Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αρχισει και τα παιρνω με το ps4.... πριν 2 3εις μηνες επαιζα wolfenstein πεταει εναν error χανω ολα τα saves,
σημερα επαιζα το guacamelee οπου για indie μου αρεσει ΠΟΛΥ!! παλι τα ιδια error και χανει τα saves!!!! @#$@%^@%@$@%

Αυριο τηλεφωνακι....και mail στη sony.

Δημοσ.

εχω αρχισει και τα παιρνω με το ps4.... πριν 2 3εις μηνες επαιζα wolfenstein πεταει εναν error χανω ολα τα saves,

σημερα επαιζα το guacamelee οπου για indie μου αρεσει ΠΟΛΥ!! παλι τα ιδια error και χανει τα saves!!!! @#$@%^@%@$@%

Αυριο τηλεφωνακι....και mail στη sony.

....γιατι δεν τα ξανακατεβάζεις από PS Plus...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς οταν έχω συνδεδεμένο headset στο χειριστίριο του ps4, πως μπορώ να επιρεάζω την ενταση του ήχου απο το κοντρόλ της τηλεόρασης?

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Επειδη ακουσα καλα λογια για το Dragon Age(πχ καλα γραφικα και πολλες ωρες παιχνιδιου)και ειδα απο καποια βιντεο πως ειναι το πηρα σημερα το πρωι μεταχειρισμενο αλλα δεν το εχω παιξει ακομα γιατι περιμενα να κατεβασει το update(καπου 3Gb) και οταν τελειωσε επρεπε να φυγω για δουλεια(σπασιμο).

Οσοι το εχετε παιξει πιστευετε οτι αξιζει?Εχει προβληματα μετα το update?Πχ drop frame?

Εκανα αναζητηση αλλα δεν υπαρχει θεμα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Μου κανει εντυπωση που δεν "ακουγεται" και δεν σχολιαζεται στο φορουμ.

Δημοσ.

Εχω παίξει καμιά 70αριά ώρες ώς τώρα. Μια χαρά παιχνίδι είναι. Ειδικά αν σου αρέσει η Bioware συνταγή, θα σου αρέσει σίγουρα κι αυτό. Αρκετά ευέλικτο role playing aspect, καλογραμμένο σε γενικές γραμμές, ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Σε γράψιμο ίσως να είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει η Bioware μαζί με το Mass Effect 2 στη μετά-BG εποχή. Υπάρχει κάμποσο filler υλικό όσον αφορά τα collectibles (φυτά, ορυκτά κλπ), και τα κλασικά χαζά fetch quests που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια, αλλά μπορείς να ασχολείσαι με αυτά όσο και όποτε θες συνήθως (δεν έχει κανένα trophy δεμένο με το να μαζέψεις χίλια φυτά, ξέρω 'γώ :P ). Το combat του είναι κάπως meh, αλλά αρκετά καλύτερο από του 2 ακόμα κι έτσι. 

Στα τεχνικά, όμορφο παιχνίδι είναι πολύ. Δεν έχω συναντήσει κάτι σοβαρό, πέρα από λίγα τυχαία glitches σε animations.

Τα μούσια του δε μου αρέσουν μόνο :D

Επίσης, στο character creation μπορείς να φτιάξεις πολύ αστεία πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω παίξει καμιά 70αριά ώρες ώς τώρα. Μια χαρά παιχνίδι είναι. Ειδικά αν σου αρέσει η Bioware συνταγή, θα σου αρέσει σίγουρα κι αυτό. Αρκετά ευέλικτο role playing aspect, καλογραμμένο σε γενικές γραμμές, ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Σε γράψιμο ίσως να είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει η Bioware μαζί με το Mass Effect 2 στη μετά-BG εποχή. Υπάρχει κάμποσο filler υλικό όσον αφορά τα collectibles (φυτά, ορυκτά κλπ), και τα κλασικά χαζά fetch quests που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια, αλλά μπορείς να ασχολείσαι με αυτά όσο και όποτε θες συνήθως (δεν έχει κανένα trophy δεμένο με το να μαζέψεις χίλια φυτά, ξέρω 'γώ :P ). Το combat του είναι κάπως meh, αλλά αρκετά καλύτερο από του 2 ακόμα κι έτσι. 

Στα τεχνικά, όμορφο παιχνίδι είναι πολύ. Δεν έχω συναντήσει κάτι σοβαρό, πέρα από λίγα τυχαία glitches σε animations.

Τα μούσια του δε μου αρέσουν μόνο :D

Επίσης, στο character creation μπορείς να φτιάξεις πολύ αστεία πράγματα.

Οκ,θα ασχοληθω και ελπιζω να μου αρεσει.Δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους game και ειμαι ασχετος σε αυτο το ειδος.

Και για Bloodborne ειχα σκεφτει αλλα διαβαζω οτι παρ'ολο που ειναι παιχνιδαρα που ξεχωριζει ειναι πολυ δυσκολο.Χρειαζεται αρκετη υπομονη που δεν ξερω αν την εχω.

Ισως καποια στιγμη να παρω το Witcher 3.

Δημοσ.

Οσοι το εχετε παιξει πιστευετε οτι αξιζει?Εχει προβληματα μετα το update?Πχ drop frame?

Εκανα αναζητηση αλλα δεν υπαρχει θεμα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Μου κανει εντυπωση που δεν "ακουγεται" και δεν σχολιαζεται στο φορουμ.

Η ερώτηση σου είναι ακριβώς ο λόγος για την κατάντια των forum. Από όλα τα πιθανά που θα μπορούσες να ρωτήσεις (αν το παιχνίδι είναι καλό, μεγάλο, κτλ), το μόνο που σε απασχολεί είναι τα framedrops.

Εφόσον δεν έχει, οι μεγάλοι gamers δεν ασχολούνται. Είναι πιο σημαντικό φαίνεται.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση εχώ το πσ4 και θέλω να την σύνδεσω με μια οθονη απο PC η οποία δεν έχει HDMI αλλά VGA θύρα πως μπορω να το κάνω αυτό για να έχει και ηχο ? Στο πσ3 το ξέρω το κολπο αλλά είχε scart και με πατέντα το συνδεα με τα ηχεία αλλά τώρα :( τη μπορω να κάνω?

Επεξ/σία από mojo jojo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...