Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σας επιασε τωρα; Δεν εκανα κηρυγμα οπως αλλες φορες. Απορησε ενας γιατι ειδε "reviews" απο εμας τωρα για μια περσiνη ταινια και του ειπα τον λογο. Αν προσβληθηκατε ας πατε σινεμα εντος 7 ημερων και ποσταρετε φωτο απο το εισιτηριο :P (Κατα προτιμηση απο κουλτουριαρικη ταινια, το terminator δεν νομιζω οτι πιανεται)

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σας επιασε τωρα; Δεν εκανα κηρυγμα οπως αλλες φορες. Απορησε ενας γιατι ειδε "reviews" απο εμας τωρα για μια περσiνη ταινια και του ειπα τον λογο. Αν προσβληθηκατε ας πατε σινεμα εντος 7 ημερων και ποσταρετε φωτο απο το εισιτηριο :P (Κατα προτιμηση απο κουλτουριαρικη ταινια, το terminator δεν νομιζω οτι πιανεται)

Συμφωνώ. Pic or it didn't happen.

• Like 2
Δημοσ.

Sinister

Καλό θριλερακι! Το πολύ κακό που είχε..ήταν ο πρωταγωνιστής. Ιθαν Χοκ σε θρίλερ;;! Μου φαίνεται ότι δεν του ταίριαζε καθόλου.

Σαν σενάριο οκ η ταινία πάντως. Σαν τρομαγμα so and so.

6/10

Δημοσ.

Link.png Site: BlownAway (1994)

Μία ταινία δράσης-περιπέτειας της σειράς. Μέτριο σενάριο, μέτριες ερμηνείες και μέτρια.. δράση. Αν έχετε ξεμείνει δείτε τη.

5/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

It Follows

Δεν καταλαβαίνω πώς αυτή η ταινία πήρε τόσες καλές κριτικές.Αρκετά υπερεκτιμημένη!

Πολύ καλή η σκηνοθεσία,αλλά το σενάριο τελείως "ότι να 'ναι".Για να καταλάβει μάλιστα κάποιος περι τίνος πρόκειται,πρέπει να περιμένει το τέλος όπου και πάλι όμως,μένουν πολλά ερωτηματικά.Πολύ μπέρδεμα.

4/10

τι ερωτηματικά???

πες μου και εσύ οτι το κατάλαβες σαν σεξουαλικό μεταδοτικό νόσημα και σου έχω τον ΤΕΛΕΙΟ φίλο απο εδώ μέσα για να κάνεις παρέα.... :P

Επεξ/σία από jokerakias
  • Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Spy : Απο τις καλυτερες ταινιες στο ειδος της!!! Απιστευτο γελιο που εβγαινε μεσα απο ατακες και οχι χαζα αστεια... Καταπληκτικη με λιγα λογια! Θα την ξαναδω σιγουρα αρκετες φορες απο τον Θειο.   9/10

Δημοσ.

The Gunman

http://www.imdb.com/title/tt2515034/

Ο Σων Πεν σε ρόλο "έκανα αναβολικά, κοιτάξτε μούσκουλα που έχω στα γεράματα". Δεν ξεφεύγει από την μετριότητα ενώ είχε δυνατότητες.

Βλέπεται αλλά δεν αφήνει τίποτα.

3,8/10

Space Pirate Captain Harlock 3D

http://www.imdb.com/title/tt2668134/

Καλά γραφικά, χάλια υπόθεση.

3,8/10

Δημοσ.

Έχει δει κανείς το la famille belier; Είναι καλό; 

Εχει παρει καλες κριτικες. Αν εισαι γυναικα δες το.

(Αν εισαι αντρας θα βγαλεις μισος για μια ακομα γαλλικουρια οποτε θα μας πρηξεις με το ποστ.)

• Like 1
Δημοσ.

Absentia

MV5BMjE0MDUyODg1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTgy

Πάρα πολύ καλό με ατμόσφαιρα Λάβκραφτ!! Αργό και ατμοσφαιρικό - δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τις σύγχρονες ταινίες τρόμου. Ίσα ίσα θα πρέπει και άλλες να ακολουθήσουν την ατμόσφαιρα αυτή, κατά τη γνώμη μου.

Λόγο budget και μόνο 7/10

gavros10

Δικέ μου! μακράν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ avatar εδω μέσα!! στο έχω ξαναπεί!! 100% match και με τον τρόπο που γράφεις! keep rolling man! :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...