BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Είδα πρόσφατα το mad max. Από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έχω δει τελευταία. Σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιο μούφα ταινία δεν έχω ξαναδεί. 2
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Όλοι το πειρατέυσατε φέτος; Από τον Οκτώβριο είχε βγει και σε κινηματογράφους και το είδα σε έναν. Η συγκεκριμμένη το άξιζε κιόλας. Απο περσυ τον αυγουστο εννοεις! Κρα εκαναν τα θερινα σινεμα. Οσοι ηξεραν το ειδαν τοτε, οι αλλοι ακομα κοιμουνται
Pankar95 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Απο περσυ τον αυγουστο εννοεις! Κρα εκαναν τα θερινα σινεμα. Οσοι ηξεραν το ειδαν τοτε, οι αλλοι ακομα κοιμουνται Σωστά, θα παιζόταν και από πιο πριν που το είδα. Εδώ όμως όλα τα μηνύματα-κριτικές είναι απο το 2015 και πιο πρόσφατα.
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Σωστά, θα παιζόταν και από πιο πριν που το είδα. Εδώ όμως όλα τα μηνύματα-κριτικές είναι απο το 2015 και πιο πρόσφατα. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ.
techm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Inherent Vice Μέτρια.Χωρίς κάποιο λόγο,κρατάει 2,5 ώρες χωρίς να δούμε κάτι το ουσιαστικό.Οκ,την ιστορία την μαθαίνουμε από την αρχή.Αυτό που ακολουθεί όμως,είναι σαν τον πρωταγωνιστή που είναι μαστουρωμένος σε όλη την ταινία! Δεν περίμενα όμως και κάτι διαφορετικό από τον Paul Thomas Anderson.Έχει χαρίσει μεγάλες ταινίες,αλλά σχεδόν σε όλες,ο ρυθμός είναι υποτονικός! 5/10
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 it follows Ενα 7αρι.Η ιδεα δεν μου αρεσε αλλα μου αρεσε η εκτελεση
Daemonos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ. Πάω εγώ! χαχα εντάξει γίνεται τώρα να μην πας να δεις Jurassic World στο Cinema? Πηγαίνω επιλεκτικά, μου αρέσει η φάση, ποπ κορν και εργάρα στο Cinema, εντάξει 4e εισιτήριο έχει σιγά. 1
techm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πάω εγώ! χαχα εντάξει γίνεται τώρα να μην πας να δεις Jurassic World στο Cinema? Πηγαίνω επιλεκτικά, μου αρέσει η φάση, ποπ κορν και εργάρα στο Cinema, εντάξει 4e εισιτήριο έχει σιγά. Όταν όμως θα θες να την ξαναδείς την ταινία,όποτε και όπου θέλεις,τότε,τι γίνεται;
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 παω και εγω απλα οχι οσο συχνα πηγαινα παλια.Ε το τζουρασικ πχ δεν το βλεπεις καν σπιτι το καταστρεφεις.Υποψην στο οντεον συγγρου ειδα πρωτη φορα ταινια σε 4κ αναλυση.γαμει
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μπα και παλι εχω φιλους με full hd projectors την εμπειρια του σινεμα δεν την πιανει τιποτα
techm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Άντε μετά όμως να τρέχεις να βρεις το blu ray που θα κάνει κανα 40ευρo μιας και είναι blockbuster!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μπα και παλι εχω φιλους με full hd projectors την εμπειρια του σινεμα δεν την πιανει τιποτα Εγώ δεν εχω φίλους γενικώς παίδες... 3
badweed Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 εγω στο οντεον της συγγρου ηταν που αποφασισα οτι δεν ειναι για εμενα αυτου του τυπου οι σινεμαδες ,το ετος 2007, ουτε χωραγα (και δεν ειμαι ψηλος ουτε χοντρος ) , ουτε ικανοποιημενος εμεινα απο τις εγκαταστασεις (ηχο -εικονα ), και ακριβο το βρηκα , και η ταινια δεν μου αρεσε ,και ατομικες ελευθεριες (η αμεση προσβαση σε αυτες ) δεν ειχα (σπασιματα στριψιματα ρουφηγματα νερο wc τασακι ) , και απο κοσμο .. τοτε ημασταν 4 η παρεα που πηγαμε και αλλοι τρεις πελατες . νομιζω καπου εκει αρχισα να γινομαι και πιο επικριτικος με τις ταινιες (την τηλεοραση την ειχα σβησει 4 χρονια νωριτερα ) για κανα θερινο κινηματογραφο , το συζηταω . για το επι του θεματος , η ταινια ηταν το sunshine ...
Arwindan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Site: APure Formality - Una pura formalita (1994) Η ταινία καταφέρνει χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο να εντυπωσιάσει, λόγω τον πολύ καλών ερμηνειών και ίσως κάποιων από τους καλύτερους διαλόγους που έχουμε δει ποτέ. Ειδικά το τέλος προκαλεί περίεργα συναισθήματα. 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις