogue-425-xt-s-s-stee

Έπειτα είναι η επιλογή της Napoleon Freestyle 425 SIB, η οποία είναι ακριβώς στο ποσό που θέλεις/μπορείς να διαθέσεις

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ugraeriou-napoleon-freestyle-425-sib-gra

Με βάση ότι η σειρά Rogue έχει καλύτερη κατασκευή, καλύτερη εγγύηση, ανοξείδωτα sear plates, είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι περισσότεροι καυστήρες σαφώς σου δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία στο ψήσιμο έμμεσο/άμεσο.

Έχω φίλους και κουμπάρους που έχουν πάρει την Rogue και δεν έχουν κάποιο θέμα με την διατήρηση της θερμοκρασίας.

+1 και προτεινω την Rogue αναμεσα σε αυτες τις 2. Προτιμοτερο ειναι η καλυτερη κατασκευη της rogue απο το sizzle zone της freestyle για εμενα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

+1 και προτεινω την Rogue αναμεσα σε αυτες τις 2. Προτιμοτερο ειναι η καλυτερη κατασκευη της rogue απο το sizzle zone της freestyle για εμενα.

Έτσι κι άλλως η σειρά Rogue XT διαθέτει πλαϊνό μάτι infrared. Η διαφορά της τιμής, με την έκπτωση, είναι πολύ μικρή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Έτσι κι άλλως η σειρά Rogue XT διαθέτει πλαϊνό μάτι infrared. Η διαφορά της τιμής, με την έκπτωση, είναι πολύ μικρή.

E τοτε δεν υπαρχει θεμα συγκρισης. Εγω νομιζα οτι ειχε απλο ματι, γι αυτο ηταν τοσο φθηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι άλλο....για την πλαϊνή εστία. Μπορώ και με την infrared να τηγανήσω πχ πατάτες ή να βράσω ή να κάνω σάλτσα ; Δηλ. έχει ρυθμιση θερμοκρασίας ή πιάνει παντα υψηλή θερμοκρασία που σου τα καίει ; Δηλ μήπως είναι προτιμότερο να μην είναι infrared αλλά απλος καυστήρας ;  Και αν προτιμήσω καυστήρα πλαϊνό, είναι αρκετά δυνατός ώστε να μου κάνει τα παραπάνω ; (δηλ τηγανητά κτλ)

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, geornirv είπε

Και κάτι άλλο....για την πλαϊνή εστία. Μπορώ και με την infrared να τηγανήσω πχ πατάτες ή να βράσω ή να κάνω σάλτσα ; Δηλ. έχει ρυθμιση θερμοκρασίας ή πιάνει παντα υψηλή θερμοκρασία που σου τα καίει ; Δηλ μήπως είναι προτιμότερο να μην είναι infrared αλλά απλος καυστήρας ;  Και αν προτιμήσω καυστήρα πλαϊνό, είναι αρκετά δυνατός ώστε να μου κάνει τα παραπάνω ; (δηλ τηγανητά κτλ)

Έχει ρύθμιση, φυσικά και μπορείς να τηγανίσεις τα πάντα, αν βάλεις πλαϊνό μάτι στην αγορά σου, τότε να είναι infra. Το άλλο είναι ευαίσθητο σε αέρα.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω λίγο και μη βαράτε. Η spirit ii 310 σε σχέση με τη genesis (και βέβαια και οι αντίστοιχες napoleon) η διαφορά τους είναι στο μέγεθος και στα πλαϊνά μάτια ή παίζει και κάτι άλλο; Ρωτάω γιατί η spirit ii  310 έχει 600 και η μεγαλύτερη έχει 1100, τεράστια διαφορά τιμής. Αν με καλύπτει το μέγεθος ψησίματος της 310 (που την είδα και με καλύπτει) και μου είναι αδιάφορα τα πλαϊνά μάτια, για ποιο λόγο θα πήγαινα στη μεγαλύτερη; Χάνω και άλλο σε ποιότητα ή άλλου; Η 310 δεν παίρνει και τα ίδια αξεσουάρ με τη μεγαλύτερη (σούβλα, πέτρα για πίτσα κλπ);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...