nik69 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχω παρει σερι ολα τα x-men γιατι πορωθηκα αρκετα μετα την τελευταια ταινια! Xmen days of the future past 9/10 The wolverine 2013 9/10 Xmen first class 9.5/10 xmen origins wolverine 2009 7/10 xmen 2000 6/10
Fan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 The fall http://www.imdb.com/title/tt0460791/ Ή εγώ είμαι άσχετος ή η ταινία ήταν μ%$#κια. Μάλλον προς το δεύτερο προσανατολίζομαι. 1.8/10 Χαμένος χρόνος. Μεγάλη μπούρδα και χάσιμο χρόνου
jokerakias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 13 Sins. Κατώτερο του original ποιο ειναι το original?
Plug Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 I WILL FOUND YOU AND I WILL KILL YOU !! μια ατάκα έμεινε απο όλη την ταινία και της γάμησες τα μπρίκια..... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Baraka 1992 Το έβαλα σε full hd όπως έπρεπε. Και μετά το έκλεισα στο τρίλεπτο. Το ήξερα πως είναι ντοκυμαντέρ, αλλά ειλικρινά πρέπει να βαριέται πολύ κάποιος για να το δει αυτό. Ίσως κάποια στιγμή του ξαναδώσω μια ευκαιρία αλλά θα πρέπει να είναι υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες από αυτές στις οποίες έχω συνηθίσει να βλέπω ταινίες
liopyr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 To αδικείς, τώρα που ξέρεις όμως τι σου δείχνει, βάλτο να το δεις κάποια στιγμή που θα έχεις όρεξη να δεις κάτι τέτοιο. Αν δεν είσαι πολύ νηφάλιος βοηθάει στο ταξίδι. Τώρα ναι, αν έκατσες με ποπ κορν και μπύρα να χαζέψεις ταινία, σε καταλαβαίνω, δεν κάνει, ειδικά αν δεν είναι αυτό που περιμένεις δεν μπορείς να το δεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν το αδικώ γιατί δεν είπα κάτι κακό, ή κάτι που δεν ισχύει. Απλώς αυτό που είναι, παρότι φαίνεται ότι δεν είναι κακό για αυτό που είναι, δεν μπορώ να το δω γιατί παρότι ήξερα ότι είναι ντοκυμαντέρ, συνειδητοποίησα ότι είχα πολύύύ καιρό να δω ντοκυμαντέρ. Που βασικά ίσως να μην είναι καν ντοκυμαντέρ, αφού δεν έχει αφήγηση που να προσφέρει τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις των υπόλοιπων. Και η μαλακία είναι ότι δεν πέρνω ντρόγκια ρε γαμώτο, κάνει μπαμ ότι θα βοηθούσε σε αυτό το έργο. Τεσπα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. Πάντως ποπ κορν και χάζεμα it's not me, φαντάσου ότι τώρα κάνω διάλειμμα από ταινία του 58 ασπρόμαυρη, ανάλυση μικρότερη από dvd και ήχο χειρότερο από μονο αλλά δεν την έχω βαρεθεί. Δεν είναι δηλαδή ότι το άλλο δεν είχε εκρήξεις και ρομπότ
joakim Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 O ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Ισως εχει ξαναπροταθει,αλλα οποιος δεν την εχει δει.................απλα εχασε.Καμμια σχεση με σκουπιδια αμερικανικα.Νιωθεις οτι, ναι ρε πουσ.....μου,αυτος ειναι κινηματογραφος.
Johny Q Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Επίσης είδα και το 300 Rise of an Empire. Αμερικανιά φουλ. της βάζω ένα 5 καθαρά λόγω: της σκηνής με την Εύα Γκριν Αυτό; O ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Ισως εχει ξαναπροταθει,αλλα οποιος δεν την εχει δει.................απλα εχασε.Καμμια σχεση με σκουπιδια αμερικανικα.Νιωθεις οτι, ναι ρε πουσ.....μου,αυτος ειναι κινηματογραφος.
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Baraka 1992 Το έβαλα σε full hd όπως έπρεπε. Και μετά το έκλεισα στο τρίλεπτο. Το ήξερα πως είναι ντοκυμαντέρ, αλλά ειλικρινά πρέπει να βαριέται πολύ κάποιος για να το δει αυτό. Ίσως κάποια στιγμή του ξαναδώσω μια ευκαιρία αλλά θα πρέπει να είναι υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες από αυτές στις οποίες έχω συνηθίσει να βλέπω ταινίες Επειδη προφανως το δυνατο σημειο του ντοκυμαντερ ειναι οι εικονες και κυριως η ποιοτητα της κινηματογραφησης ειναι πολυ σημαντικο να το δει στην καλυτερη ποιοτητα που υπαρχει δηλαδη σε full blu-ray η' >20gb.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 είναι "δύσκολο" και πάλι χωρίς narration, σκέτη εικόνα μετά από λίγο παίρνει σε παίρνει ο ύπνος
Fan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 The Book Thief Παιδική αντιπολεμική ταινία. Αν και ήμουν λίγο επιφυλακτικός δεν ήταν άσχημη και είχε και τέλος αρκετά καλό. Κούρασε βέβαια η μεγάλη της διάρκεια και δεν μου άρεσε καθόλου ο άσχετος τίτλος που είχε. 6/10
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 300 Rise of an Empire. Δεν με πείραξε που ήταν χάλια μαύρα, αλλά που ήταν πολύ πιό χάλια από όσο περίμενα. πριν πω οτιδήποτε, να ξεκαθαρίσω ότι όταν βλέπω σινεμά χέστηκα για την ιστορία και τις ανακρίβειες, γαιτί βλέπω σινεμα, όχι ντοκιμαντέρ. Πάμε παρακάτω τώρα. O Noam Murro πήρε ως μαγια μια από τις σημαντικότερες μετα-χολιγουντιανές ταινίες (300), που είτε μας αρέσει είτε όχι (σημ.: μας αρέσει) είναι ορόσημο στην ιστορία και την εξέλιξη του κινηματογράφου σε σχέση με άλλες τέχνες, και το κατάντησε ένα βιντεοκλιπίστικο αχταρμά από special effects για εφήβους και για άτομα με χαμηλότατες προσδοκίες (για να μην πω τίποτε χειρότερο). Ο Θεμιστοκλής ήταν απίστευτα λίγος, όχι επειδή δεν κολυμπάει στην τεστοστερόνη όπως ο Λιονάιντας αλλά επειδή του έλειπε το εκτόπισμα και η επικότητα γενικότερα. Έβαλαν έναν μορφονιό να πείσει ως σημαντικότατος στρατηγός, και καλά "η ευγένεια της καλλιεργημένης Αθήνας έναντι στο πειθαρχειμένο μπρουτάλ της Σπάρτης". Σόρι αλλά δεν έπεισε κανέναν, και το χειρότερο είναι ότι δεν έπεισε ούτε καν τον εαυτό του και το καταλάβαμε πάνω στο 10λεπτο. Το στόρι ήταν τραγικό και οι διάλογοι γραμμένοι στο πόδι. Η σκηνή του σεξ πολύ φορτωμένη, χωρίς λόγο, αν και η Εύα μέτρησε χωρίς μπλουζάκι, να τα λέμε αυτά. Τα εφέ ήταν έτσι κι έτσι, αλλά η αξιοποίησή τους έχασε κάθε σημειολογική και αισθητική σύνδεση με το αρχικό graphic novel, ουσιαστικά καταντώντας την ταινία μια γκλάμορους σπλατεριά ανυπόφορα πολλή, περιττή και ψεύτικη. Η δε τελευταία σκηνή με την Gorgo να την πέφτει με το φορεματάκι της στα περσικά καράβια ήταν το λιγότερο γελοία. Εν ολίγοις, αν και είμαι τρελός φαν του ψηφιακού σινεμά, αν και ήξερα εξ αρχής ότι θα είναι κατώτερη από το αρχικό 300, δεν περίμενα ότι θα θέλω να κλείσω την ταινία στα 30' περίπου. Επιεικέστατα 2,5/3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις