johnny.tifosi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Supercondriaque (2014) Γαλλική κωμωδία που με έπεισαν με λίγο ζόρι να πάω να δω στο σινεμά. Φαινομενικά το σενάριο φαινόταν ρηχό (επιπέδου Adam Sandler) και νόμιζα ότι θα δω την γαλλική εκδοχή του Κατακουζηνού. Τελικά ως φαν του γαλλικού χιούμορ η ταινία μου άρεσε πολύ, με τον κυριότερο λόγο να είναι ότι δεν επιμένει στην υποχονδρία του πρωταγωνιστή και πλέκει ένα παρατραβηγμένο σενάριο που όσο περνάει η ώρα βγάζει περισσότερο γέλιο. Την προτείνω. 7/10. 1
Zaknafein Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Θέε μου, τι σου κάναμε; (Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?) Γαλλική κωμωδία επίσης, με αρκετά λαϊκό & ολίγον ρατσιστικό χιούμορ. Ρηχό & προβλέψιμο σενάριο όσο δεν πάει, αλλά αυτό δεν εμπόδισε καθόλου το (τιγκαρισμένο) σινεμά να λιώσει στα γέλια.
gavros10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Supercondriaque (2014) Γαλλική κωμωδία που με έπεισαν με λίγο ζόρι να πάω να δω στο σινεμά. Φαινομενικά το σενάριο φαινόταν ρηχό (επιπέδου Adam Sandler) και νόμιζα ότι θα δω την γαλλική εκδοχή του Κατακουζηνού. Τελικά ως φαν του γαλλικού χιούμορ η ταινία μου άρεσε πολύ, με τον κυριότερο λόγο να είναι ότι δεν επιμένει στην υποχονδρία του πρωταγωνιστή και πλέκει ένα παρατραβηγμένο σενάριο που όσο περνάει η ώρα βγάζει περισσότερο γέλιο. Την προτείνω. 7/10. Τουλαχιστον το θερινο που την ειδες ειναι κορυφαιο και την ανεβαζει πολυ 1
revolver1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Double (2013).Το γνωστό βιβλίο του Ντοστογιέφσκι από έναν νέο σκηνοθέτη.Διαφορετική εκτέλεση από ότι περίμενα και αυτό με εξέπληξε.Αλλά από την άλλη έκανε κοιλιά και σε κάποια σημεία έγινε μονότονο.Οι ηθοποιοί ήταν ικανοποιητικοί. 6.8/10
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ειδα το Paranormal Activity: The Marked Onesαρκετές βλακείες αλλα μου άρεσε σε στιγμές όπως με τον Arturo που σκότωνε τις μάγισσες σε φάση scarfaceη βασική μαλακία .. πας σε ενα σπίτι γεμάτο μάγισσες και δαίμονες ... δεν πας με το φιλαράκι σου , βαράς τηλέφωνο σε όλο το gang και σκάνε με αυτόματα κ χειροβομβίδες να γινει το σπίτι βαγδάτη. Επίσης ελεος να σταματήσουν να χωρίζονται σε αυτές τις ταινίες ... δεν βγαίνει νόημα , κανένας μας δεν θα το έκανε real life. Δεν πας με την υποψία οτι μπορεί να έχουν δυνάμεις , ΕΧΟΥΝ! στο έδειξαν , ειδες την δύναμη του δαιμονα , δεν πας yolo κ άοπλος (για τους 2 άλλους λεω) Στην τελική ας ειχαν νεροπίστολα με αγιασμό λολ ...Δεν περίμενα να έχει καλο τέλος αλλα θα μπορούσαν τουλάχιστον να δώσουν λιγη ευχαρίστηση στους θεατές δίνοντας στους ανθρώπους το πάνω χέρι έστω κ για λίγο.Ενα γαμηστερό twist θα ηταν να παίρνει τον έλεγχο o jesse οπως έκανε ο oscar έστω και για 5 λεπτά και να αρχιζε να σκοτώνει μάγισσες η ακόμα καλύτερα μια μάχη με τους υπόλοιπους δαιμονισμένους στην προσπάθεια του να κερδίσει χρόνο να φύγουν οι άλλοι , ακομα κ αν στο τέλος πέθαιναν όλοι xD!τέσπα , δε με χάλασε , its ok , ήξερα τι θα δω
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Captain America 2 Κατα πολυ καλυτερο του πρωτου και αυτο λεει πολλα καθως και το πρωτο ηταν αρκετα καλο. Σκηνοθετικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο τις super hero movies μεχρι τωρα με εξαιρετικες σκηνες δρασης που εχουν συνοχη και οχι "κοψιματα" της καμερας, ταχυτητα και πολυ καλη χορογραφια. Τα εφε επισης δεν ειναι αποκομενα απο την υπολοιπη εικονα και λογο της φυσης των δυναμεων των δυο κεντρικων ηρωων τα εφε δεν ειναι ποτε προβλημα για το ματι σου να προσπαθει να διαχωρισει cgi και νορμαλ εφε. Προσωπικα λοιπον την καταευχαριστηθηκα και την συγκαταλεγω αναμεσα στις καλυτερες super hero movies μεχρι τωρα. 8/10 λοιπον απο εμενα. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 The Prestige Πολύ καλή ταινία. Το σενάριο ήταν κάτι που περίμενα. Τι δε μου άρεσε: το ξανθό μ***ί. Δεν την πάω καθόλου ρε παιδί μου, δεν ξέρω γιατί. 1
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 The damned 2013 Για μικρη τηλεταινια ηταν μια χαρά.
panther_512 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Amazing Spiderman 2. Μας άρεσε πάρα πολύ. Ανάλαφρη, διασκεδαστική ταινία, με το μελλό να διατηρείται σε συγκρατημένα επίπεδα. Η πιό cool και ευχάριστη ενσάρκωση του Spidey. Τον προτιμώ 1000 φορές από τον Spiderman με τον Maguire. Οι κακοί ήταν ψιλοαδιάφοροι, το σενάριο έτσι κι έτσι, αλλά το ζευγάρι των πρωταγωνιστών αποζημιώνει σε τεράστιο βαθμό. 1
wizzy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Snowpiercer (2013) Με λίγα λόγια: τζάμπα το bandwidth. Είχε ένα υποτυπώδες σενάριο, μια "κάποια" ανατροπή (την οποία ο "υποψιασμένος" θεατής θα είχε αντιληφθεί προ πολλού), κάποιες κοινωνικές προεκτάσεις (αμυδρές, αλλά υπάρχουν) και ένα ασύνδετο τέλος, το οποίο εάν οι δημιουργοί της ταινίας το είχαν προσέξει λίγο περισσότερο, μπορεί και να συνέβαλε στο να μου αφήσει η ταινία μια συνολικά κάπως θετική εντύπωση, αλλά δεν... Μακριά.
thomasG4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 The Prestige Πολύ καλή ταινία. Το σενάριο ήταν κάτι που περίμενα. Τι δε μου άρεσε: το ξανθό μ***ί. Δεν την πάω καθόλου ρε παιδί μου, δεν ξέρω γιατί. Ban και ξύλο! 3
king2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ban και ξύλο! Ειναι fan της theron για αυτο τα λεει αυτα. 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Site: The Amazing Spider-Man 2 Tην ειδα σε φιλικο σπιτι .Αυτους τους κακομοιρους φανς του spiderman σκεφτομαι μονο ,ο ορισμος της κακοποιησης του ηρωα αυστηρα μονο για ανηλικους . 4/10
panther_512 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κοίταξε, εγώ είμαι fan του spidey πρίν ακόμα μάθω να διαβάζω, όταν έβλεπα απλά τις εικόνες στα ασπρό-πορτοκαλο-κόκκινα κόμικ πρίν από 30 χρόνια ,και το TAS 2 για μένα έχει τη καλύτερη ενσάρκωση του ήρωα μέχρι στιγμής. Δεν το λέω για να ξεκινήσω debate και να εκτροχιάσω το τόπικ, απλά να επισημάνω ότι ειδικά στις ταινίες είναι δύσκολο να γενικεύσεις. Καλύτερα να λέμε "εμένα μου άρεσε/δεν μου άρεσε" 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις