apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μου έχει κολλήσει να πάρω και ένα μίνι ψηστήρι για γύρο. Πως είναι αυτά στα γυράδικα αλλά μικρό για σπίτι. Παλαιά είχα φτιάξει ένα με αντίσταση από ένα φούρνο και λαμαρίνα αλλά κόντεψα να πάρω φωτιά γιατί δεν είχα κάνει υπολογισμούς σωστά με τα καλώδια. Πέρα από αυτό τότε ήμουν και μόνος και κλαιν η εμφάνιση που ήταν σαν να ξεσκισμένος θερμοσίφωνας. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση το υπουργείο εσωτερικών να αφήσει να φτιάξω και να βάλω τέτοιο πράγμα σπίτι. Ψάχνω κάτι έτοιμο και μαζεμένο για νορμάλ καταστάσεις. Να το έχω στο πάγκο της κουζίνας π.χ. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ωραίο αυτό αλλά θέλει κήπο ή να είσαι εξοχή γενικά/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Έλα ρε σαβούρα θα φτιάξεις; Πάρε 'κει πέρα κανά σουβλάκι να γουστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Συγγνώμη για το hijack, αλλά γύρο άψητο που έβρισκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Φτιαχνεις μονος σου. καρφωνεις κρεας στη σουβλα. Στην αρχη ειναι λιγο σαν ασχημο χριστουγεννιατικο κρεας αλλα μετα απο 1-2 κοψιματα ερχεται στα ισα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γύρος κοντοσούβλι. Μάλιστα, θενξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Παίρνεις ένα τέτοιο και το ξηλώνεις...Βάζεις μπροστά και τον γύρο που έχεις ήδη φτιάξει και είσαι κομπλέ. Συγγνώμη για το hijack, αλλά γύρο άψητο που έβρισκες; Νομίζω μπορείς να ζητήσεις να στο φτιάξουν στο κρεοπωλείο ή να ζητήσεις χοιρινό για γύρω, και να το σουβλίσεις μόνος σου... edit: Πετάχτηκε η σφηνό...... edit2: ξέχασα το "τέτοιο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BWolfgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλή φάση... Αλλά ποιος θα φάει τόσο κρέας αναρωτιέμαι... Προσωπικά προτιμάω σούβλες, κοντοσούβλια, αρνιά σε σχέση με τον γύρο. Απο την άλλη γούστα είναι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Συγγνώμη για το hijack, αλλά γύρο άψητο που έβρισκες; Τον φτιάχνεις μόνος σου. Κλαιν. Χοιρινό χτυπημένο με μπαχάρια είναι. 3 χρόνια πακέτο σε γυράδικα έκανα. Το τι φορμόλη πέφτει δε λέγεται. Έχω βαρέσει με τα μποτάκια παγωμένα σουβλάκια.... φτστστστστσ..... Σαν τον έξω δε θα είναι όπως και να έχει. Στη πρώτη δοκιμή για δω αν όλα πάνε καλά είχα βάλει ένα κοτοπουλάκι. Αλλά ποιος θα φάει τόσο κρέας αναρωτιέμαι... Μικρό ρε συ. Για τον τζερτζελέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 κατι σαν κι αυτο? ή αυτο? Πιο μικρο δύσκολα το κόβω να βρεις. Γιατι δεν το βάζετε στη γριλιερα του φούρνου με αλουμινόχαρτο στην αρχή και μετά το βγάζεις για να καεί λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 καντο στην σουβλα ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γιατι δεν το βάζετε στη γριλιερα του φούρνου με αλουμινόχαρτο στην αρχή και μετά το βγάζεις για να καεί λίγο. Ωραίο αλλά πιο μικρό. Που να το βάλω αυτό? Αν δε κόψεις με το μαχαιράκι το γύρο... πωωω τα σάλια μου έτρεξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αν δε κόψεις με το μαχαιράκι το γύρο... πωωω τα σάλια μου έτρεξαν Το αυτό. Την ιδέα μου δεν την βρήκες καλή ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 καντο στην σουβλα ρε συ. Ο δικός μου φούρνος δεν έχει σούβλα. Αλλά εξάλλου όλη η μαγεία είναι να το βλέπεις να γυρνάει, να γυρνάει, να γυρνάει, να γυρνάει, να κόβεις, να τρως, να γυρνάει, να γυρνάει, να γυρνάει, να κόβεις, να τρως ...... Είναι σαν να μου συγκρίνεις Πάσχα στο χωρίο με Πάσχα στη πόλη Το αυτό. Την ιδέα μου δεν την βρήκες καλή ε? Από έξω ξεροψημένος και από μέσα βρασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Από έξω ξεροψημένος και από μέσα βρασμένο. αχα, κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι μου θύμισες τώρα...Κάποτε η Telemarketing πουλούσε ακριβώς αυτό που ψάχνεις, μια μίνι γκριλιέρα για γύρο, όπως το βλέπεις στα γυράδικα αλλά μικρό, περίπου 30cm ύψος. Στη διαφήμιση μάλιστα ήταν η σύζυγος απελπισμένη επειδή ο σύζυγος έφερε απροειδοποίητα το αφεντικό για φαγητό. Η λύση δόθηκε ξεπετώντας πρόχειρα ένα κιλό ΓΥΡΟ στο μοναδικό «Γύρος Γκριλ». Τρελό γέλιο. Επίσης έφτιαχνε ντονέρ, ψητά λουκάνικα και ολόκληρο κοτόπουλο. Δυστυχώς αυτό έχει μια δεκαετία, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη το επαναστατικό αυτό προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα