apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι μου θύμισες τώρα...Κάποτε η Telemarketing πουλούσε ακριβώς αυτό που ψάχνεις, μια μίνι γκριλιέρα για γύρο... Δε το θυμάμαι!!!...
agent_smith Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 κάποτε διαφήμιζαν σε κάτι telemarketing ένα σπιτικό μηχάνημα για γύρο. http://www.dadopoulos.gr/catalog/index.php?cPath=_23 γιατί δεν ψάχνεις google να δεις αν αυτοί που εξοπλίζουν τα σουβλατζίδικα έχουν λύσεις για το σπίτι;
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 To θεμα ειναι να ειναι ΚΑΘΕΤΟ. Αααα....ρεεεεεε.... μόνο οι πατριώτες καταλαβαίνουν. Αυτό ρε παιδιά. Αυτό θέλω http://www.youtube.com/watch?v=liyktF-S8L0
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 αμα ειναι να σκασεις 400 ευρω για το γυρογυριστηρι, δωσε μου 150 και στο γυρναω εγω κρεμασμενος απο το ΝΤαβανι , για να ειναι και καθετο.
agent_smith Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 αμα ειναι να σκασεις 400 ευρω για το γυρογυριστηρι, δωσε μου 150 και στο γυρναω εγω κρεμασμενος απο το ΝΤαβανι , για να ειναι και καθετο. Αυτά εκεί είναι για επαγγελματική χρήση. Κάποτε διαφήμιζαν ένα κάπου στα 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Εποχές 2004 νομίζω. Αν έχεις γνώσεις από κατασκευές θα μπορούσες να διαλύσεις μια σόμπα αερίου για να πάρεις τις πλάκες που βγαίνει η φωτιά και με κανα μοτέρ σούβλας να φτιάξεις κάτι μόνος σου.
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αααα....ρεεεεεε.... μόνο οι πατριώτες καταλαβαίνουν. Αυτό ρε παιδιά. Αυτό θέλω http://www.youtube.com/watch?v=liyktF-S8L0 Κατι τετοιο ειχε.To μονο "αρνητικο" που θυμαμαι ειναι οτι αργει σχετικα να ψηθει ο γυρος και αν φτιαχνεις σαντουιτς,μπορει να φτιαξεις πχ ενα-δυο σαντουιτς και να μεινουν οι υπολοιποι με το πουλι στο χερι. Μετραει ομως για μεζε με μπυρα κλπ.
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι να ψηθεί τρως μεζεκλίκια. Καρα-λέει όχι απλά λέει. Θα το βγάζω και στο μπαλκόνι τις Κυριακές να κάνω μόστρα στη γειτονιά.
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 παρε και την actifry , παρε και το γυρο , παρε και μια ψησταρια να ψηνς τις πιτες και αρχισε να πετας σουβλακια απο το μπαλκονι. εντιτ , καρβουνο τον τρωει τον γυρο ο γερμαναρας.
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Την πρωτη φορα νομιζω πρεπει να τον καψεις λιγο για να αρχισει να ψηνεται σωστα.
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 παρε και την actifry , παρε και το γυρο , παρε και μια ψησταρια να ψηνς τις πιτες και αρχισε να πετας σουβλακια απο το μπαλκονι. Θα σκάσεις απο τη ζήλια. Την actifry τη περιμένω Δευτέρα. Έχω αγωνία
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 παντα ηταν απιαστο ονειρο το σπιτικο σουβλατζιδικο...οταν βλεπω να το πραγματοποιουν αλλοι κατι παθαινω. ειναι και το μπαλκονι , που εχει ενα παραθυρο οτι πρεπει που βλεπει στην κουζινα. περιμενουμε εντυπωσεις απο την actifry , μας εψησε γενικα το thread...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα