Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Να μειωσεις αρκετα το pg..Αναλογα τον ατμοποιητη σου βεβαια,αλλο ο εργοστασιακος αλλο ο επισκευασιμος..Γενικα αυτο που κυριως κανει το στομα να στεγνωνει ειναι συγκεκριμενα αρωματα(αν φτιαχνεις δικες σου γευσεις),και το pg..Απλα να ξερεις οτι θα χασεις λιγο σε χτυπημα και ελαχιστα σε γευση..Αν θες πες μας ποιον ατμοποιητη και τι υγρο εχεις και θα σου πουμε τι ποσοστο μπορεις να κανεις

Επισης οσον αφορα τα ημικαπνικα,διαφωνω στο οτι δεν παιζουν σε ψηλα βατ,το goofy's για παραδειγμα που ειναι γνωστο το κανω στα 80..Τωρα δεν μιλαμε για πουρα,τασακαι κλπ,εκει ειναι αλλο θεμα..

Ευχαριστω πολυ :)  , Λοιπον εχω nautilus 2 και melo4   τα αρωματα που χρησιμοποιω ειναι 2 : Φουντουκι και καρυδα και τα δυο της capella ....(φτιαχνω μονος μου τα υγρα) .Στο παρελθον ειχα δοκιμασει και το virginia της flavorart αλλα σε αυτο και αν ειχα προβλημα......... (αν και μου αρεσε πολυ σαν αρωμα)

Επεξ/σία από winterman
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Να μειωσεις αρκετα το pg..Αναλογα τον ατμοποιητη σου βεβαια,αλλο ο εργοστασιακος αλλο ο επισκευασιμος..Γενικα αυτο που κυριως κανει το στομα να στεγνωνει ειναι συγκεκριμενα αρωματα(αν φτιαχνεις δικες σου γευσεις),και το pg..Απλα να ξερεις οτι θα χασεις λιγο σε χτυπημα και ελαχιστα σε γευση..Αν θες πες μας ποιον ατμοποιητη και τι υγρο εχεις και θα σου πουμε τι ποσοστο μπορεις να κανεις

Επισης οσον αφορα τα ημικαπνικα,διαφωνω στο οτι δεν παιζουν σε ψηλα βατ,το goofy's για παραδειγμα που ειναι γνωστο το κανω στα 80..Τωρα δεν μιλαμε για πουρα,τασακαι κλπ,εκει ειναι αλλο θεμα..

Εντάξει τα ημικαπνικα σαν το γκουφις που έχω κάνει λίτρα και εγώ παλεύεται σε 45-50 που κάνω. Πιο πάνω δε το έχω παίξει.  Αν και τα προτιμώ μέχρι 30 το πολύ.

Αλλά γενικά τα πιο σκληρά καπνικα και με μεγάλη νικοτίνη, από 9 και πάνω που έχω κάνει εγω προσωπικά με ενοχλούν πολύ.

Από Βλαδίμηρο π.χ και πάλι, δοκίμασε στα 80 βατ να κάνεις μάτσο η Ολντ χαμπιτς με 9 νικοτίνη. Θα ψάχνεις τον λαιμό σου στην Κίνα 😛

Επεξ/σία από panossar95
  • Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν την προσοχή σας λίγο! Μας ενημέρωσαν πως επειδή έχουμε θεματάκι τεχνικό με τα τεράστια topics (καλή ώρα), θα πρέπει να τα "σπάσουμε" και να ανοίξουμε νέα. Άρα μόλις θα το δείτε αυτό εδώ κλειδωμένο, παρακαλείστε (αν θέλετε) να ανοίξετε νέο. Κάντε κάνα refresh πρώτα για να δείτε μην τυχόν το έχει κάνει ήδη άλλος. Μη βρεθούμε με 3-4 διαφορετικά...

Thnx.

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...