Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειωσα  και την 3η σεζον  που για μενα ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα .Ξερει κανεις να ενημερωσει ποτε θα βγει ο 4ος κυκλος ?

Σκατα στο Fringe  .

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελειωσα  και την 3η σεζον  που για μενα ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα .Ξερει κανεις να ενημερωσει ποτε θα βγει ο 4ος κυκλος ?

Σεπτέμβρη μάλλον

• Like 1
Δημοσ.

O  3oς  κυκλος σαφως  κατώτερος  των  2  πρωτων.

Ο  4ος  δεν  εχει  πια  κανενα  νοημα  , αλλα  ας  οψεται  η τηλεθεαση 

Δεν θα το λεγα - τα πρώτα 2-3 επεισόδια δεν βλεπόταν

με το focus στην οικογένεια του Brody κτλ. Ευτυχώς έγινε καλύτερη η σεζόν προς την μέση αλλα είναι λιγότερο ολοκληρωμένη σεζόν σε σχέση με τις πρώτες 2

Επίσης δεν θα το λεγα - δεν καταλαβαίνω τι πειράζει σε όλους

το reboot

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Moλις την τελειωσα και εγω... Θεωρω την 2 λιγο καλυτερη απο 3 και την 1 σεζον τελευταια....
Μου αρεσε οπως εξελιχθηκε η 3 σεζον, παμε τωρα για την 4 και ανυπομονω για το τι θα δουμε!

Εχω μια ελπιδα οτι ο Μπροντι θα ζει με καποιο τροπο...

Επισης μην κραζετε την 4η σεζον πριν δειτε το στορυ της!

Δημοσ.

Εχω μια ελπιδα οτι ο Μπροντι θα ζει με καποιο τροπο...

Δεν παίζει - θα ήταν χαζό gimmick και θα ξενέρωνε ΠΟΛΥ κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

εδώ σε σειρά με φυλακές έφεραν πίσω την άλλη που την είχαν αποκεφαλίσει και είχαν δείξει το κεφάλι της σε κουτί... σε αυτό νομίζετε θα κολλήσουν εάν πέσουν άσχημα τα νούμερα...

Δημοσ.

Μολις τωρα ειδα το τελευταιο επεισοδιο, και η σειρα ηταν οπως την φανταζομουν. Μετρια οσο δεν παει αλλο στην τριτη χρονια της. Οκ, καλες οι ερμηνιες, αλλα να εχει και λιγο σεναριο. Εδω εμπαζε απο παντου. Αυτο το Ιραν, ο παραδεισος των κατασκοπων μιλαμε, μπαινοβγαινουν σαν να μην συμβαινει τιποτα, τηλεφωνακια σαν να μην τρεχει τιποτα, μονο whatsapp που δεν στελνουν emoticons.

Και σαν να μην φτανει αυτο, η

μοναδικη που εμεινε ειναι η τρελη που τωρα θα φανε το λιγοτερο 2-3 επεισοδια να γενναει-δεν το θελω-μολις το περνω στην αγκαλια μου το θελω-ποσο μου λειπει το παιδι μου, θα γινω η καλυτερη μανα-αλλα δεν μπορω να το κανω στην Κωνσταντινουπολη αρα θα το αναλαβει ο πατερας μου- Καρυ.

Ασε, ας ξεκινησει με το καλο η επομενη χρονια, να φτασουμε στα μεσα και βλεπουμε... Ολο και κατι θα βγαλει το HBO καινουργιο, δεν μπορει

• Like 2
Δημοσ.
 Ασε, ας ξεκινησει με το καλο η επομενη χρονια, να φτασουμε στα μεσα και βλεπουμε... Ολο και κατι θα βγαλει το HBO καινουργιο, δεν μπορει

True Detective

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...