Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Neon Demon

Αν και είμαι από τους λίγους που λάτρεψαν το Only God Forgives και περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία το νέο πόνημα του Ρεφν, δυστυχώς δεν ενθουσιάστηκα στην πρώτη θέαση. Εικαστικά και μουσικά άψογο αλλά δε άγγιξε τη ψυχή μου.

5.7 στο imdb και δεν ξερω αν θελω να σε εμπιστευτώ. Επίσης, το drive το μίσησα. Να μην κανω τον κοπο?

Δημοσ.

5.7 στο imdb και δεν ξερω αν θελω να σε εμπιστευτώ. Επίσης, το drive το μίσησα. Να μην κανω τον κοπο?

αν δεν εχεις δει άλλη ταινια του Ρεφν και μισησες και το Drive, ήδη έχεις φτάσει στο ταβάνι του κόπου που μπορείς να φτάσεις γράφοντας τη παραπάνω σειρά.

• Like 3
Δημοσ.

Ο γέροντας Παϊσιος είχε πει ξεκάθαρα: Θα ναι σαν να είναι Μεξικό αλλά δε θα είναι.

(στην Αυστραλια γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, το υπόλοιπο σε πισίνα)

Στην ταινία λέει ότι είναι στο Μεξικό.

Αντιλαβου τι λες απλά μετέφερα τι ειπώθηκε στην ταινία. Το μόνο που έψαξα μετά ήταν φώτος της Μπλεικ :lol:

Μπλεικ > Παραλίες

Δημοσ.

αν δεν εχεις δει άλλη ταινια του Ρεφν και μισησες και το Drive, ήδη έχεις φτάσει στο ταβάνι του κόπου που μπορείς να φτάσεις γράφοντας τη παραπάνω σειρά.

To Bronson ήταν καλό.

Δημοσ.

Pay it forward

Καααλή είναι. Ο Kevin Spacey εξαιρετικός, ο Haley Joel Osment πολύ καλός, η Helen Hunt πολύ κακό casting. Αν και γενικότερα δε μου αρέσει ιδιαίτερα, έναν ρόλο μπορεί να κάνει και δεν είναι αυτός που ζητούσε η ταινία (αν και αυτόν έκανε).

Έλεος, μπορείτε να τη φανταστείτε αλκοολική;

Τουλάχιστον δεν βαριέσαι. Το μήνυμα της ταινίας κάπως μπερδεμένο. Το τέλος μου θύμισε South Park: (spoiler για το τέλος)

εκείνο το επεισόδιο με τα Χριστούγεννα και τα Woodland Critters, που μετά το "ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα", χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μας λέει "εκτός από τον Kyle που πέθανε από AIDS λίγο αργότερα" (χαχαχα, ακόμη γελάω με αυτό)

Λίγο προσπάθησαν να χώσουν μέσα στην ταινία ότι συγκινητικό μπορούσαν να σκεφτούν. Φαντάζομαι ότι μπλέχτηκαν οι παραγωγοί στα πόδια των δημιουργών για να "διορθώσουν" την ταινία και τα κάναν όπως πάντα σαν τα μούτρα τους. Τέλος πάντων, τη βάζεις και παίζει ενώ κάνεις κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: 13Hours

Βασιζεται σε  αληθινη ιστορια που διαδραματιζεται στην Λιβυη  και δειχνει την  προσφατη δολοφονια του Αμερικανου πρεσβη  απο τους ντοπιους κανιβαλους . 

Ο Michael Bay προσπαθει να δημιουργησει ενα καινουριο Βlack Ηawk down  αλλα του λειπει το ταλεντο και το διαμετρημα που εχει ο Scott στην κατηγορια.

Παρολα αυτα εχει ενταση ,σωστο ρυθμο και καλες σκηνες δρασης .

6.9/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

The Survivalist (2015) http://www.imdb.com/title/tt2580382/

Η συμπεριφορα του πρωταγωνιστη ειναι υπερβολη και ηλιθια. Πχ. δεν μπορει να ξυριστει μονος του, ανασαινει λες και εκανε μαρθωνιο, αλλαζει συμπεριφορα χωρις λογο κτλ.
Η ταινια ειναι βαρεη, ειναι δηθεν, ειναι μη ρεαλιστικη, τιποτα δεν εξηγειται και τιποτα δεν βγαζει νοημα.  Πχ δεν σου λεει γιατι βρισκονται σε αυτην τη κατασταση. Το σεναριο ειναι χαζο. Αν σε ενοχλει η ηλιθιοτητα μην τη δεις.

Σπαταλη χρονου οποτε 0/10.

Δημοσ.

Enemy (2013) http://www.imdb.com/title/tt2316411/

Ξεκιναει καλα με σοφες κουβεντες. Mετα γινετε βαρετη, δεν βγαζει νοημα και οσο παει χειροτερευη και στο τελος αντιλαμβανεσαι οτι ειναι μια αρκετα εξυπνα στημενη προπαγανδα.

Σκηνες στις οποιες υπο κανονικες σηνθηκες θα ελεγες οκ δεν τρεχει τιποτα η απλα θα ησουν περιεργος η ταινια τις παρουσιαζει σαν δραμα μεσο ηχου και ηθοποιιας.

Σπαταλη χρονου 0/10

Δημοσ.

Enemy (2013) http://www.imdb.com/title/tt2316411/

Ξεκιναει καλα με σοφες κουβεντες. Mετα γινετε βαρετη, δεν βγαζει νοημα και οσο παει χειροτερευη και στο τελος αντιλαμβανεσαι οτι ειναι μια αρκετα εξυπνα στημενη προπαγανδα.

Σκηνες στις οποιες υπο κανονικες σηνθηκες θα ελεγες οκ δεν τρεχει τιποτα η απλα θα ησουν περιεργος η ταινια τις παρουσιαζει σαν δραμα μεσο ηχου και ηθοποιιας.

Σπαταλη χρονου 0/10

Ένας φίλος μου την πρότεινε, γιατί είχε παρόμοια αντίδραση με σένα, αλλά μετά είδε αυτό το βίντεο και αναθεώρησε. Δεν την έχω δει ακόμη, αλλά θα με ενδιέφερε να μου πεις τη δική σου εμπειρία:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...