γροσερισοπ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 borgman, 2/10πραγματικά πρέπει να σταματήσει αυτό του είδους κινηματογράφου δίχως νόημα.όταν λέω δεν υπάρχει νόημα, δεν υπάρχει ίχνος.παρολαυτά ωραίες ευρωπαίου τύπου λήψεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Eιδα το Super 8 και δυστυχως μετανιωσα για το χασιμο του χρονου μου. Το μονο που αξιζε ηταν η σκηνοθεσια και η μεταφορα στην εποχη στην οποια διαδραματιζεται η ταινια. Κατα τ'αλλα το σεναριο με απογοητευσε. 2
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Real Steel Looser πρώην πυγμάχος και νυν ρεμαλάκος και χειριστής ρομπότ στο δημοφιλές (το 2020) θέαμα roboboxing ανακαλύπτει ότι έχει γιο και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα στη ζωή και στην καριέρα του. Κλασική mainstream ταινία πατέρα-γιου. O Jackman μου αρέσει ούτως ή άλλως παντού, η Evangeline Lilly για άλλη μια φορά δίνει τρομερή γλυκύτητα στην ταινία, ο πιτσιρίκος ΟΚ. Ωραία εφέ, συμπαθητική πλοκή, και κλείνει και κάπως (λέμε τώρα) αναπάντεχα, ευτυχώς θα έχει και sequel. Την είδα στον Alpha, αλλά τώρα θα την ξαναδώ οπωσδήποτε και με τα μικρά. Χωρίς να έχω διαβάσει καν όλο το post... Μη βλέπετε ταινίες από τα κανάλια μας. Plzzz (Όχι ότι δικαιολογείται η ταινία, απατη έφυγε όταν βγήκε, αλλά τεσπα)
badweed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 απο το 1997 που κυκλοφορησε το Site: i know what you did last summer *1 , για καποιον αοριστο λογο , το μπερδευω με το Site: scream (του 1996)*2 . βλεποντας το Site: isaw what you did του 1965 (μια ευλογη χρονικη αποσταση για να παρουν οι τοτε θεατες θεση και να παραγουν τα δικα τους ) ειδα καποιους σεναριακους περα απο τιτλικους συνδεσμους . ο συγγραφεας του πρωτου με τον σκηνοθετη του δευτερου οπως διαβαζω στο imdb , ειναι παιδια της δεκαετιας του 30 (1934 *1 , Site: 1939*2 ) και απεβιωσαν φετος*1 και περσυ*2
firewalker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Incendies. Πολύ ωραίο δράμα-θρίλερ. http://www.imdb.com/title/tt1255953/
star12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Eιδα το Super 8 και δυστυχως μετανιωσα για το χασιμο του χρονου μου. Το μονο που αξιζε ηταν η σκηνοθεσια και η μεταφορα στην εποχη στην οποια διαδραματιζεται η ταινια. Κατα τ'αλλα το σεναριο με απογοητευσε. εγω τι να πω που το δα στο σινεμα.ακομα κλαιω τα λεφτα μου.και το stranger things μου το θυμισε το ατιμο 2
liakinen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 The Neon Demon (2016) Ο Refn τα τελευταία χρόνια έχει μπεί σε μονοπάτια που προσωπικά μου αρέσουν (σουρεαλισμός, ψυχεδέλεια, καλτίλα, μουσική - φωτογραφία που στηρίζουν τα προηγούμενα) όμως κάπου κόβει το αυγολέμονο και χαλάει η σούπα. Το Drive είναι σαφώς η καλύτερη από αυτές τις τρεις τελευταίες ταινίες του. Το πρόβλημα στο Neon Demon είναι το Story του, κλισέ σουρεαλισμός, σενάριο που χμμ κάτι θυμίζει (Black Swan) και φινάλε που δεν έχει κάτι μεταφορικό κάτι που να σε βάλει σε σκέψεις όπως θα έκανε ένας Lynch, είναι απλώς ένα κυριολεκτικό horror τέλος. Είναι λίγο κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης στον τομέα κινηματογράφηση είναι πολύ ψιλά αλλά τον προδίδει το σενάριο. 2
W0zzAp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 A Separation http://www.imdb.com/title/tt1832382/?ref_=nv_sr_1 Ετυχε και την βρηκα επειδη επαιζε o Peyman Moaadi που τον εμαθα στο The Night Of.Στην αρχη ημουν διστακτικος επειδη η ταινια ηταν απο το Ιραν(κερδισε και το οσκαρ ξενογλωσσης ταινια το 2012),αλλα διαβασα πολυ καλα σχολια και ειπα να την δοκιμασω.Τελικα η ταινια μου αρεσε παρα πολυ,δυνατες ερμηνιες, καλο το σεναριο και ωραιο δραμα.Δειχνει και καποια πραγματα απο πλευρας θρησκειας στο Ιραν και ποσο την σεβονται και παιζει σημαντικο ρολο στο φιναλε της ταινιας.Το 2ωρακι περασε νερο.Οποιος δεν εχει κομπλεξ και μπορει να δει ταινια εκτος αγγλικης γλωσσας την προτεινω σιγουρα. 2
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Blair witch project 2016 Δε μπορω να πω τιποτα κακο λογω του τιτλου της ταινιας! Ενταξει ηταν οπως την περιμενα , μονο που θα ηθελα καλυτερο τελος
TAKE5 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σε όσους άρεσε το Incendies για το θέμα που παρουσιάζει (αραβες-ισραηλινοι-Λίβανος-μέση ανατολή κλπ), να προτείνω μερικές ακόμα για την περιοχή από διαφορες "οπτικές" γωνίες Omar Et maintenant on va où? Paradise Now Vals Im Bashir Γενικά στη ευρύτερη περιοχή έχουν βγει και άλλα "διαμάντια" τα τελευταία χρόνια. Απλά επειδή όπως είναι λογικό οι ταινίες παίρνουν θέση δεν προτείνονται σε φανατικούς
bill31 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Star Wars την τελευταια τανια για αυτο που ειναι μια χαρα περασε η ωρα μου.
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ringu 6.5/10 και The Eye 6.5/10. θα δω κι αλλα του ειδους σημερα 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ringu 6.5/10 και The Eye 6.5/10. θα δω κι αλλα του ειδους σημερα Δοκίμασε audition, confessions και cold fish. Όλα ιαπωνικά αλλά ταινιαρες. Το τελευταίο είναι αρρώστια προσωποποιημενη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Conjuring 2 Δεν το πιστεύω ότι έπεσα στην παγίδα να δω αυτήν την ταινία... Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ δύο πράγματα για να είμαι τίμιος: -Η σκηνοθεσία είναι πολύ καλή, δημιουργεί πολύ ένταση με τον τρόπο που κινεί την κάμερα και έχει αρκετές καλές ιδέες όσον αφορά τις εικόνες, κάποιες σου μένουν. -Έχω ένα πρόβλημα με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τους οποίους δε γίνεται να συμπαθήσω με τίποτα καθώς πρόκειται για πραγματικά πρόσωπα, τους Warren, και δεν είναι ήρωες, είναι απατεώνες και τους σιχαίνομαι. Εκνευρίζομαι και μόνο που υπάρχει ταινία που χρησιμοποιεί τα ονόματά τους με αυτόν τον τρόπο. Να πάνε να χαθούνε (τι ευγενικός που είμαι). Και αν είχα μια φορά πρόβλημα με αυτό στην πρώτη ταινία, εδώ είναι 3 φορές χειρότερα τα πράγματα. Πέρα από αυτά, το γράψιμο δε μου άρεσε καθόλου (χάλια μαύρα) και το σενάριο (μαζί με το φινάλε) το βρήκα βλακώδες. Οι ερμηνείες κυμαίνονται από μέτριες σε καλές (τίποτα πολύ ιδιαίτερο), με γαρνιτούρα αρκετές cringeworthy στιγμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις