ravend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Με αφορμή ένα θέμα για το πλάισιο που διάβασα πιο κάτω θα ήθελα να ρωτήσω απο ποια καταστήματα συνηθίζετε να αγοράζετε κ εμπιστεύεστε γενικότερα μπας κ πάρουμε καμιά ιδεά κ οι υπόλοιποι. πολλές φορές πχ ακούμε e-shop κομμένο,multirama ούτε καν,media markt ,πλαίσιο μια απο τα ίδια κ μπλά μπλα για το κάθε κατάστημα, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν φυσικά,εσείς ποιο κατάστημα προτιμάτε κ αν γίνεται γιατί?on-line κ μή,(το amazon θα το θεωρείσω στανταρ επιλογή οπότε κ δεν θα το αναφέρω.) εγώ παράδειγμα όταν δεν χρησιμοποιώ amazon public για κανένα βιβλίο,σιντί μουσικής και manga για κινητά κτλ κάποτε επέλεγα e-shop.gr γιατί έφερνε αρκετά nokia αλλά πλέον δεν κ ψήνω να δοκιμάσω το birdphone.gr για την επόμενη αγορά μου,όποτε αυτή γίνει. για υπολογιστή madmacs.gr καμιά φορά η public για να χαζέψω το apple section που έχει για ψιλοπράγματα αναλώσιμα κτλ ίσως περάσω απο πλαίσιο η καμιά φορά τσεκάρω το easy buy world βασικό κριτήριο φυσικά είναι το οτι μένω πολύ κοντά στο σύνταγμα κ είναι εύκολη για μένα η πρόσβαση στα παραπάνω. αυτά,εσείς?
Vaggos02 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για pc visionstudio και e-world (και τα 2 χιλιοδοκιμασμένα και πάντα χωρίς πρόβλημα).
chill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Public και activate.gr για ότι βιάζομαι σχετικά με games Παπασωτηρίου/Public για books (επιλέγω φυσικά το φθηνότερο) Document για οτιδήποτε σχετικό με mac Amazon για games/books/ηλεκτρονικά/αναλώσιμα, τα πάντα όλα Πλαίσιο για ψιλοπράγματα (χαρτικά,γραφική ύλη, μελάνια που έχω άμεση ανάγκη) www.getit247.com για ρούχα
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πολιτεια ή απο τη Στοα του Βιβλιου τα βιβλια. Για ξενογλωσσα το allibris ή το bookdepository. Απο birdphone πλεον κινητα (αν και παιζει να αλλαξω αναλογως τα αποτελεσματα του Σκρουτζ). Metropolis για cd (τις παρα πολυ σπανιες φορες που αγοραζω, γιατι εχω εντοπισει πως σε καποια ειναι πολυ πιο οικονομικο). Πλαισιο για χαζοαντικειμενα (βλ. αναλωσιμα και είδη γραφειου).
partblah1990 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 πάντα ψάχνω στο σκρουτζ και μετά βλέποντας τη τιμή και την αξιολόγηση του κασταστήματος πραγματοποιώ την αγορά μου...
Marria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για κομπιουτεριστικα e-shop, πλαισιο, geitnow Για βιβλια greekbooks.gr, ελευθερουδακης Για οτιδηποτε αλλο ebay
pournaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 πάντα ψάχνω στο σκρουτζ και μετά βλέποντας τη τιμή και την αξιολόγηση του κασταστήματος πραγματοποιώ την αγορά μου... Κι εγω το ιδιο, παντα ψαχνω στο σκρουτζ, βλεπω την τιμη, και μετα ανοιγω το αμαζον και το παραγγελνω.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 εγώ δεν έχω πρόβλημα, ψάχνω μέσω skroutz.gr το φθηνότερο κατάστημα για το αντικείμενο που θέλω να αγοράσω. Ο μόνος όρος που έχω είναι το αντικείμενο που με ενδιαφέρει να είναι άμεσα διαθέσιμο ή έστω διαθέσιμο σε 2-3 μέρες το αργότερο (σε αυτή την δεύτερη περίπτωση μόνο εαν είναι αρκετά φθηνό και αξίζει να περιμένω). Έχω ηλεκτρονικό λογαριασμό σε τουλάχιστον 10 καταστήματα συμπεριλαμβανομένου του e-shop.gr, plaisio.gr αλλά και κάποιων μικρότερων που δεν τα γνωρίζει ούτε η μάνα τους. --edit-- και γενικά προτειμώ ελληνικά καταστήματα ή σε ελάχιστες περιπτώσεις που έχω παραγγείλει από εξωτερικό, έχω παραγγείλει από καταστήματα που είναι μόνο Ευρώπη, έχουν τις τιμές τους σε ευρώ και δηλώνουν ξεκάθαρα πόσο είναι τα μεταφορικά για Ελλάδα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 καμιά φορά τσεκάρω το easy buy world Το συγκεκριμένο κατάστημα το επιλέγει κάποιος ή για κάνα ξεχασμένο προϊόν (availability, σπάνιο όμως) ή για τις πολύ χαμηλές τιμές. ΌΤΑΝ χρειαστούμε Service/DRM όμως, έχετε μπλέξει με το χειρότερο Franchise. Οι τύποι είναι ότι πιο πρόχειρο έχω δει στη ζωή μου για επιχείρηση. Άπειρα παράπονα έχω ακούσει, και ο Skroutz.gr τα λέει όλα.. Τα λέω για να τα ξέρει ο κόσμος. Αγοράζω τόνους Hardware κάθε έτος. Έχω δοκιμάσει όλα τα μαγαζιά. Το μόνο κατάστημα HARDWARE που έχω να βάλω 10 με τόνο, είναι το MSystems. Όλα τα άλλα είναι στην τύχη του καθενός. Με το MSystems όμως δε πέφτεις έξω με τη καμία, και ο Skroutz επίσης τα λέει όλα. Υ.Γ: Οφείλω να αναφέρω την μεγαλύτερή μου προτίμηση. Τα τελευταία 2 έτη, στέλνω τα λεφτουδάκια μου στο εξωτερικό. Ebay+Amazon, άψογη εμπειρία και η χώρα πιάνει πάτο.
deesnider Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Από η στιγμή που μιλάμε για αγορές από φυσικό κατάστημα και όχι on line - δεδομένου δηλαδή του ότι θα βρεθούμε οι ίδιοι μέσα στο μαγαζί αναζητώντας αυτό που θέλουμε - πιστεύω ότι τα κριτήρια επιλογής είναι πολύ περισσότερα από την "απολύτως χαμηλότερη τιμή", ή από το αν ο εκάστοτε πωλητής είναι ή όχι "γκουρού" της τεχνολογίας. Για τον καθένα δε, τα κριτήρια αυτά διαφοροποιούνται, αναλόγως του τι θεωρεί ο ίδιος σημαντικό από την επαφή του με ένα κατάστημα. Προσωπικά, έχω αγοράσει αρκετά πράγματα, τόσο από "μεγάλα" μαγαζιά (τύπου "πλαίσιο"), όσο και από μικρότερα ή συνοικιακά. Σαφώς και με απασχολεί η τιμή μια και δεν είμαι πλούσιος, αλλά μια διαφορά €10,00 από μαγαζί σε μαγαζί, σε μια αγορά αξίας κάποιων εκατοντάδων, δεν είναι από μόνη της ικανή να με προσελκύσει ή να με αποτρέψει. Βεβαίως και θεωρώ σημαντικό το επίπεδο γνώσεων των πωλητών - ειδικά όταν όντως δε γνωρίζω την απάντηση σε αυτό που ρωτώ - αλλά δεν ανεβάζω και πίεση, αν δεν είναι οι απόλυτοι γνώστες. Άλλωστε δε συνηθίζω να παίρνω μόνο μία γνώμη. Το ψάχνω αρκετά. Από τα γνωστά καταστήματα του χώρου της πληροφορικής, μόνο για ένα, έχω ορκιστεί να μην ξαναπεράσω ούτε απ' έξω: Multirama στη Στουρνάρη... Το τόλμησα 3-4 φορές στο παρελθόν - την τελευταία μάλιστα, προ δύο περίπου ετών, είχα βγει για να "ακουμπήσω" €800,00 μαζεμένα - και από τη γύρα μου σε όλη σχεδόν την κεντρική πιάτσα της Αθήνας, αποκόμισα τις χειρότερες των εντυπώσεων, τόσο όσο αφορά σε επίπεδο εξυπηρέτησης και ενδιαφέροντος για τον πελάτη, όσο και σε επίπεδο βασικής τεχνογνωσίας των πωλητών. Η απαράδεκτη στάση τους ήταν η ίδια όλες τις παραπάνω φορές, αλλά κατά την τελευταία έπεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Απογευματάκι πρόπερσι το καλοκαίρι, το κατάστημα άδειο εντελώς από πελάτες τη δεδομένη στιγμή, εκτός από έναν ηλίθιο - εμένα - που περιμένει από περιέργεια μάλλον, να έρθει η στιγμή κατά την οποία θα ...φιλοτιμηθεί ένας από τους πέντε πωλητές οι οποίοι κυριολεκτικώς τα έξυναν (ήταν σκόρπιοι γύρω γύρω και χάζευαν τα μηχανήματα στα ράφια) να ενδιαφερθεί για το αν θέλω κάτι. Η στιγμή αυτή έφθασε μετά από ...25 λεπτά και μόνο όταν αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου και την έκανα προς την έξοδο. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ένα ...προϊσταμενοειδές ον - θεώρησα ότι ήταν τέτοιο, διότι σε αντίθεση με τους πέντε που τα έξυναν όρθιοι, αυτός μέχρι τότε τα έξυνε πίσω από γραφείο... - το οποίο με σταμάτησε στην πόρτα και με ρώτησε αν ...εξυπηρετούμαι(!). Του απάντησα: "Συχνότατα και σχεδόν παντού, απλά όχι εδώ και σίγουρα όχι σήμερα..." και την έκανα από 'κει μέσα αηδιασμένος, συμπληρώνοντας πριν φύγω, ότι είναι άθλιο φαινόμενο για ένα κατάστημα και μάλιστα από τα "μεγάλα" του χώρου, να αδιαφορεί για το αν υπάρχει πελάτης μέσα. Πιθανότατα κάποιοι άλλοι να έχουν τις καλύτερες των εντυπώσεων από το συγκεκριμένο κατάστημα, εγώ όμως όπως προείπα, από 'δω και στο εξής ...ούτε απ' έξω!
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος τελεια με :msystems,amazon,digital master. καλουτσικα προς μετρια με:πλαισιο,μουλτιραμα,getitnow,pc1 θεωρω απαραδεκτα :e-shop,public (αυτα μου ρχονται στο μυαλο)
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος τελεια με :msystems,amazon,digital master. καλουτσικα προς μετρια με:πλαισιο,μουλτιραμα,getitnow,pc1 θεωρω απαραδεκτα :e-shop,public (αυτα μου ρχονται στο μυαλο) αργει στην επικοινωνια το digitalmaster
deesnider Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος τελεια με :msystems,amazon,digital master. καλουτσικα προς μετρια με:πλαισιο,μουλτιραμα,getitnow,pc1 θεωρω απαραδεκτα :e-shop,public (αυτα μου ρχονται στο μυαλο) Για το msystems, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, κρίνοντας από τις δύο φορές που πραγματοποίησα αγορά από 'κει. Με μία λέξη: ΑΡΙΣΤΟΙ (σημειωτέον ότι και τις δύο φορές, δεν είχε την απολύτως χαμηλότερη τιμή στα προϊόντα για τα οποία ενδιαφερόμουν. Το επίπεδο της εξυπηρέτησης τους όμως, καθώς και ο επαγγελματισμός τους, με κέρδισε αμέσως.)
LongTom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Προτιμώ τα παρακάτω: msystems μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.Γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήσεις μου και καλές τιμές. Τα υπόλοιπα από το νετ είτε από Γερμανία(όταν πάω). Αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι: Public Έχουν κακή εξυπηρέτηση και άθλιες τιμές σε πολλές συσκευές. Ιδίως εάν αποφασίσεις να αγοράσεις από νετ την έβαψες,σχεδόν ποτέ δεν έχουν ενημερωμένη την ιστοσελίδα τους. e-shop Λίγο καιρό πριν γίνει το σούσουρο με το κλείσιμο παράγγειλα μια microsd. Εάν δεν το ακύρωνα ακόμα θα το έφερναν Κάποτε ήταν οι καλύτεροι,τώρα ούτε με σφαίρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα