Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το δένετε κόμπο για την εγκυμοσύνη:

PREGNANCY TEST SHOWS THAT CLOZAPINE IS STILL IN HER SYSTEM. When you're on Clozapine, it gives a false-posative on pregnancy tests.

Πάντως δεν ξέρω για σας αλλά εμένα 2 φορές Brody σε έξι επεισόδια δεν μου φτάνουν.

• Like 2
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να μην έπαιζε σε κανένα. 2 και πολλά του είναι. Μπορεί κάλλιστα να πεθάνει και η σειρά να παραμείνει γαμάτη!

• Like 2
Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα, την γυναικα του γιατι την σκοτωσε;

Κατά λάθος είδα το σχόλιό σου πριν δω το 6ο -οι ειδοποιήσεις στο e-mail δεν έχουν spoiler- και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι ο Σάουλ ήταν αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του (φαντάστηκα για να εκτονωθεί επιτέλους για όσα κακά του συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό). Μπορεί να ήταν πολύ εκτός χαρακτήρα, μιας και είναι εξαιρετικά υπομονετικός και 2μιση χρόνια τώρα δε θυμάμαι να τον έχουμε δει να θυμώνει, αλλά, ρε παιδί μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα γι' αυτήν την υποθετική εξέλιξη είναι "ν' αγιάσει το χέρι του"!

Δηλαδή είχα διαβάσει ένα σχόλιο σ' αυτό το νήμα ότι οι γυναίκες στα σίριαλ είναι ανυπόφορες και μου είχε φανεί υπερβολικό, αλλά αυτές οι Ντέινα και Μίρα δεν παλεύονται! Για την πρώτη, να καταλάβω ότι μετά το σοκ που έμαθε ότι ο πατέρας της ήταν τρομοκράτης, να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και να προσπαθήσει να ξεφύγει, αλλά να θέλει να αλλάξει όνομα και να μετακομίσει μού φάνηκαν too much. Κάτσε για λίγο ήσυχη ρε κοπέλα μου! Ελπίζω αυτή η μετακόμιση να έχει ως αποτέλεσμα να τη βλέπουμε λιγότερο, κούρασε και κουράστηκε το θέμα. Η δε Μίρα, εμ μου ήθελε το χρόνο της, εμ όσο ήταν χώρια βρήκε άλλον, εμ μου φέρνει τον γκόμενο στο σπίτι. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν τη διώχνει ο Σάουλ επιτέλους.

Δημοσ.

Κατά λάθος είδα το σχόλιό σου πριν δω το 6ο -οι ειδοποιήσεις στο e-mail δεν έχουν spoiler- και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι ο Σάουλ ήταν αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του (φαντάστηκα για να εκτονωθεί επιτέλους για όσα κακά του συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό). Μπορεί να ήταν πολύ εκτός χαρακτήρα, μιας και είναι εξαιρετικά υπομονετικός και 2μιση χρόνια τώρα δε θυμάμαι να τον έχουμε δει να θυμώνει, αλλά, ρε παιδί μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα γι' αυτήν την υποθετική εξέλιξη είναι "ν' αγιάσει το χέρι του"!

Δηλαδή είχα διαβάσει ένα σχόλιο σ' αυτό το νήμα ότι οι γυναίκες στα σίριαλ είναι ανυπόφορες και μου είχε φανεί υπερβολικό, αλλά αυτές οι Ντέινα και Μίρα δεν παλεύονται! Για την πρώτη, να καταλάβω ότι μετά το σοκ που έμαθε ότι ο πατέρας της ήταν τρομοκράτης, να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και να προσπαθήσει να ξεφύγει, αλλά να θέλει να αλλάξει όνομα και να μετακομίσει μού φάνηκαν too much. Κάτσε για λίγο ήσυχη ρε κοπέλα μου! Ελπίζω αυτή η μετακόμιση να έχει ως αποτέλεσμα να τη βλέπουμε λιγότερο, κούρασε και κουράστηκε το θέμα. Η δε Μίρα, εμ μου ήθελε το χρόνο της, εμ όσο ήταν χώρια βρήκε άλλον, εμ μου φέρνει τον γκόμενο στο σπίτι. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν τη διώχνει ο Σάουλ επιτέλους.

καλα η ντεινα ναι εχει κουρασει πολυ.ο αδερφος δεν τραβαει τπτ στην τελικη.ο πιο ηρεμος ειναι μεσα στην οικογενεια.

