niodadd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ναι multibeast the easyway Με retail dvd και multibeast μονο? Xωρις καποιο dstl.aml του mobo?Βασικα θα μπορουσες να μου πεις τα βηματα τις εγκαταστασης σου ακριβως τι χρησημοποιησες και τι ακριβως εκανες?
Κomos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 itakos s3v2 combo update 10.6.8 multibeast 3.9.0 lion 10.7.0 (xmove) update 10.7.1 και ολα καλα
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 προσπαθω να κανω το update σε lion με το xmove αλλα οταν τρεχω το install lion app δεν μοθ βρισκει τον δισκο! δλδ τον βρισκει αλλα τον εχει σε γκρι οποτε δεν μπορω να τον επιλεξω! help τι να κανω;
x_vagos_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 προσπαθω να κανω το update σε lion με το xmove αλλα οταν τρεχω το install lion app δεν μοθ βρισκει τον δισκο! δλδ τον βρισκει αλλα τον εχει σε γκρι οποτε δεν μπορω να τον επιλεξω! help τι να κανω; Στο Lion Installer πρπ να δώσεις το Partition που έχεις τώρα τα Snow Leopard. Μήπως του δηλώνεις το Partition? Το μικρό, το 8GB; Δοκίμασε ένα Repair Permissions/Repair Disk μέσα από το DVD εγκατάστασης. Απλά να μην είσαι μέσα στο λειτουργικό. Να μπεις από iBoot και μέσω του DVD. Κάνεις Dual boot? Αν ναι, είναι λίγο μπέρδεμα. Πες μου να σου εξηγήσω αντίστοιχα γιατί είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα...
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Lion Installer πρπ να δώσεις το Partition που έχεις τώρα τα Snow Leopard. Μήπως του δηλώνεις το Partition? Το μικρό, το 8GB; Δοκίμασε ένα Repair Permissions/Repair Disk μέσα από το DVD εγκατάστασης. Απλά να μην είσαι μέσα στο λειτουργικό. Να μπεις από iBoot και μέσω του DVD. Κάνεις Dual boot? Αν ναι, είναι λίγο μπέρδεμα. Πες μου να σου εξηγήσω αντίστοιχα γιατί είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα... οχι ακριβως... εδω στο 4. που λεει: Target your currently booted Snow Leopard drive and hit Install. μου εχει τον δισκο με τα mac os x γκρι!
x_vagos_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αλήθεια?! Δηλαδή αν δεν πατήσεις Show All δεν έχει κανέναν δίσκο από πάνω, και δεν σε αφήνει να πατήσεις Install? Δοκίμασες Repair που σ είπα; Επίσης, κάνεις Dual boot? Αν ναι, παίζει να έχει γίνει χαμός με τα GUID/MBR. Θυμάμαι εμένα δεν με άφηνε να διαγράψω το Installer partition. Μυστηριωδώς, και αφού διέγραψα πρώτα το Windows [GUID] partition όλα δούλευαν ρολόι. Δεν κατάφερα να το κάνω να αναβαθμιστεί, οπότε έκανα Fresh Install πάλι. Απλά φρόντισα όσο είμαι σε Snow Leopard, να έχω τρια partitions, όλα ΜΒR. Macintosh HD, Installer [8Gb], Windows. Μετά πέρασα Windows [Επιλέγεις το parititon, κάνεις format, και εγκατάσταση], και μετά install SL. Περνάς 10.6.8, περνάς Lion.app, xMove. Τέλος.
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αλήθεια?! Δηλαδή αν δεν πατήσεις Show All δεν έχει κανέναν δίσκο από πάνω, και δεν σε αφήνει να πατήσεις Install? Δοκίμασες Repair που σ είπα; Επίσης, κάνεις Dual boot? Αν ναι, παίζει να έχει γίνει χαμός με τα GUID/MBR. Θυμάμαι εμένα δεν με άφηνε να διαγράψω το Installer partition. Μυστηριωδώς, και αφού διέγραψα πρώτα το Windows [GUID] partition όλα δούλευαν ρολόι. Δεν κατάφερα να το κάνω να αναβαθμιστεί, οπότε έκανα Fresh Install πάλι. Απλά φρόντισα όσο είμαι σε Snow Leopard, να έχω τρια partitions, όλα ΜΒR. Macintosh HD, Installer [8Gb], Windows. Μετά πέρασα Windows [Επιλέγεις το parititon, κάνεις format, και εγκατάσταση], και μετά install SL. Περνάς 10.6.8, περνάς Lion.app, xMove. Τέλος. ναι, εχω dual boot με windows 7... οταν λες repair εννοεις να βαλω το dvd του hazard και να πατησω στα utilities το repair; γενικα τα windows δεν θελω να τα πειραξω αν γινεται για διαφορους προσωπικους λογους, οποτε ξανακατεβαζω το install lion app και θα δουμε...
x_vagos_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Όσον αφορά το repair, ακριβώς όπως τα λες. Τώρα για το Dual Boot.... Εμένα όλα διορθώθηκαν, οπως σου είπα, όταν έφυγε από τη μέση το partition των Windows. Απλά έγιναν όλα μαντάρα και έπρεπε να τα ξανα-αντιγράψω όλα και να τα ξανα-"ρυθμίσω" όλα. Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, δυστυχώς.
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Όσον αφορά το repair, ακριβώς όπως τα λες. Τώρα για το Dual Boot.... Εμένα όλα διορθώθηκαν, οπως σου είπα, όταν έφυγε από τη μέση το partition των Windows. Απλά έγιναν όλα μαντάρα και έπρεπε να τα ξανα-αντιγράψω όλα και να τα ξανα-"ρυθμίσω" όλα. Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, δυστυχώς. ok ευχαριστω για την βοηθεια σου! οπως ειπα και πριν τωρα κατεβαζω ξανα το install lion app και θα σας πω αν δουλεψε ή οχι!
biilys_vtec Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ok ευχαριστω για την βοηθεια σου! οπως ειπα και πριν τωρα κατεβαζω ξανα το install lion app και θα σας πω αν δουλεψε ή οχι! μαρεσει που ηθελεσ να ψισεις και εμενα Dbzakias2 κατι ηξερα ποθ δεν ξεκινησα....χαχαχαχαχαχαχα τα καταφερεσ???
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μαρεσει που ηθελεσ να ψισεις και εμενα Dbzakias2 κατι ηξερα ποθ δεν ξεκινησα....χαχαχαχαχαχαχα τα καταφερεσ??? μπα.... τεσπα!
deus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 να ρωτήσω μερικά πράγματα μιας και ψήνομαι για hacintosh έχω ένα macbook pro από το 2006 ( πριν είχα pc για 10 χρόνια περίπου ) και σύντομα θα πρέπει να πάρω κάτι καινούργιο και πιο γρήγορο. η άμεση λύση είναι imac 24" με i7 και ssd σκληρό και λίγο μνήμη παραπάνω οπότε σίγουρα 2400 ακατέβατα. με hackintosh το ίδιο και καλύτερο με 1400. δεδομένο ότι παίρνεις τα κομμάτια ακριβώς που χρειάζεσαι για hackintosh οι ερωτήσεις μου είναι: αφού κάνεις την εγκατάσταση έχεις διαφορές στην καθημερινότητα σου σε σχέση με ένα mac? updates στο σύστημα? κάνεις ότι έκανες και πριν απλά πριν το restart ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα? ταχύτητα - εφαρμογές όλα οκ καμία διαφορά? ο θόρυβος του μηχανήματος? έχω συνηθίσει στην ησυχία του mac. συμβατότητες με τα magic trackpad, magic mouse, keyboard?
Κomos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στα περιφερειακα δεν θα εχεις προβλημα στην φασαρια οτι πληρωνεις παιρνεις και στα updates ενδεχομενος να χρειαζεται να ξανα περασεις καποια kext ταχυτητα ιδιο πραγμα
orotoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ.. όντως δε το χω ψάξει.. Magic trackpad παίζει? (πως συνδέεται σε pc?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις