Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά έγραφε για μέλο και οι πρώτες είχαν και ένα αντάπτορα που είχε βάλει ένας φίλος 

Δημοσ.

ψάχνω αντίσταση για melo 3... μέχρι τώρα είχα την δικία του στα 0,3 και κάποια παιδιά απο εδώ που είπαν στην αλλαγή να βάλω της κεραμικές της vaporesso αλλά έχει πολλές διαφορετικές στο skroutz και χάθηκα. 

επίσεις κάποιο site για αγορά πεντάδας πχ? 

Εξαρταται τι θες. Εγω δοκιμασα κ την ECL 0.18. Ειναι πιο αερατη απο την 0.3 την αρχικη και δουλευει καλα σε TC αλλα το μονο π με χαλασε λιγο ειναι οτι πρεπει να την δουλευεις με πολλα W κ εχει καποιο ramp time. 

Την αρχικη 0.3 την δουλευα 50w κ με το που πατουσες το fire εδινε καλο ατμο.

Την 0.18 τωρα την δουλευω σε TC στους 250 βαθμους κ 65W κ παλι αργει αρκετα σε σχεση με την 0.3. Μ αυτην πρωτα παταω το fire κ μετα απο μισο με ενα sec αρχιζω να ρουφαω.

Νομιζω βγαζει λιγο περισσοτερο ντουμανι απο την 0.3.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχ....προσεχε μην βαλεις φωτια στο σπιτι αγορι μ...εγω μολις εστησα τον rose v3 με alien 5 σποιρες στα 0.5Ω.εβαλα και ενα mexican fried ice-cream diy που μου εδωσε ενας φιλος και γινεται πανικος.....πρωτη φπρα αγορασα alien και μπορω να πω πολυ ευκολο συρμα κ πολυ πιο δυβατο απο clapton σε γευση.

Δημοσ.

Είπαμε έχω την τηλεόραση στα τρια μέτρα και θέλω να την εξαφανήσω όπως το κινητό χαχαχαχαχαχαχα ναι ωραία φάση το άλιεν μόλις μου έρθουν οι αντιστασούλες που έβαλα θα πέσουν πολλά συγκριτικά

Πάντως με αυτό το στύσημό είναι η πρώτη φωρά που παρκάρω το μωρό
Δημοσ.

μπα νομίζω καλύτερα μικρές παραγγελίες να μην δίνουν στόχο πήρα 100 μλ 72 μγ δηλαδη 7.2 λιτρα 1 μγ χαχαχαχχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Σήμερα έκανα παραγγελία καινούριο mod και ατμοποιητή... τώρα έχω τον aspire cleito Και το istick power και περιμένω απο Δευτέρα (ελπίζω... ) τoν Smok TFV12 και το smok g-priv 220w. Τα έχει κανείς δικός μας να μου πει γνώμη?

Ότι γνωρίζω και έχω διαβάσει/ακούσει είναι απο διάφορα reviews και youtubers. 

Δημοσ.

Δεν ειχα ποτε τπτ απο τα 4...αλλα απο αυτα που διαβαζω εκανες 10 βηματα μπροστα.ωραιος!δεν υπαρχει καν συγκριση!!!

Δημοσ.

Σήμερα έκανα παραγγελία καινούριο mod και ατμοποιητή... τώρα έχω τον aspire cleito Και το istick power και περιμένω απο Δευτέρα (ελπίζω... ) τoν Smok TFV12 και το smok g-priv 220w. Τα έχει κανείς δικός μας να μου πει γνώμη?

Ότι γνωρίζω και έχω διαβάσει/ακούσει είναι απο διάφορα reviews και youtubers.

Ελπίζω να πήρες και την RBA του TFV12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ πήρες την RBA του TFV12  για πες πάει σαν  

GW213H257

Επεξ/σία από palasd
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...