Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως τον γκομενο τον λενε karakalio?

Α μπραβο...κοντευα να ξεχασω το ονομα του του ατιμου...ακομα τον κηνυγαει ο πατερας μου με την καραμπινα.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Α μπραβο...κοντευα να ξεχασω το ονομα του του ατιμου...ακομα τον κηνυγαει ο πατερας μου με την καραμπινα.

Nα την και σε εψαχνα, πες μας και εσυ τον πονο σου. Για πιο εμπεριστατωμενη αποψη.

Και αμα δεν θες σημερα, συνεχισε και το αλλο Σαββατο.

Δημοσ.

Ελπίζω ο ΟΡ να ξέρει την σχετικότητα του χρόνου έτσι, τα 6 δεύτερα είναι διαφορετικά όταν είσαι μέσα σε γκόμενα ή έξω από την τουαλέτα και σε έχει πιάσει κόψιμο.

Δημοσ.

να κλισει το θεμα ...βαρεθηκα..xD

Τι λες ρε, εδώ έκλεισες σαν άντρας, το θέμα σε πείραξε; Έτσι θα το αναθρέψεις το παιδί ρε; Ωραίος είσαι..

Δημοσ.

Μαπα το καρπουζι μαρακι ασε....και μου μεινε και το μουλικο!

Ωχχχ karakalio στην ειπε στεγνα :confused:

Aυτο σηκωνει και αλλο thread, να συνεχισουμε εκει την ψυχαναλυση.

Δημοσ.

πω ρε πούστη, για ένα κατούρημα πήγαμε, 4 σελίδες έχουμε να διαβάσουμε. Έλεος.

Και πού να δεις τί άλλο μπορείς να πάθεις σε μερικά δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

χαχαααχαα ρε ειστε τρελοι ολοι για δεσιμο...με κοψοχολιασατε στην αρχη και τωρα αρχισαμε και τις πλακες αντεεε τωρα...xD ειμαι και καινουργιος στο φορουμ αντι να με υποδεχτειτε θερμα με κοροιδευετεε?? xDD χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

χαχαααχαα ρε ειστε τρελοι ολοι για δεσιμο...με κοψοχολιασατε στην αρχη και τωρα αρχισαμε και τις πλακες αντεεε τωρα...xD ειμαι και καινουργιος στο φορουμ αντι να με υποδεχτειτε θερμα με κοροιδευετεε?? xDD χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Γελάς τώρα, θα γελάς σε και 9 μηνάκια και θα γουστέρνουμε.;ρ

Δημοσ.

Και πού να δεις τί άλλο μπορείς να πάθεις σε μερικά δευτερόλεπτα.

τελικα ο Πασχάλης έλεγε την αλήθεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...