StV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχω το netbook LenovoS10e και φοράει 10.6.2 τζιτζι...Όποιος έχει το ίδιο ή σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά (τα υπόλοιπα kexts βρίσκονται ;D) μπορεί να δοκιμάσει το s10lenovo.com που προσφέρει εγκατάσταση μέσω Usb sticks με ένα πατσάκι ;D
Fredie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν, έβαλα πρόσφατα την iatkos v7 και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από την ασύρματη κάρτα δικτύου. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι όντως δεν υπάρχουν πουθενά kexts. Η ερώτηση είναι για ένα καλό και φτηνό usb wifi adapter που να είναι συμβατό με leopard.. (παρεμπιπτόντως η ασύρματη είναι η intel 4965agn.Το λέω μπας και έχει βρει κανείς τπτ..)
Koultouras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=84072
Fredie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, ούτε εκεί υπάρχει κάτι. Η ουσία είναι ότι όλος ο κόσμος περιμένει έναν συγκεκριμένο developer ο οποίος λέει ότι κάποτε θα βγάλει τους drivers... Τέσπα η βασική μου ερώτηση ειναι για τον wifi adapter..
Street-Fighter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν, έβαλα πρόσφατα την iatkos v7 και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από την ασύρματη κάρτα δικτύου. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι όντως δεν υπάρχουν πουθενά kexts. Η ερώτηση είναι για ένα καλό και φτηνό usb wifi adapter που να είναι συμβατό με leopard.. (παρεμπιπτόντως η ασύρματη είναι η intel 4965agn.Το λέω μπας και έχει βρει κανείς τπτ..) http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Netgear-Wireless-Usb-Adapter-Netgear-54-Mbps-WG111GE.htm
Street-Fighter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 A ξέχασα wg111v3 γιατί υπάρχουν και άλλα.
Fredie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Προφανώς αναφέρεσαι στους drivers και όχι το προιόν..
Street-Fighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειμαι σίγουρος καθως το εχω δώσει το στικακι αλλα νομίζω οτι υπάρχουν και ποιο παλιά wg111 το v2 νομίζω ειναι pci.. To λεω για να μη σε πάρω στο λαιμό μου πάντως το wg111v3 παιζει σε ολα τα os και εχει και παρα πολυ καλο σημα. Καλου κακού αγόρασε το απο πλαίσιο γιατι εμενα στα 2 χρονια σταμάτησε να παίζει το πήγα πίσω και μου το άλλαξαν παλι με το ιδιο σε 10 λεπτακια.(Έπαιξε πάρα πάρα πολλές ώρες πάντως.)
themizzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Λοιπόν , έβαλα μια χαρά το Mac στο PC μου και πάω να μπώ μέσα αφού έχω φτιάξει το boot κλπ κλπ... Πατάω να μπω και γράφει στα αγγλικά και σε κάποιες άλλες γλώσσες ότι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση... Κάτι τέτοιο...Κάνω κανονικά , ξαναμπαίνω και βγάζει πάλι το ίδιο. Επίσης το ίδιο έβγαζε και με μια άλλη έκδοση που είχα κατεβάσει. Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει; *Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ PC* ( SnowSX Leopard UNIVERSAL ) Ευχαριστώ
Whiteyez Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Λοιπόν , έβαλα μια χαρά το Mac στο PC μου και πάω να μπώ μέσα ------------- Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Είναι το κατάλληλο μέρος για σένα.
ixthy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλά το pc σου το χώρεσε το mac! Αλλά να πας να μπεις και συ μέσα ρε παιδί μου;;;; Τελικά χώρεσες; :lol:
themizzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ακόμα παλεύω να χωρέσω φίλε! :lol: Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Είναι το κατάλληλο μέρος για σένα. Δεν βρήκα κάτι χρήσιμο...Ο 1ος σύνδεσμος δεν δουλεύει και στον 2ο δεν βρήκα κάτι...
themizzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Έχω πάρει ένα ανταπτοράκι της εταιρίας Level One για ασύρματο internet όμως το Mac ( για pc ) δεν το αναγνωρίζει και δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet. Μοντέλο : WNC-0305USB Καμία ιδέα;
atheatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Έχω πάρει ένα ανταπτοράκι της εταιρίας Level One για ασύρματο internet όμως το Mac ( για pc ) δεν το αναγνωρίζει και δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet.Μοντέλο : WNC-0305USB Καμία ιδέα; Δηλαδή στο Νetwork(system preferences) πατάς το + και δεν στο εμφανίζει στο interface?
Προτεινόμενες αναρτήσεις