stratigos24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τον kanger aerotank mini τον εχει δοκιμασει κανενας? Επισης για πιο φθηνα σκεφτομαι για τα GS16S και aspire K1. Εγώ σκέφτομαι να πάω για τον μεσαίο (σκέτο) genitank (τα μεγέθη πάνε: mini, σκέτο genitank και mega) για τα οποία είδα σε αυτό το review ότι δεν υστερούν σε απόδοση σε σχέση με τους aerotank, απλά έχουν φθηνότερα υλικά κατασκευής. Review: https://www.youtube.com/watch?v=zNs2kquRia4 Edit: Αυτός ο πίνακας να έχει βάση? Πχ στα 1.6Ω αν είναι ο ατμοποιητής σου, θα πάρεις 10w στα 4.0v? Ρωτάω γιατί σήμερα μου έφεραν το istick mini 10w που δείχνει μόνο volt. Πίνακας: Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από stratigos24
stratigos24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα σήμερα τον genitank (τον μεσαίο δηλαδή, όχι τον mini ή mega), τον έβαλα πάνω στο istick mini και πραγματικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλο πράγμα. Πήρα και ένα υγρό DEA sunlight που μου άρεσε πολύ. Ωραίος ο ατμοποιητής και καλό αυτό που έχει να ρυθμίζεις εύκολα τον αέρα που θα ρουφάει και σου κάνει πιο αραιάτη ή σφιχτή (και όχι σαν τον gs air που θέλει να γυρίζεις βίδα και να έχεις εργαλειάκι μαζί) . Μόνο το βάρος του θα το ήθελα λίγο πιο ελαφρύ.
johnieXoX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 μια βοήθεια παίδες.. έχω καταλήξει σε αυτή την μπαταρία http://www.eleafworld.com/product/detail.php/istick-30w.html η αρχική ιδέα ήταν να συνδυαστεί με το nautilus mini όμως βρίσκω και το atlantis με ελάχιστη διαφορά ποιον να προτιμήσω από τους δύο? σε θέμα γεύσης θα έχουν μεγάλη διαφορά? σε θέμα κατανάλωσης? επίσης, ο atlantis φαίνεται να χει και πιο ακριβά ανταλλακτικά..
ferongr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ο Atlantis θα τρώει πολύ υγρό για πολλά ντουμάνια αλλα πολύ γεύση δεν θα δεις Για γεύση πας στον Subtank και έχεις και την επισκευάσιμη κεφαλή ώστε να ασχοληθείς κάποια στιγμή.
johnieXoX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 κάτι τέτοιο λες? η διάρκεια της μπαταρίας πως επηρεάζεται από τα ohm? nautilus mini με 1,8 ohm θα κρατάει παραπάνω ή λιγότερο από κάποιο subohm tank (atlantis ή kanger)?
ferongr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ο Nano δεν έχει επισκευάσιμη κεφαλή, ο Mini έχει αλλά είναι πιο ακριβός. Η διάρκεια της μπαταρίας επηρρεάζεται κυρίως από τα watt που δουλεύεις ένα mod.
johnieXoX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 οπότε να υποθέσω πως θέλουμε χαμηλά watt για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία? στην περίπτωση αυτή, με χαμηλά watt, ποιος ατμοποιητής θα λειτουργεί καλύτερα? nautilus mini ή ο kanger subtank mini? είναι 18 € καλύτερος ο subtank mini από τον nautilus?
kabouras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια η ποιοτητα του ντουμανιου εξαρταται απο το coil head ετσι? δηλαδη αποτι εχω καταλαβει και σε φτηνιαρικο tank αν βαλω πχ coil head kanger το ντουμανι ειναι παρομοιο... Κανω καπου λαθος?
stratigos24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 johnieXoX το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις τους ατμοποιητές που ενδιαφέρεσαι σε κάποιο κατάστημα γιατί το θέμα είναι υποκειμενικό.. Για παράδειγμα: Ένας λέει είναι πολυ ευχαριστημένος απο τον gs air και ο ναυτίλους δεν του αρέσει καθόλου. Από την άλλη, εμένα μου άρεσε περισσότερο απο τον gs air ο ganitank τον οποίο και αγόρασα.
johnieXoX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 το θέμα είναι πως με την δουλειά δεν υπάρχει χρόνος να γυρνάω στα μαγαζιά αλλιώς συμφωνώ.. ο καλύτερος τρόπος είναι αφού δοκιμάσεις
kabouras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Επισης μοα ερωτηση για τους ηλεκτρονικους του φορουμ: Γιατι υπαρχει η πιθανοτητα ανατιναξης οταν φορτιζουμε τις (απλες) μπαταριες με φορτιστη ipad iphone και κινητων? Ηταν απλα ελατωματικες οι μπαταριες π ανατιναζτικαν η παιζει κατι με τα αμπερ και τις απλες μπαταριες?
stratigos24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 johnieXoX Kατάλαβα... Ίσως τότε αν έβρισκες λίγο χρόνο να πας σε ένα και μόνο μαγαζί που να τους έχει όλους που ψάχνεις και να τους δοκιμάσεις? Πχ το 310.gr που πήρα εγω τον genitank, είχε και τους aerotank και τον gs air και άλλους διάφορους. Άμα βρεις ένα μαγαζί να έχει αυτούς που ψάχνεις, κάνε μια προσπάθεια να πας να τους δεις.
mindtrapper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια η ποιοτητα του ντουμανιου εξαρταται απο το coil head ετσι? δηλαδη αποτι εχω καταλαβει και σε φτηνιαρικο tank αν βαλω πχ coil head kanger το ντουμανι ειναι παρομοιο... Κανω καπου λαθος? Δεν βιδώνουν τα πάντα παντού.
ferongr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι όλα υποκειμενικά, οι καινούργιας γενιάς ατμοποιητές με βαμβάκι στις κεφαλές (Subtank, Delta 2) ξεπερνάνε κατά πολύ τη γεύση των παλιότερης γενιάς συσκευών. Ο Ναυτίλος είναι και αυτός παρωχημένος σε αυτό το τομέα. Εφόσον ό φίλος θα πάρει 30άρι istick δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψαχτεί με τα σούργελα παλιάς γενιάς τύπου Protank Genitank Nautilus κλπ
stratigos24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Feron πάσο, εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ απλά τη γνώμη μου είπα. Από εκεί και πέρα, είναι απίθανο σε κάποιον να κάθονται καλύτερα τα ''σούργελα''? Εγώ απο το ιντερνετ και τα φόρουμς που κοιτάω, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις