Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note Παρουσίαση


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πρώτη μας επαφή με το Galaxy Note έγινε κατά την επίσημη παρουσίαση του στην έκθεση IFA 2011 που διεξήχθη στο Βερολίνο, μια παρουσία που σίγουρα δημιούργησε αίσθηση.

Το Galaxy Note κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες κανονικά στις αγορές εκτός της Αμερικανικής και δε θα μπορούσε να λείπει και από τα δικά μας χέρια ώστε να προχωρήσουμε σε μια αναλυτική παρουσίαση ενός προϊόντος που δε ξέρουμε σε ποια κατηγορία να το κατατάξουμε.
 

http://www.youtube.com/watch?v=n4-gGu-CE9w

 

Όπως ακριβώς και με το Dell Streak, έτσι και με το Galaxy Note, το μέγεθος του μας προβληματίζει και ίσως είναι η ώρα να προχωρήσουμε στη βάφτιση μιας νέας κατηγορίας. Με διάμετρο οθόνης 5.3’ ιντσών, είναι αρκετά μεγάλο για να το χαρακτηρίσουμε smartphone αλλά και πολύ μικρό για να το χαρακτηρίσουμε tablet. Η Samsung δεν παίρνει θέση και τονίζει ότι το Galaxy Note προορίζεται κυρίως για επαγγελματίες εξαιτίας του stylus που περιλαμβάνεται και έχει την ονομασία S-Pen.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Samsung Galaxy Note

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα κορυφαία smartphones της Samsung μεταξύ των οποίων και το Galaxy Nexus το οποίο θα παρουσιάσουμε σύντομα, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε τη σημαντική διαφορά στην ποιότητα κατασκευής έναντι του iPhone. Και στο Galaxy Note η παρουσία υψηλής ποιότητας πλαστικού βρίσκεται σε ολόκληρη τη συσκευή χωρίς να μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι σε περίπτωση ατυχήματος."

 

Ρε φιλε που το προβλημα με το πλαστικο και επειδη το συγκρινεις με το iphone που εχει γυαλι κ υποτιθεται ειναι πιο ανθεκτικο απο το πλαστικο τοτε γτ οσοι εχουν παρει iphone αγοραζουν πλαστικες θηκες για προστασια...εξηγησε μ αυτο κ παω πασο...γτ αυτο δν εξηγειται ολοι λενε σιγα τις πλαστικουρες αλλα ολοι πλαστικες θηκες αγοραζουν κ υπαρχουν εκατονταδες για τα "καινοτομα" προιοντα της Apple....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως όταν το έπιασα στο χέρι μου δε μπορούσα να το βολέψω ούτε σαν smartphone, ούτε σαν tablet. Δε μιλάω καν για το αν θα μπαίνει σε τσέπη κάποιου τζιν παντελονιού. Σίγουρα δεν είναι γενικά για επαγγελματίες, δε βλέπω τι παραπάνω μπορεί να τους προσφέρει από ένα Galaxy S II.

 

Μάλλον απευθύνεται σε πολύ πιο συγκεκριμένο κοινό. Σε χρήστες που για κάποιο συγκεκριμένο λόγο (τον οποίο δε βρίσκω) χρειάζονται ένα smartphone με τερατώδη οθόνη.

 

Πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποια στιγμή η τομή κάπου στις 3,5 - 3,7 ίντσες για τα «μικρά» smartphones και στις 4,2 - 4,5 για τα μεγαλύτερα.

 

Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές και αχρείαστα για μένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ Haldol: Το S-Pen και οι δυνατότητες σημειώσεων επί τόπου κάνουν την διαφορά για έναν επαγγελματία. Άλλο να το γράφεις αυτο που θες επιτόπου και άλλο να παιδεύεσαι με πληκτρολόγια... Δεν μιλώ καν για αλλες δυνατότητες που τυχόν προκύπτουν... Προσωπικά μου λείπει αρκετά η πένα απο τα WM ακόμα, και με χαρά διαπιστώνω πως ξαναεπιστρέφει (Note, Xoom 2)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να πω την αλήθεια το σκεφτόμουν και το σκέφτομαι ακόμα. Νομίζω βέβαια ότι τελικά δεν θα με βολέψει το μέγεθος του αλλά είμαι μερικές φορές που δεν μου φτάνουν οι ίντσες του galaxy s2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το review εχει καποια λαθη, 1) το κινητο δεν εχει gorila glass και τελος η καμερα του σε ολα τα reviews βγαινει μια απο τις καλυτερες της αγορας για smartphone μαζι με το iphone 4s.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το review εχει καποια λαθη, 1) το κινητο δεν εχει gorila glass και τελος η καμερα του σε ολα τα reviews βγαινει μια απο τις καλυτερες της αγορας για smartphone μαζι με το iphone 4s.

 

μπορει να μην εχει το brand name gorilla glass αλλα σιγουρα εχει καποιο ειδους ανθεκτικο γυαλι.

εξαλου η corning συνεργαζεται με την samsung

 

πιθανον να προεκειται για την ιδια περιπτωση με αυτη του Nexus

 

Samsung Galaxy Nexus uses some type of "fortified glass", after all

 

Gorilla Glass was trademarked in 2008 for Corning's alkali aluminosilicate glass, their patent for such glass ran out some 20 years ago, anyone can make as much alkali aluminosilicate glass as they want without having to pay Corning for a name, Apple uses alkali aluminosilicate glass in the iPhone not Gorilla Glass. Using a non-name version isn't what makes them fail drop tests, since alkali aluminosilicate glass isn't shatterproof by whatever you call it but due to the design of the phone itself, alkali aluminosilicate glass is just more scratch resistant and a bit more bendable.

 

Glass is made by Samsung Corning Precision Glass.

 

It is joint venture company between Samsung and Corning.

 

http://www.scp.samsung.com/com​pany/coringcompany.asp

 

It's the same type of glass used in S2, but without the Gorilla branding.

 

 

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Nexus-uses-some-type-of-fortified-glass-after-all_id23297

 

 

οσο για την καμερα κατεβασε τα samples και κρινε μονος σου

γιατι να πιστεψω το καθε τυχαιο site και οχι το Insomnia? ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συγνωμη φιλε μου, εδω μιλαμε για το note, και οχι για το nexus.

 

Το review εχει κανει λαθος, δεν εχει gorila glass, απλα τα πραγματα. Το gorila glass ειναι γνωστο και εχει αποδειξη την εμπορικη του αξια. Οτι αλλο εχει βαλει, ο χρονος θα δειξει εαν ειναι εφαμιλλο ή ακομα καλυτερο ή ακομα εντελως πολυ χειροτερο. Για την ωρα ειναι αμφιβολο.

 

Δευτερον για την καμερα, δεν χρειαζετε να πιστεψω την αντιληψη του συγκεκριμενου review που δεν τεκμιριωνει με συγκρισεις και στοιχεια, οτι το note ειναι κατωτερο του iphone 4s, htc titan. Εχει λαθος αποψη για την καμερα, εντελως ερασιτεχνικο το σχολιο:

''Σε γενικές γραμμές η ποιότητα των φωτογραφιών και του βίντεο είναι καλή αλλά δεν συγκρίνεται με την ποιότητα φωτογραφιών άλλων smartphone όπως του iPhone 4S ή του HTC Titan.''

 

Νομιζω οτι αυτο το review με συγκρισεις και στοιχεια, τον διαψευδουν παντελως.

 

Link

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έψαξα περισσότερο για το gorilla glass και είδα ότι υπάρχει debate για το θέμα αυτό. Όπως αναφέρει και ο Privateer, υπάρχει ένα θέμα με την ονομασία και τις πατέντες. Πάντως η επίσημη Samsung Σιγκαπούρης σε παρόμοια ερώτηση πριν καμιά εβδομάδα στο facebook απαντά ότι έχει gorilla glass.

 

http://www.facebook.com/SamsungMobileSingapore/posts/10150556147512625?notif_t=feed_comment

 

Για το θέμα με τις φωτογραφίες και το βίντεο, πριν προχωρήσεις σε παράθεση link για να κρίνεις ερασιτεχνικό το σχόλιο, θέλω να κάνεις εσύ ο ίδιος τις δοκιμές και να βγάλεις εσύ τη δική σου άποψη. Και για τις φωτογραφίες αλλά ειδικά για το βίντεο δε μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να βγάλει το Note καλύτερο του 4S.

 

Καταλαβαίνω ότι θέλεις σύγκριση (ήταν αδύνατο) αλλά μια καλή ιδέα μπορείς να πάρεις αν κατεβάσεις τις πλήρη εικόνες των 2 κινητών από τα 2 reviews όπως τις βάζουμε για κατέβασμα . Δέχομαι πάντως ότι μπορεί να είμαι υπερβολικός στο "δε συγκρίνεται" :-)

 

Καλή Χρονιά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλος πιστευω οτι ειναι καλυτερο να αποφευγονται οι συγκρισεις με αλλα κινητα εαν δεν μπορουμε να το τεκμηριωσουμε με στοιχεια και παραδειγματα. Τελος για να κλεισω το θεμα με την καμερα, δεν πιστευω οτι κανεις θα αγοραζε κινητο κυριως για την χρηση της καμερας του. Καλη χρονια σε ολους μας :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ειχα δει πριν απο 2 εβδομαδες στο πλαισιο....απλα ΤΕΛΕΙΟ. Αν και σε πολλους δεν τους βολευει ενα τοσο μεγαλο κινητο,για εμενα ειναι μια χαρα.

 

και σταματηστε να λετε σε καθε review κινητου που εχει μεγαλη οθονη, οτι ειναι παντοφλα..

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

ειναι πολυ καλο και για οταν πχ χρωστας σε καποιον και θες να μην σε δει και σε γνωρισει τοτε κανεις οτι μιλάς στο τηλεφωνο και δεν σε βλεπει καθολου....

 

:devil:

ή μπορεις τωρα με τα χιονια να κανεις και snowboard ανετα ....

 

 

:mrgreen: :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...