Daemonos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Έχω να προτείνω Alterego – ηλεκτρονικό τσιγάρο www.atmoslab.com Συνδυασμός με: νικοτίνη 20mg των 100ml balanced 0mg σε 1 μπουκαλάκι των 20ml άδειο 10 ml balanced 9 ml νικοτίνη και 1 ml ή 30 σταγόνες γεύση Δείτε και εδώ σχετικά: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6318.0.html http://e-kapnisma.gr/hygromix.html 2
akpe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, Ενδιαφερομαι να μεταφερθω απο το στριφτο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο, διαβασα σχεδον ολο το τοπικ και θα ηθελα να με καθοδηγησετε στην αγορα ενος "starter kit" κοστους (30-50ε),δεν ειμαι πεπεισμένος οτι θα μεινω πιστος στο "hobby" για αυτο και το ευρος του budget. Ευχαριστω! Σε αυτό το μπάτζετ θα πρότεινα κάτι σχετικά «απλό» αλλά καλό: Μπαταρία vision spinner στα €27: http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=874&search=spinner Ατμοποιητής gemini mini στα €6.5: http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=488 Και τα υπόλοιπα σε υγρά της επιλογής σου. Από τους καλύτερους συνδυασμούς για εμένα, ο τζέμινι με κάλυπτε στα πάντα, γεύση, χτύπημα, ποσότητα ατμού. Είχε τα κουσουράκια του (όπως όλοι) αλλά στην κατηγορία του είναι ο καλύτερος. Επειδή όμως δεν έχω εμπειρία από άλλες συσκευές (είχα κολλήσει με αυτό το setup 2 χρόνια+) καλύτερα να περιμένεις και άλλες απόψεις Το κυριότερο είναι να μην απογοητευτείς από την αρχή με τα υγρά, θα πάρει λίγο καιρό να βρεις τη γεύση που σου αρέσει. Πολλά καταστήματα (όπως το replacesmoke.com που έχει και τη μεγαλύτερη γκάμα) έχουν δοκιμαστήρια υγρών, πηγαίνεις, δοκιμάζεις όσα θέλεις και αγοράζεις. Προσωπικά λατρεύω το virginia της flavorart. 1
Baator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Με 30 ευρώ starter kit σίγουρα θα ξαναγυρίσεις στο τσιγάρο. Το ηλεκτρονικό πλέον έχει "γενιές", όπως και στα κινητά και καθημερινά βγαίνουν νέες, βελτιωμένες συσκευές. Με 30 ευρώ από ελληνικό κατάστημα θα πάρεις τεχνολογία 4 ετών πριν, όταν κάτι που βγήκε 2-3 μήνες πριν ήδη θεωρείται παρωχημένο. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Για μένα το minimum starter kit για κάποιον που σκέφτεται να κάνει την αλλαγή είναι Istick 20 + Mini Nautilus. Κάτι ατμοποιητές των 5 και 6 ευρώ τους θεωρώ σκουπίδια. Αν βρεις κανάν γνωστό και σου δώσει να δοκιμάσεις για να πάρεις μια πρώτη γεύση, καλώς, αλλά θεωρώ ότι απλά θα απογοητευτεί κάποιος αν πάει να δώσει λεφτά για να το αγοράσει. Κάποιοι που ξεκινήσαν 2 και 3 χρόνια πριν, ναι, θα περνούσαν και από αυτό το στάδιο αναγκαστικά, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος. Οι διαφορές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ στην εμπειρία ανάμεσα σε κάτι που κοστίζει 30 ευρώ και σε κάτι που κοστίζει 120, μιλάμε για άλλα πράγματα εντελώς. Το ένα είναι απόλαυση και το άλλο είναι "άντε να κρατάω αυτό το ματσούκι στο χέρι μπας και ξεχάσω το τσιγάρο για λίγο". Αν έχετε πάρει σοβαρά την απόφαση, δώστε 30 ευρώ παραπάνω και ξεφύγετε από την πλαστικίλα και τις μπαταρίες της πλάκας. Ουσιαστικά γλυτώνετε λεφτά έτσι, δεν χάνετε. Αν δε, υπάρχει μια σχετική οικονομική άνεση, Istick 30 + Kanger Subtank Mini για πραγματική απόλαυση. Τα τσιγάρα ενός μήνα είναι, αξίζει πραγματικά να κάνετε την αλλαγή. 2
thetruth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις, για eleaf istick σκεφτομαι να κινηθω, βεβαια η απορια μου ειναι μηπως μπορουσα να παρω την mini εκδοση μιας και ειμαι "ελαφρυς: καπνιστης (5-6 τσιγαρα/ημερα).
akpe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 istick και ναυτίλο ή kanger μινι θα πρότεινα και εγώ, αλλά χρειάζεσαι μεγαλύτερο μπάτζετ. Tο 20ρι που έχω εγώ με έκανε να πετάξω όλα τα άλλα, συμπεριλαμβανομένου και ενός evic supreme που είχα Όσο για το μίνι είναι καθαρά θέμα μεγέθους (και μπαταρίας βέβαια). 1000mAh δεν μου φαίνονται αρκετά, όχι ότι θα έχεις μεγάλο πρόβλημα αλλά μια φόρτιση θα τη χρειαστείς σίγουρα, ειδικά αν ατμίζεις σε ψηλά watt. Αν σε παίρνει, καλύτερα να κοιτάξεις από το 20ρι και επάνω. 1
thetruth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Eleaf iStick 20W Mod (http://www.dotshop.gr/eleaf-istick-mod.html)στα 45ε και για αρχη ενας οικονομικος ατμοποιητης (~10ε) αξιζει? υπόψιν το mod εχει ανταπτορακι 510 για eGo
Baator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Eleaf iStick 20W Mod (http://www.dotshop.gr/eleaf-istick-mod.html)στα 45ε και για αρχη ενας οικονομικος ατμοποιητης (~10ε) αξιζει? υπόψιν το mod εχει ανταπτορακι 510 για eGo Ναι, φυσικά και αξίζει. Το 20άρι Istick είναι φοβερή μπαταρία που σηκώνει μέχρι και πολύ καλούς ατμοποιητές, οπότε αν στο μέλλον θελήσεις να πας σε κάτι καλύτερο, δεν θα χρειαστεί να πάρεις καινούργια μπαταρία. Απλά να ξέρεις, δουλεύει μέχρι και με ατμοποιητές που χρησιμοποιούν αντιστάσεις μέχρι και 1 ohm, δεν πάει παρακάτω (κάτι που δεν σε απασχολεί σε καμιά περίπτωση αν πάρεις ατμοποιητή των 10 ευρώ, μιλάμε για μελλοντικά αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις τον ατμοποιητή σου). Ατμοποιητή θα σου πρότεινα τον Aspire K1 αφού θες να πας σε κάτι φτηνό κάτω των 10 ευρώ, τον πήρανε και κανά δυο παιδιά εδώ μέσα πρόσφατα, μπορείς να ρωτήσεις λεπτομέρειες. 1
Baator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Βγήκε και το νέο Istick 50 Watt πριν 5-6 μέρες. Ψήνεστε να το πάρετε; Δείτε τι θα πληρώσετε: http://i.imgur.com/aJCoSyh.jpg Βάζει ο άλλος διαφημιστικό στην σελίδα του και λέει "πηγαίνετε στην νέα μας σελίδα για ecig προιόντα, βάλτε τον τάδε κωδικό και θα έχετε 10% έκπτωση. Πας, και η τιμή είναι 10% ακριβώς πάνω από αυτήν που έγραφε στην πρώτη σελίδα, αλλά εντάξει (!!!), έχεις τον κωδικό της έκπτωσης τώρα! Για γέλια και για κλάμματα. Το φουλ κιτ που ουσιαστικά σημαίνει απλά ότι υπάρχει και ο φορτιστής μέσα, +10 ευρώ. Οι Έλληνες πωλητές δεν γνωρίζουν τι πάει να πει 1.7 ευρώ ή 2.3 ευρώ. Όλα πρέπει να είναι ακριβώς ή 1, ή 5 ή 10. Πόσο να βάλω το άδειο πλαστικό μπουκαλάκι που σε όλο τον πλανήτη πωλείται 50 λεπτά η ΔΕΚΑΔΑ; Βάλτο 1 ΕΥΡΩ το ένα. Πόσο να βάλω το καλώδιο USB που το πουλάνε 1.5 ευρώ σε όλο τον κόσμο; Βάλτο 10 ευρώ. Πόσο να βάλω το υγρό της κακιάς ώρας τα 10 ml; Βάλτο 7 ευρώ αλλά πέστου ότι αν πάρει 5, θα του κάνουμε ένα ακόμα δώρο. 2
thetruth Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Βγήκε και το νέο Istick 50 Watt πριν 5-6 μέρες. Ψήνεστε να το πάρετε; Δείτε τι θα πληρώσετε: http://i.imgur.com/aJCoSyh.jpg Βάζει ο άλλος διαφημιστικό στην σελίδα του και λέει "πηγαίνετε στην νέα μας σελίδα για ecig προιόντα, βάλτε τον τάδε κωδικό και θα έχετε 10% έκπτωση. Πας, και η τιμή είναι 10% ακριβώς πάνω από αυτήν που έγραφε στην πρώτη σελίδα, αλλά εντάξει (!!!), έχεις τον κωδικό της έκπτωσης τώρα! Για γέλια και για κλάμματα. Το φουλ κιτ που ουσιαστικά σημαίνει απλά ότι υπάρχει και ο φορτιστής μέσα, +10 ευρώ. Οι Έλληνες πωλητές δεν γνωρίζουν τι πάει να πει 1.7 ευρώ ή 2.3 ευρώ. Όλα πρέπει να είναι ακριβώς ή 1, ή 5 ή 10. Πόσο να βάλω το άδειο πλαστικό μπουκαλάκι που σε όλο τον πλανήτη πωλείται 50 λεπτά η ΔΕΚΑΔΑ; Βάλτο 1 ΕΥΡΩ το ένα. Πόσο να βάλω το καλώδιο USB που το πουλάνε 1.5 ευρώ σε όλο τον κόσμο; Βάλτο 10 ευρώ. Πόσο να βάλω το υγρό της κακιάς ώρας τα 10 ml; Βάλτο 7 ευρώ αλλά πέστου ότι αν πάρει 5, θα του κάνουμε ένα ακόμα δώρο. δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να παραγγείλω απο εξωτερικο αλλιως δεν θα περιοριζομουν στην τοπικη αγορα. Τελικα θα κινηθω για εκδοση με 30w και το Eleaf GS Air. Σε ευχαριστω για την βοηθεια!
Baator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι την Κυριακή, έκπτωση 10% σε ό,τι αγοράσετε από το FastTech με τον κωδικό "FASTTECH" στο τέλος της παραγγελίας. Θα κάνει 1.5 μήνα το λιγότερο βέβαια να έρθει λόγω της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, αλλά οι τιμές είναι ήδη εξευτελιστικές, αν κάποιος δεν βιάζεται, αξίζει. 1
kabouras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ξερουμε ελληνικο καταστημα να πουλαει το istick 50w? σε λογικη τιμη? καπου ειχα δει ενα με 50ευ αλλα δε το βρισκω γμτ Και κατι αλλο στο fasttech οταν παραγγειλεις υγρα (hangsen PEACH το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!! ) σου εχει καποιες αλλες επιλογες αποστολης τις οποιες μαλιστα πρεπει να πληρωσεις κατιτις... αυτες υποτιθεται οτι ερχονται γρηγοροτερα?
kabouras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 επισης αν καποιος πουλαει το 30αρι του (επειδη πχ θελει να παρει 50αρι) istick ας ενημερωσει
thetruth Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτησω... το 30w κραταει με το ζορι 1μιση ημερα, ειναι φυσιολογικο? (istick eleaf)
mindtrapper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πόσα ml στα πόσα watt; Αλλιώς δεν μπορούμε να κρίνουμε.
thetruth Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πόσα ml στα πόσα watt; Αλλιώς δεν μπορούμε να κρίνουμε. 3.3V, 3-4ml
Προτεινόμενες αναρτήσεις