Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως μπορεις να μου πεις που να βρω το kext για την 330Μ? Κατι καταφερα με το iAtkos L2 αλλα μετα το install δεν ανοιγει η οθονη αλλα η μουσικη παιζει.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την 330M την βλέπει κανονικότατα το lion μιας και είχε "φορεθεί" σε macbook κάτι άλλο δεν έχεις κάνει καλά στις boot επιλογές σου.

Δημοσ.

Δεν κανω καθολου install το vga και ειναι απο μονο του ανοιχτο το graphics enabler αλλα διπλα που ειναι τα mb του λεει zero το οποιο δοκιμασα να μην το κανω install και τωρα μου κολλαει στο μηλαρακι.

μολις δοκιμασα μετα το install να bootarw με -x -v και ειδα οτι κολλαει στο [ PCI CONFIGURATION ENABLE ]. θα κανω και εγκατασταση το IOFamily.kext να δω μηπως λειτουργησει.

Δημοσ.

Τελικα δεν λειτουργησε τπτ απο αυτα. Στο customize χρησιμοιω τα παρακατω :

Bootloader : Chameleon 2.1

Bootloader Options: Graphics Enabler & Built-in Ethernet (which has zero KB)

Patches : FaceSMC & Disabler & RTC & EvOreBoot

Drivers : Main Hardware : SATA/IDE : AHCI SATA & SSD Trim Support

Sound : VoodooHDA : v2.2

USB : USB

PS/2

Laptop Battery

VGA : nVidia : NVEnabler

Network : Wired & Wireless

Εδω ειναι και τα specs μου :

CPU: Intel i7-840QM

GPU: Nvidia GT 330M

MoBo: Sony MainBoard intel PM55

SoundCard: realtek

Wireless: Atheros AR9287

HDD: Intel SSD 320 300Gb

Ευχαριστω και παλι και καθε βοηθεια δεκτη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν ξέρει κανείς [ως προσθέτουμε kexts στο costumiazation στην εγκατάσταση. όπως π.χ. έχει το iAtkos και τα άλλα.

Δημοσ.

Δεν προσθετεις .. τα προσπερνάς και τα βάζεις μετά με τον kextwizard.. Ο iAtkos έχει φτιάξει δικό του installer και packages για να το κάνει αυτό, αλλά αυτό θέλει γνώσεις προγραμματισμού.

Δημοσ.

Έχω το Sony vaio

VPCF11Z1E/BI

Θα μ τρέχει τα osx lion και πόσο κοστιζει να τα αγοράσω ;; Και γενικά αν αξίζει να τα βάλω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν σε μορφή DvD έβγαιναν σε μορφή USB αλλά επειδή πλήρωνες το Usb σε τιμή Apple,δεν προχώρησε δεν υπήρξε ενδιαφέρον.Βρες από έναν φίλο σου που έχει mac αν έχεις την εικόνα που θα είναι κ 10.7.3 αν θέλεις τα γνήσια κ μετά αγοράζεις τα δικά σου.. Ελπίζω μόνο να έχεις διαβάσει εδώ το thread και να ξέρεις οτι δεν τα βάζεις οσο απλά βάζεις ενα Ubuntu..

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ασχοληθηκα με το θεμα πριν κατι μηνες αλλα ποτε δεν εβγαλα ακρη.

Τις προηγουμενες φορες ενω προσπαθουσα την εγκατασταση διαφορων OS X απο iAtkos και αλλα παρομοια, καταφερνα οχι μονο να μην δουλευουν αλλα και να χαλαει ολο το συστημα των windows χωρις να μπορω να κανω κατι για επανακτηση( δεν το πολυεψαξα για να πω την αληθεια).

Τωρα που ξαναενδιαφερθηκα, υπαρχει καποιος τροπος να κανω δοκιμες στο ιδιο μου το συστημα χωρις να χαθουν τα Windows?(Χθες εκανα φορματ, δεν λεει καθε μερα :) )

Το iAtkos L2 δουλευει σε AMD?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...