Δημοσ.

Και γαμώ τα άτομα ο Javvadi! Κατα τ'άλλα άλλη μια παροιμιώδης αποτυχία της CIA η οποία κατέληξε σε δυο νεκρούς και ένα ορφανό παιδί.

Δεν απορώ καθόλου γιατί θέλει να αναλάβει ο άλλος ο αντιπαθέστατος Γερουσιαστής, ίσως να είναι και καλύτερα αφού ο Σαούλ ούτε στο σπίτι του δεν μπορεί να κάνει κουμάντο. Ντάξ στο τέλος νευρίασε και έριξε και μια στον Javvadi και κλάιν.

Αυτή η Ντέινα πολύ μας τα ζάλισε...στα τσακίδια :P

• Like 1
Δημοσ.

Και γαμώ τα άτομα ο Javvadi! Κατα τ'άλλα άλλη μια παροιμιώδης αποτυχία της CIA η οποία κατέληξε σε δυο νεκρούς και ένα ορφανό παιδί.

Δεν απορώ καθόλου γιατί θέλει να αναλάβει ο άλλος ο αντιπαθέστατος Γερουσιαστής, ίσως να είναι και καλύτερα αφού ο Σαούλ ούτε στο σπίτι του δεν μπορεί να κάνει κουμάντο. Ντάξ στο τέλος νευρίασε και έριξε και μια στον Javvadi και κλάιν.

1ον, δεν έχουν μόνο αποτυχίες, έχουν και πολλές επιτυχίες.

2ον, δε γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο leak στην υπηρεσία.

3ον, είναι ένας πόλεμος με θύματα και από τις δυο πλευρές.

Δημοσ.

Seriously σας αρεσε?

Ελπιζω να εχουν εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ λογο στο τελος, γιατι συνεχιζουν να μας σπανε τα @@ με τα δραματα του Μπροντεικου. Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου, τους βαρεθηκα.

Επισης, seriously?

περναμε 5 επεισοδια με το γαμ... μυστικο σχεδιο να γινει Mole η Καρι και ξαφνικα ΜΠΟΥΜ! Σε 5' εχει αποκαλυφθει? Σοβαρα μιλαμε?

• Like 1
Δημοσ.

Οντως, πολυ καλο επεισοδιο με 2-3 σκηνες γελιου απο τον λοκχαρτ. Ο τυπος δεν υπαρχει, ειναι γραφειοκρατικα γελοιος

Ας βαλουμε ομως και ενα ηθικο διλημα. 

Συμφωνειτε με αυτο που εγινε; Μηπως ο Σολ ειναι ο στενομυαλος; 

• Like 1
Δημοσ.

Οντως, πολυ καλο επεισοδιο με 2-3 σκηνες γελιου απο τον λοκχαρτ. Ο τυπος δεν υπαρχει, ειναι γραφειοκρατικα γελοιος

Ας βαλουμε ομως και ενα ηθικο διλημα. 

Συμφωνειτε με αυτο που εγινε; Μηπως ο Σολ ειναι ο στενομυαλος; 

Προσωπικά είμαι υπέρ του Λόκχαρτ. Η CIA πάει απο τη μία αποτυχία στην άλλη

Μπαίνει ο Javvadi στη χώρα σκοτώνει νύφη και πρώην γυναίκα και αφήνει το εγγόνι του ορφανό, και φεύγει κύριος, με όλα του τα εκατομμύρια στη τράπεζα, επειδή απλά τον χρειάζονται ως asset...που στο κάτω κάτω το τι πληροφορίες θα μοιράζεται και ποιες δεν θα μοιράζεται και κατα πόσο είναι έγκυρες δεν το ξέρει κανείς...

Άλλωστε όπως είδαμε και η χρήση του Μπρόντυ ως asset δεν ωφέλησε πουθενά.

Ο αντιπρόεδρος δολοφονήθηκε, η βόμβα τελικά μπήκε και ο Αμπού Ναζίρ πιάστηκε μόνο και μόνο επειδή ο ίδιος ήθελε να δημιουργήσει αντιπερισπασμό. Στο κάτω κάτω δεν τελείωσε η Αλ Κάιντα επειδή τον σκότωσαν.

Ασε που  ο κακόμοιρος ο Saul δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στη γυναίκα του...θα διαχειριστεί ολόκληρη CIA?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...