stratigos24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεις να παρεις το υγρο σου και να παρεις και ενα ιδιο με 0 νικοτινη και να κανεις μιξ για να πετυχεις οσο θες;
Baator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεις να παρεις το υγρο σου και να παρεις και ενα ιδιο με 0 νικοτινη και να κανεις μιξ για να πετυχεις οσο θες; Μπορείς, αλλά άντε βρες 0 νικοτίνη όταν δεν βρίσκεις καν 3 ή 6. Σε όλα τα μαγαζιά που έχω πάει οι επιλογές είναι κυρίως 8-9, 12 και 18. Λογικό βέβαια, αφού αυτά πουλάνε πιο πολύ. Αν έχουν κανά 6άρι θα έχουν 2-3 γεύσεις max. Η λύση είναι να ξεκινήσει κάποιος να φτιάχνει τα δικά του υγρά, αλλά εδώ θέλω πλέον ένα ντουλάπι για ατμοποιητές/μπαταρίες/φορτιστές/βαμβάκια/κατσαβιδάκια/σκατουλάκια κτλ., αν αρχίσουμε τώρα να φτιάχνουμε και υγρά θα θέλω ένα δωμάτιο.
stratigos24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Περίεργο μου φαίνεται εμένα προσωπικά (δεν ξέρω και τι υγρά κάνεις), μιας και σε όλα τα υγρά που έχω πάρει (nobacco: tobacco echo/number three, el greco: hellas blend, dea: sunlight και flavor art: ry4) όλα είχαν και 0 να πάρεις.
StormGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τις παραγγελιες απο fasttech τις παραδιδουν χυμα κατω στην εισοδο της πολυκατοικιας ή σε ειδοποιουν να τις παρεις απο το ταχυδρομειο; Μενω σε πολυκατοικια με 30+ διαμερισματα οποτε δεν ειναι και πολυ ασφαλες οταν κατι αφηνεται στην εισοδο. Εχουν χαθει διαφορα κατα καιρους για αυτο το λεω.
ferongr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Είναι δέματα, όχι φακέλοι οπότε σου αφήνουν σημείωμα. 1
stratigos24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 dea: sunlight Μόλις είδα αυτό: http://www.deaflavor.com/en/liquid-for-electronic-cigarette/eliquids-10ml-20ml/dea-sunlight-tobacco Στο dea sunlight πχ στην Ελλάδα (και Γερμανία, Πολωνία, Τουρκία) έρχεται με νικοτίνη 0 - 0.9 - 1.8 και μόνο 10ml συσκευασίες ενώ σε Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία πάνε και 20ml συσκευασίες και νικοτίνη 0.4 - 1.4.
StormGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Για ριξτε μια βοηθεια ρε παιδια. Δεν μπορω να αποφασισω αν θελω να αγορασω απο εξωτερικο το istick 30w και να περιμενω 2-3-4 βδομαδες στα 38$ http://www.fasttech.com/products/0/10011027/2082301-authentic-eleaf-istick-30w-2200mah-variable ή να το αγορασω σκετο απο Ελλαδα στα 42 ευρω http://www.ecig.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/mod-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/istick-30w-battery.html Αν αγορασω το σκετο φορτιζει κανονικα με φορτιστες απο κινητα? (εχω πολλους) και ποσο κανει το ανταπτορακι για να βαζω ego ατμοποιητες?
akpe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 1) Αν αγορασω το σκετο φορτιζει κανονικα με φορτιστες απο κινητα? (εχω πολλους) 2) και ποσο κανει το ανταπτορακι για να βαζω ego ατμοποιητες? 1) Κανονικότατα! 2) Έχει μέσα στο κουτί 1
ferongr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Και ανταπτοράκι να μην έχει, το ντόπιο κατάστημα H/T θα σου προμηθεύσει ένα με κόστος ~1€ 1
StormGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 1) Κανονικότατα! 2) Έχει μέσα στο κουτί Αν καταλαβα καλα ειναι σκετο απο το ecig, δεν εχει δλδ φορτιστη ουτε ανταπτορακι. Αν θελω το φουλ πακετο παει στα 55. Βεβαια αν εχει 1 ευρω και οχι 5-6 τοτε ειναι οκ. Δηλαδη λετε να αγορασω απο Ελλαδα να μην τραβιεμαι με τους κινεζους? Σωστο μου φαινεται
kabouras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εχω παρει ενα υγρο very cherry της elgreco και πραγματικα αν και ειναι ακριβο το προτεινω να το δοκιμασετε αν σας αρεσουν οι γλυκες - φρουτωδεις γευσεις! η γευση του ειναι πολυ εντονη, ισως θυμιζει καπως φαρμακο (σιροπι) με γευσι κερασι καμια φορα. μαρεσει και σκετο πολυ αλλα συνηθως του βαζω και λιγο καπνικο μεσα και γινεται απλα τελειο
ferongr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Cherry από Atmos Labs το οποίο φτιάχνω με βάσεις Glycerin (όχι Mist, οι Glycerin είναι πηχτές σαν σιρόπι) Atmos Labs. Πραγματικά κερασένια γεύση χωρίς φαρμακίλα.
kabouras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Είναι δέματα, όχι φακέλοι οπότε σου αφήνουν σημείωμα. εχω την εντυπωση οτι ειναι φακελοι (γραμματα) registered-συστημενα Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Cherry από Atmos Labs το οποίο φτιάχνω με βάσεις Glycerin (όχι Mist, οι Glycerin είναι πηχτές σαν σιρόπι) Atmos Labs. Πραγματικά κερασένια γεύση χωρίς φαρμακίλα. τι περιεκτικοτητα αροματος βαζεις? θα το παρω ασαπ γιατι μου τελειωνει και το αλλο..
ferongr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Φάκελος η δέμα (τα βγάζει φωτό η ίδια η Fasttech μόλις πακεταριστούν); Oh well. Το Cherry το έφτιαξα στο 4% που έχει συνιστώμενη. Πάντα ξεκινάω με τη συνιστώμενη διάλυση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις