LiquidTroll Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ΟΚ μάγκες , ελατε να γραψουμε το τελευταίο επεισόδιο.... 2
thelocal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ντάξει προφανώς χτίζουν την 5η σεζόν αλλά για κανένα λόγο δεν το βάζεις τελευταίο επεισόδιο. Νομίζω ήταν χειρότερο από κάθε άλλο επεισόδιο από όλες τις σεζόν. Κρίμα ότι έχτισε στα προηγούμενα επεισόδια το κατέστρεψαν έτσι απλά.
fysikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 μακράν το χειρότερο επεισόδιο...μας εσπασαν τα @@ με τα προσωπικά της Κάρι...
nickmanak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μολις το ειδα και εγω, ξενερα ο τελικος. Αν και ηξερα οτι το homeland ποτέ δεν τερματιζει κυκλο με cliffhanger, περιμενα κατι καλυτερο απο την παραγωγη. Το προηγουμενο επεισοδιο θα ηταν καλο season φιναλε με μια μικρη αλλαγη στο τελος.
frenzy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ΟΚ το είδα κι εγώ. Έσπασαν ρεκόρ άχρηστων πλοτ σε επεισόδιο. Αποφάσισαν να επαναφέρουν την μάνα στο φινάλε. 3 χρόνια δεν μπορούσε να έρθει η καργιόλα, έπρεπε να χαλάσει το φινάλε. Ο director και το ουισκι ήταν σα να βλέπω μαθητική παράσταση: Γεια σου έφερα λαζάνια, δεν θες ε; θέλω, κατσε. θες ουισκι; προτιμώ μπύρα.έχει στο ψυγείο. Βαριέμαι θα πιω ουισκι. ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥΚΙΕΣΥΚΙΗΜΠΥΡΑΣΟΥ. Νομίζω έπαθαν εγκεφαλικό οι συγγραφείς, δεν εξηγείται αλλιώς. 7
kargo130 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Οντως μεγιστη μαλακια το τελευταιο επεισοδιο, κοιτοθσα την ωρα και ελεγα δεν μπορει κατι θα γινει αλλα δεν. Μαλλον δεν εχουν καταληξει προςς τα που θα παει η επομενη σαιζον και αφησαν ολες τις πορτες ανοικτες.
patrickdrd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 worst season finale in a series ever!!! 1
Backpacker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει το φινάλε ήταν όντως τραγικό αλλά η σεζόν γενικά για μένα τουλάχιστον ήταν πάρα πολύ καλή γενικά και τις βάζω ένα μεγάλο + !!
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Oντως το φιναλε ηταν απογοητευση, απορω τι ειχαν στο μυαλο τους.Μετα απο μια πολυ καλη σεζον τα σκατωσαν στο τελος .
gpgalanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Η σεζόν προφανώς δεν ήταν καλή αν αναλογιστεί κανείς ότι απλά δεν τελείωσε. Είχε κάποια καλά επισοδεια, 1-2 WTF στιγμές και μετά το τίποτα. Δηλαδή ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτής της σεζον; Τι έδωσε τελικά στο Homeland; Τιποτα. 1
kargo130 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν συμφωνω. Πιστευω οτι τα καταφεραν αρκετα καλα στη μετα brody εποχη κατι που δεν ηταν και ευκολο. Ολη η σαιζον πηγε καλα, για εμενα ηταν η δευτερη καλυτερη, απλα τα σκατωσαν με το τελος. Αν μη τι αλλο καταφεραν να την αναστησουν. Και ενταξει ρε παιδια δεν μπορει να εχει επεισοδια σαν το 8/9 συνεχως, ποια σειρα το κανει αυτο; 1
gpgalanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιο ήταν το νόημα αυτού του κυκλου; Τι ακριβώς έδωσε στη σειρά; Θα συμφωνήσω ότι είχε κάποια καλά επισοδεια αλλά μέχρι εκεί. 2
LiquidTroll Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Pakistan rules! We fucked the US!!! Yeahhhh!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα