slevinkelevra Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 men in black 3....η μηπως επρεπε να πω meh.... in black 3? Νταξει αμα εχεις δει τα πρωτα 2 και δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις, αιντε δες το εκει, απανταει κ μια-δυο ερωτησουλες σχετικα με τους κυριους χαρακτηρες...
kostool13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Locke One man show του Hardy που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς του. Σχετικά απλό premise (διαχείριση οικογενειακής-επαγγελματικής κρίσης) το οποίο όμως δεν κουράζει λόγω της μικρής διάρκειας. 7/10
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Transcendence Eιναι γνωστο πως ο Depp ειναι πρωην ηθοποιος τα τελευταια χρονια, κατι σαν τον De Niro με την διαφορα οτι αυτος ξεφτυλιζεται στα γεραματα ενω ο πρωτος το κανει στην μεση της καριερας του .Κατανοω πως το διαζυγιο του στοιχισε πολλα οπως και η συντηρηση της βιλας στην Γαλλια αλλα θα επρεπε να ειναι πιο επιλεκτικος στις ταινιες που κανει ,δεν ειναι ολοι Tim Barton να τον απογειωνουν . Η ταινια ειναι πιο βαρετη και απο μουρμουρα γκομενας, προσπαθησα 2 φορες να την δω και 2 φορες την σταματησα για να δω κατι αλλο ... 4.5/10 Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2014 από Fotis13 2
kgian Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 The big Lebowski Καλό ήταν, είχε ενδιαφέρον σαν υπόθεση, σκηνοθετική άποψη και βαθύτερα νοήματα, δηλαδή δεν είναι απλά μια καφροκομωδία. Αξίζει πιστεύω.
theobabis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 The big Lebowski Καλό ήταν, είχε ενδιαφέρον σαν υπόθεση, σκηνοθετική άποψη και βαθύτερα νοήματα, δηλαδή δεν είναι απλά μια καφροκομωδία. Αξίζει πιστεύω. Ενώ κατανοώ απόλυτα να μην αρέσει σε κάποιον, πραγματικά με παραξενεύει να ξεκινάει κάποιος τη θέαση της με την υπόθεση ότι ίσως είναι μια καφροκωμωδία και να θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να δηλώσει ότι δεν είναι για αποφυγή παρερμηνειών Προσωπικά η συγκεκριμένη μου αρέσει πολύ - αν και το barton fink είναι με διαφορά η αγαπημένη μου των αδελφών - αλλά φαντάζομαι ότι για αυτό οφείλεται ότι ποτέ δε τη θεώρησα κωμωδία
Fan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 The big Lebowski και βαθύτερα νοήματα, δηλαδή δεν είναι απλά μια καφροκομωδία. Αξίζει πιστεύω. Βαθύτερα νοήματα; Τί άλλο θα ακούσουμε ρε γμτ; όποιος θέλει να χάσει το χρόνο του ας τον χάσει
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μια ερώτηση: Αυτός ο πλανήτης των πιθήκων Site: Dawn of the Planet of the Apes είναι remake? Γιατί έχω την εντύπωση πως έχω δει κ άλλους παρόμοιους τίτλους.
vsl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Site: Rise of the Planet of the Apes Μια ερώτηση: Αυτός ο πλανήτης των πιθήκων Site: Dawn of the Planet of the Apes είναι remake? Γιατί έχω την εντύπωση πως έχω δει κ άλλους παρόμοιους τίτλους. Είναι η συνέχεια του Site: Rise of the Planet of the Apes
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Είναι η συνέχεια του Rise of the Planet of the Apes http://www.imdb.com/title/tt1318514/?ref_=fn_al_tt_5 Το έχω δει αυτό. Αξίζει δηλαδή;
vsl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Το έχω δει αυτό. Αξίζει δηλαδή; Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά λένε ότι είναι καλό και καλύτερο από το 1ο. Αν σ' άρεσε το πρώτο, δες και αυτό.
king2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Expendables 3: Το χειροτερο απο τα τρια.Τιγκα στο κλισε.Ελπιζω να μην παει ουτε ενας να δωσει 7 ευρω για τετοια φολα. 1/10 Under the skin: Αν δεν επαιζε η scarlet γυμνη την ειχα σταματησει στο 5λεπτο.Απιστευτη βαρεμαρα χωρις κανενα νοημα. 1/10 για τη scarlet Dawn of the planet of the apes: Εξαιρετικη συνεχεια του rise of the planet of the apes με πολυ δραση/συγκινηση/νοηματα. 9/10 Largo Winch 1 και 2:Ωραιες περιπετειες για να περασει ευχαριστα η ωρα. 6/10
liopyr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Site: Transcendence Εμένα με πήρε ο ύπνος. Με ξύπνησε μία σκηνή όπου πυροβολούσαν κάτι ομοιώματα αν κατάλαβα καλά που ξεφύτρωναν από το χώμα (?) , μου έφυγαν αμέσως οι όποιες τύψεις είχα επειδή κοιμήθηκα, και συνέχισα απτόητος τον τέταρτο. 2
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμένα με πήρε ο ύπνος. Με ξύπνησε μία σκηνή όπου πυροβολούσαν κάτι ομοιώματα αν κατάλαβα καλά που ξεφύτρωναν από το χώμα (?) , μου έφυγαν αμέσως οι όποιες τύψεις είχα επειδή κοιμήθηκα, και συνέχισα απτόητος τον τέταρτο. Δεν κατάλαβες καλα. In other news Dead snow 2 Δεν υπαρχει. Σκεφτείτε κατι σαν το evil dead 1. Χαλαρά splatter comedy MOTY. #χαλαρα Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2014 από viper2005
black adder Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 District 9 Για τον φίλο που παραπονιέται για τα μούφα sci fi. Γυρισμένο με τρόπο που θυμίζει ντοκυμαντέρ,πραγματεύεται την άφιξη εξωγηίνων στη γη,και την αντιμετώπιση τους από τους γήινους,όταν αναγκαστικά παραμένουν εδώ σε καταυλισμούς τύπου γκέτο. Έκδηλα αντιρατσιστικά μηνύματα,καλή..; σκηνοθεσία,όμορφα οπτικά εφέ. Καλή θέαση. 3
thanosAIAS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μακριά πάντως από το Ηρακλής, ούτε σε τορεντ. Πέρα από οτι όλα τα cg ειναι στο trailer, ειναι άθλιο και το σενάριο και οι ερμηνείες των ηθοποιών. Εγώ νόμιζα θα δω τους άθλους του Ηρακλής,και αυτοί δείχνουν μια μικρή εισαγωγή δευτερολέπτων με αυτά που είχε κάνει και καλά (τους άθλους) και μετά η ταινία παίζει ένα εντελώς άσχετο σενάριο, όπου ο Ηρακλης ειναι μισθοφόρος και αναλαμβάνει να εκτελέσει ένα συμβόλαιο επι χρημασι για λογαριασμό ενός βασιλιά. Μόνο ξύλο και άθλιες ερμηνείες. Τζάμπα λεφτά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις