Prof_Chaos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 μεγάλη ηθοποιός η τρελο ξανθιά... πολύ καλές ερμηνείες ! 2
devill0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Το 8ο επεισοδιο εδειξε λιγο τι μας περιμενει!! 1
MovingShadow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Συγκλονιστική ερμηνεία ως πρεζάκια του Damian Lewis..... 3
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Έσπειρε το επεισόδιο και έρχεται και δράση σε εχθρικό έδαφος.
tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 επιστρογη σε μεγαλη φορμα. Πολυ δυνατο επεισοδιο. Αναμενεται χαμος. Μου αρεσε και η ταχυτητα του. Το στορυ με τον μπροντι προχωρησε αμεσα σε ενα επεισοδιο. Θα μπορουσαν να τραβηξουν λιγο παραπανω το σκηνικο με την επιστροφη του, αλλα δεν το κανανε.
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Από τις σειρές που σε κάνουν να θες να περάσει η βδομάδα πιο γρήγορα. Όχι σαν κάτι άλλες που έχεις 2-3 επεισόδια στο δίσκο και κάθονται. 4
NoisePollution Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 this is gonna be funny.jpg http://seriable.com/cw-orders-terrorism-drama-rival-alias-homeland/
timoboll Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 εκεί που λέει η ντέινα δεν θέλω να σε ξαναδώ και συμπληρώνει κανέναν από τους 2 και λέω την μάνα της θα εννοεί γυρνάει το πλάνο και δείχνει την κάρη ξαφνικά που εμφανίστηκε σαν την κουράδα ΕΛΙΩΣΑ 2
damian1977 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Οκ....δεν εχω διαβασει ολο το thread και ειμαι σχετικα καινουργιος με την σειρα (σε 10 μερες αρχισα και εφτασα μεχρι και το χθεσινο επεισοδιο) αλλα πραγματικα αυτη την κορη την μισω!!!!!! Πρεπει ΕΥΚΟΛΑ να ειναι ο αντιπαθεστερος χαρακτηρας σε σειρα ever!!!! Κανει την κορη του Hank Moody να μοιαζει κουκλα και με χαρισματικο χαρακτηρα!!!!!!! Η φατσα της και οι γκριματσες της γελοιες!! Την μια μπαινει στην αποθηκη απροειδοποιητα!!!Την αλλη θελει να μπει στο δωματιο ενω αλλαζει ο αλλος!!Την τριτη παει και ξερναει οτι μυστικο ξερει!!! Δηλ ημαρτον!!!Καποιος να την φορεσει ενα γιλεκακι παραγεμισμενο με c4 και να το ανατιναξει το μαλακισμενο!!!! 4
Blacktan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Όσο παει και καλύτερα η σειρά ... Αρχίζει να απειλεί ( στο μυαλό μου και το γούστο μου ) το bb ! Sent from my iPhone using Insomnia
timoboll Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Όσο παει και καλύτερα η σειρά ... Αρχίζει να απειλεί ( στο μυαλό μου και το γούστο μου ) το bb ! Sent from my iPhone using Insomnia μπα ουτε καν διοτι ειναι δυσκολο να δεθεις με καποιον χαρακτηρα κι εγω την θεωρω τοπ αλλα οποιος και να πεθανει δεν θα με πειραξει ενω στο bad ,,,,
yanc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Οκ....δεν εχω διαβασει ολο το thread και ειμαι σχετικα καινουργιος με την σειρα (σε 10 μερες αρχισα και εφτασα μεχρι και το χθεσινο επεισοδιο) αλλα πραγματικα αυτη την κορη την μισω!!!!!! Πρεπει ΕΥΚΟΛΑ να ειναι ο αντιπαθεστερος χαρακτηρας σε σειρα ever!!!! Κανει την κορη του Hank Moody να μοιαζει κουκλα και με χαρισματικο χαρακτηρα!!!!!!! Η φατσα της και οι γκριματσες της γελοιες!! Την μια μπαινει στην αποθηκη απροειδοποιητα!!!Την αλλη θελει να μπει στο δωματιο ενω αλλαζει ο αλλος!!Την τριτη παει και ξερναει οτι μυστικο ξερει!!! Δηλ ημαρτον!!!Καποιος να την φορεσει ενα γιλεκακι παραγεμισμενο με c4 και να το ανατιναξει το μαλακισμενο!!!! Αμην. Ο δε γιος, δεν υπαρχει...κυριολεκτικα οχι με την καλη εννοια. Χαμστερ να ειχαν θα ειχε πιο εντονη παρουσια και προσωπικοτητα. 4
akpe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 this is gonna be funny.jpg http://seriable.com/cw-orders-terrorism-drama-rival-alias-homeland/ Να μαντέψω; Μετροσέξουαλ τινέιτζερ πράκτορες, ίσως και spinoff εκείνης της άθλιας ταινίας με κάτι μωρά/πιτσιρίκια υπερκατασκόπους;
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αμην. Ο δε γιος, δεν υπαρχει...κυριολεκτικα οχι με την καλη εννοια. Χαμστερ να ειχαν θα ειχε πιο εντονη παρουσια και προσωπικοτητα. α χαχαχαχαχα ναι το παληκαράκι είναι κομπάρσος αλλά το σενάριο βλέπεις.. Η δε κόρη στην προηγούμενη season μιλούσε λές και ηταν έτοιμη να τα τινάξει.. αφου μου δημιουργούσε άγχος κάθε φορά που άνοιγε το στόμα της,,Δεν ειναι κακή για το ρόλο που της έχουν αναθέσει ωστόσο.. Ο Brody έπαιξε τον πρέζακα εξαιρετικά αφου με έψησε τόσο πολύ που μέχρι και την βρώμα του μύρισα μέσα στο δωμάτιο.. Η ξανθιά πάει για oscar.. μαζί με το BB νομίζω επάξια μια απο τις καλύτερες σειρές .. το κάθε επεισόδιο είναι χορταστικό.
nickmanak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ολα τα λεφτα ειναι οι ξινές γκριματσες του Σαουλ! Σε αυτο τον κυκλο παντως τον θεωρω πρωταγωνιστη, καθως το σεναριο και η σκηνοθεσια εριξε πολυ βαρος πανω του, σε σχεση με τους προηγουμενους κυκλους. Σαουλ, ο μέγας σκακιστής! PS: έχει ενα μαγικο κουμπακι στο πληκτρολογιο, που τρεχει μπροστα τον bsplayer. Καθε φορα που άλλαζε η σκηνη και πηγαινε στην <κόρη> το προσπερνούσα και ετσι δεν εχω δει τπτ απο το στορι της (δεν εχω ιδεα τι συνεβη) στο φετινο κυκλο. Εξαλλου, τι θεση εχει το στορι της σε μια κατασκοπικη σειρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα