stratigos24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Για ριξτε μια βοηθεια ρε παιδια. Δεν μπορω να αποφασισω αν θελω να αγορασω απο εξωτερικο το istick 30w και να περιμενω 2-3-4 βδομαδες στα 38$ http://www.fasttech.com/products/0/10011027/2082301-authentic-eleaf-istick-30w-2200mah-variable ή να το αγορασω σκετο απο Ελλαδα στα 42 ευρω http://www.ecig.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/mod-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/istick-30w-battery.html Αν αγορασω το σκετο φορτιζει κανονικα με φορτιστες απο κινητα? (εχω πολλους) και ποσο κανει το ανταπτορακι για να βαζω ego ατμοποιητες? Πάρε το απο ecig να τελειώνεις και να μην περιμένεις. Πρέπει να είναι το πιο φθηνό κιόλας το ecig στα istick. Εγώ πήρα απο εκεί το mini full set (με καλώδιο και ανταπτοράκι αλλά χωρίς τη μπρίζα) στα 34 ευρώ (όταν σχεδον όλα τα άλλα καταστήματα το δίνουν 39) και μου έκανε και δώρο την μπρίζα (που νομίζω τη χρεώνουν σκέτη κανα 5ευρω)..
SnakeMJK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας! Έχω αυτή την μπαταρία: http://www.aliexpress.com/snapshot/6231695666.html?orderId=63728411437815 (Adjustable voltage from 3.0v to 6.0v Adjustable watt from 5w to 15w) Θα μπορεί να δουλέψει ο Nautilus με καλά αποτελέσματα σε αυτή την μπαταρία ή χρειάζονται περισσότερα watts;
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μετά από λίγο καιρό συμβίωσης με τον ναυτίλο δηλώνω εντελώς απογοητευμένος. Απλά δεν κάνει δουλειά. Το flooding καθημερινό φαινόμενο, έχω βαρεθεί να τον καθαρίζω, τα μισά υγρά χάνονται στην διαδικασία. Σήμερα έσπασε και το τανκ του, απλά ξεβιδώνοντάς το.. Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο που να παίρνει BVC;
akpe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να έπεσες στην περίπτωση υπερτροφοδοσίας, φαντάζομαι έχεις αλλάξει αρκετές κεφαλές (και όχι μια-δύο), Διαρροή έχεις προς τον πόλο ή σου έρχεται στο στόμα; Απο περιέργεια, τι υγρό κάνεις; Μήπως παίζοντας με την εισαγωγή αέρα ελαττώνεται ή σταματάει η υπερτροφοδοσία; Ο μόνος άλλος που ξέρω που να παίρνει BVC είναι ο K1.
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Έχω αλλάξει καμιά δεκαριά, διαρροή έχει παντού, και στο στόμα και στις τρύπες που τραβάει αέρα. Δεν ξέρω τι φταίει, δουλεύει μία φορά στις 10 σωστά για λίγες ώρες και μετά flooding και μπουρμπουλήθρα σύννεφο. RY69 κάνω με 1,8 νικοτίνη. Να τον πάρω τον K1; Έχει δυνατό χτύπημα; Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο.
Baator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πάρε καλύτερη μπαταρία. Το πιο πιθανό είναι η μπαταρία σου ή να μην είναι αρκετά δυνατή ή να τα έχει φτύσει με αποτέλεσμα να υπερτροφοδοτείται το coil. Αν έχεις καμιά Ego ή Spinner ή γενικά καμιά φτηνιάρικη (ή έστω και καλή που την χρησιμοποιείς πολύ καιρό), στάνταρ αυτό φταίει. Ο ατμοποιητής μια χαρά είναι, σε καμιά περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό να leakάρει συνέχεια και σε τέτοιο βαθμό. Από τότε που χρησιμοποιώ το Istick έχω ξεχάσει τι πάει να πει leak, χθες-προχθές συνειδητοποίησα ότι έχει μήνες να leakάρει ενώ με τις Spinner ακόμα και πλήρως φορτισμένες, είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Θα σωθείς. 1
akpe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Χμμ 50/50 είναι η σύνθεση του RY69, δε βρίσκω κάτι περίεργο στο υγρό... συνεχίζω την «ανάκριση» μπας και μου έρθει καμιά ιδέα Πες μου μια τι μπαταρία έχεις και στα πόσα V/W ατμίζεις (αν είναι VV/VW). Αν είσαι με «απλή» eGo φταίει 100% αυτό, δεν δίνει αρκετή τάση για να ατμοποιήσει πλήρως το υγρό. Το ίδιο και οι Spinner, αν και δεν προκαλούν τόσο διαρροές έχω διαβάσει πως υπολειτουργούν, μειωμένη γεύση/χτύπημα/ποσότητα ατμού και προβλήματα στην επαφή με τον πόλο. Επίσης, οι κεφαλές σου είναι οι 1.8Ω ή οι 1.6Ω; Είχα ακούσει για προβληματάκια στις τελευταίες αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Για την απόδοση του Κ1 δυστυχώς δεν ξέρω, περιμένω έναν να μου έρθει Δευτέρα. Διαβάζω καλά λόγια στα 8-10W.
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Vamo v5 έχω, (καινούριο και αγορασμένο από Ελλάδα) δεν έχει δουλέψει καιρό, δεν νομίζω πως φταίει. Αν εννοείτε την μπαταρία μέσα στο mod, μία panasonic 3400mΑh έχει, ούτε αυτή νομίζω πως είναι πιθανό να το προκαλεί. Οι κεφαλές είναι 1.8, αλλά έχω δοκιμάσει και κάνα-δυο 1.6 με τα ίδια αποτελέσματα. Στα 9-10W το δουλεύω συνήθως, σπάνια ανεβάζω παραπάνω. 1
liopyr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 akpe άμα σου ήρθε ο K1 γράψε καμιά εντύπωση γιατί λέω να πάω να το πάρω αύριο.
Baator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 7 ευρώ έχει ρε συ Liopyr αυτός ο κερατάς ο Κ1! Πες ότι ήπιες 2 καφέδες, πάρ' τον και ας πάει στον διάολο! Με κάνεις και νιώθω εντελώς μαλάκας που έδωσα 80 ευρώ για 100ml υγρών από UK που θα τα τσακίσω σε 2 βδομάδες.
liopyr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι τα λεφτά μωρέ τόσο, η ταλαιπωρία είναι, πήγαινε - έλα - δοκίμασε - δεν παίζει - ψάξε άλλον.
akpe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε απλά ξεχάστηκα Για εμένα, ίσως βγάζει ελάχιστα λιγότερο ατμό και χτύπημα στα 10-12W. Επίσης, ίσως επειδή το υγρό μου είναι παχύρρευστό με τον τρόπο που μπαίνει η κεφαλή μάλλον είχα υποτροφοδοσία στην αρχή. Ακόμα και αν έριξα λίγες σταγόνες στην κεφαλή πριν την πρώτη γέμιση, στις πρώτες τζούρες είχα μια απειροελάχιστη γεύση πλαστικίλας. Τον άφησα και άλλη ώρα όρθιο να ποτίσει και εξαφανίστηκε. Σε γενικές γραμμές η απόδοση μου φάνηκε ίδια με τον ναυτίλο (ίδιου τύπου κεφαλές έχουν άλλωστε) οπότε δεν ξέρω αν με το ίδιο υγρό δεις διαφορά. Εμένα δε με κάλυψε μόνο από πλευρά εμφάνισης και χωρητικότητας (μισό ml μεν, αλλά) οπότε μπορεί να τον παροπλίσω. Αν είσαι Αθήνα let me know να κανονίσουμε να περάσω να τον δοκιμάσεις με το υγρό σου (και να δοκιμάσουμε και τον ναυτίλο με κάποιο πιο παχύρρευστο). 1
liopyr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει μωρέ θα πεταχτώ να τον πάρω. Αν δουλεύει κουτσά-στραβά όπως ο ναυτίλος (όταν θυμάται και δουλεύει σωστά), μια χαρά.
thetruth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, Ενδιαφερομαι να μεταφερθω απο το στριφτο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο, διαβασα σχεδον ολο το τοπικ και θα ηθελα να με καθοδηγησετε στην αγορα ενος "starter kit" κοστους (30-50ε),δεν ειμαι πεπεισμένος οτι θα μεινω πιστος στο "hobby" για αυτο και το ευρος του budget. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις