Montezuma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον , επειδη εχω αγορασει και εγω για την γυναικα μου τετοιες Κατσαρολες (πρην ειχαμε AMC ) και τα χρησημοποιη η γυναικα μου ηδη εδω και 1 χρονο σας πληροφορω οτι αξιζουν τα λεφτα τους, τωρα αν καποιος δεν εχει σχεσει με την κουζινα λογικο ειναι να λεει οτι ειναι πολυ ακριβα , αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις, Η AMC εχει παρα πολυ καλες κατσαρολες αλλα πολυ ακριβες σε σχεσει με την εν'λογο εταιρεια (thermoforte), η διαφορα μεταξυ τους ειναι οτι η κατσαρολες της thermoforte κανουν περισσοτερη οικονομια στο ρευμα κατα τα αλλα ειναι σχεδον ιδια με πολυ μικρες διαφορες . Οσοι δεν εχουν καμια σχεσει με την κουζινα η την μαγειρικη ας μην λενε μ@λ@κιες και οτι τους κατεβει, δεν δουλευω σε καμια τετοια εταιρεια και ουτε εκανα χτες εγγραφη, αυτα τα λεω για να μην νομιζει καποιος-οι οτι κανω διαφημηση
Grey Warden Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τι να την κάνεις την οικονομία στο ρεύμα όταν έχεις προπληρώσει αυτά που θα πλήρωνες; 3
deesnider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εχω αγορασει και εγω για την γυναικα μου τετοιες Κατσαρολες (πρην ειχαμε AMC ) και τα χρησημοποιη η γυναικα μου ηδη εδω και 1 χρονο σας πληροφορω οτι αξιζουν τα λεφτα τους, τωρα αν καποιος δεν εχει σχεσει με την κουζινα λογικο ειναι να λεει οτι ειναι πολυ ακριβα Οσοι δεν εχουν καμια σχεσει με την κουζινα η την μαγειρικη ας μην λενε μ@λ@κιες και οτι τους κατεβει ...σού πω ρε μπάρμπα! 'Ντάξει ναούμ, όποιος δεν έχει σχέση με κουζίνα και μαγειρική, δε θα λέει τη γνώμη του, ότι ένα χιλιάρικο για τρεις κατσαρόλες είναι παραλογισμός (παρεμπιπτόντως, δε χρειάζεται να έχεις σχέση με κουζίνα και μαγειρική για να το πεις αυτό, απλή λογική είναι...) και θα κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο, για να μη σε συγχύζει... ...Αυτοί που, όχι μόνο σχέση έχουν με κουζίνα και μαγειρική, αλλά η κουζίνα και η μαγειρική υπήρξε το αντικείμενο των σπουδών τους και σήμερα είναι το επάγγελμά τους, η οποίοι λένε ότι την εν λόγω μάρκα δεν την έχουν καν ακουστά, μπορούν να μιλούν, ή και για εκείνους ισχύει το «μη τζιζ!»; Άμα είναι, να τους γράψουμε κανονικά δηλαδής και να βασιστούμε σ' εσένα και τη γυναίκα σου, επειδή ξεφορτώσατε ένα χιλιάρικο και σας καίει... 12
*nenya* Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πάντα η ίδια ιστορία.Κάποιος/α αγοράζει κάτι πανάκριβο (που ΔΕΝ δικαιολογεί την τιμή του) και μετά για να μην φανεί ότι πιάστηκε κορόιδο αρχίζει να αναλύει τα σούπερ χαρακτηριστικά του προϊόντος για να φανεί ότι είναι ανώτερο απ'τα υπόλοιπα στην αγορά (και να μην νιώθει ο ίδιος/α άσχημα που το αγόρασε). Μετά από λίγο όμως -ευτυχώς- ποστάρουν και άτομα που είναι πραγματικά γνώστες του αντικειμένου και μας δίνουν τα φώτα τους. 3
Montezuma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εντάξει τότε ας τρέξουμε να τις πάρουμε αφού κάνουν και οικονομία στο ρεύμα. Και αν έχουν και αντοχή τότε ίσως σε 2-3 γενεές (όταν τις πάρουν τα εγγόνια μας) να καταφέρουμε να κάνουμε απόσβεση από την οικονομία που μας παρέχουν. Και εμείς (η μάνα μου) είχαμε πάρει πριν πολλάααα χρόνια τις AMC (η οποία σημειωτέον πάντα ήταν γνωστή και ποτέ αμφιλεγόμενη μάρκα/εταιρία) και τις έχει και τις χρησιμοποιεί ακόμα. Μάλιστα κάποιες από το σετ τις έχει δώσει πια και σε μας (μεγάλωσε η γυναίκα και δεν τις χρησιμοποιεί όλες) και είναι άψογες. Εϊναι λοιπόν άξιον απορίας γιατί εσείς αφού είχατε AMC (που δεν παθαίνουν τίποτα) μετά πήγατε να πάρετε και αυτές (τις φοβερές). Ή η όλη ιστορία είναι μούφα ή πάτε καλά από φράγκα (μακάρι και να' στε καλά να τα χαίρεστε). Σε κάθε περίπτωση δεν έχω λόγους να πάρω στα σοβαρά τις πληροφορίες σας για αυτούς τους σούπερ-ουοαου τεντζερέδες. Εγω ειπα οτι η AMC ειναι παρα πολυ καλη εταιρεια, και αυτο το ξερω παρα πολυ καλα διοτι ειχα πολλα χρονια κατσαρολες της, απλα η διαφορα ειναι φιλε-η μου στο οτι μαγειρευουν με πολυ μεγαλυτερη οικονομια στο ρευμα, αυτη ειναι και η διαφορα τους, τωρα οσων αφορα το πρωτο σου σχολιο " εντάξει τότε ας τρέξουμε να τις πάρουμε αφού κάνουν και οικονομία στο ρεύμα. Και αν έχουν και αντοχή τότε ίσως σε 2-3 γενεές (όταν τις πάρουν τα εγγόνια μας) να καταφέρουμε να κάνουμε απόσβεση από την οικονομία που μας παρέχουν." . δεν θα μιλησω διοτι εισαι πολυ ασχετος-η , αλλιως θα ηξερες οτι της AMC η κατσαρολες ειναι σχεδον διπλασια τιμη χωρις ωστοσο να κανουν την ιδια οικονομια στο ρευμα. Για σχολια του τυπου " Κάποιος/α αγοράζει κάτι πανάκριβο (που ΔΕΝ δικαιολογεί την τιμή του) και μετά για να μην φανεί ότι πιάστηκε κορόιδο αρχίζει να αναλύει τα σούπερ χαρακτηριστικά του προϊόντος για να φανεί ότι είναι ανώτερο απ'τα υπόλοιπα στην αγορά (και να μην νιώθει ο ίδιος/α άσχημα που το αγόρασε)." δεν αξειζει να απαντησω διοτι προφανως η φιλη-ος μαλλον δεν ξερει απο κουζινα, και ουτε πηγε ποτε να δει ποσο κοστιζει μια μετρια κατσαρολα στην αγορα, γιαυτο και καθονται και κανουν τετοια ασχετα σχολια. Φιλε μου dessinder, πηγαινε μια βολτα στα μαγαζια που πουλανε κατσαρολες να δεις τιμες πρωτα και μετα τα ξαναλεμε, ο πεθερος μου ειναι ΣΕΦ σε ξενοδοχειο και οταν ειδε τις κατσαρολες και τις δοκιμασε ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερες απο τις περισσοτερες που κυκλοφορουνε στην αγορα και οτι ειναι εξισου αξιοπιστες με την AMC, εγω δεν ειμαι γνωστης του αντικιμενου , απλα βλεπω και τρωω καθε μερα αυτα που κανουν και αυτα που μαγειρευουν αυτες η κατσαρολες, οσο αφορα την μαρκα εχεις δικιο ουτε εγω ουτε η γυναικα μου ουτε ο πεθερος μου την ξεραμε αλλα η κατσαρολες ειναι πολυ καλες και αξιζουν τα λεφτα τους.
haris_216 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εγω ειπα οτι η AMC ειναι παρα πολυ καλη εταιρεια, και αυτο το ξερω παρα πολυ καλα διοτι ειχα πολλα χρονια κατσαρολες της, απλα η διαφορα ειναι φιλε-η μου στο οτι μαγειρευουν με πολυ μεγαλυτερη οικονομια στο ρευμα, αυτη ειναι και η διαφορα τους, τωρα οσων αφορα το πρωτο σου σχολιο " εντάξει τότε ας τρέξουμε να τις πάρουμε αφού κάνουν και οικονομία στο ρεύμα. Και αν έχουν και αντοχή τότε ίσως σε 2-3 γενεές (όταν τις πάρουν τα εγγόνια μας) να καταφέρουμε να κάνουμε απόσβεση από την οικονομία που μας παρέχουν." . δεν θα μιλησω διοτι εισαι πολυ ασχετος-η , αλλιως θα ηξερες οτι της AMC η κατσαρολες ειναι σχεδον διπλασια τιμη χωρις ωστοσο να κανουν την ιδια οικονομια στο ρευμα. Για σχολια του τυπου " Κάποιος/α αγοράζει κάτι πανάκριβο (που ΔΕΝ δικαιολογεί την τιμή του) και μετά για να μην φανεί ότι πιάστηκε κορόιδο αρχίζει να αναλύει τα σούπερ χαρακτηριστικά του προϊόντος για να φανεί ότι είναι ανώτερο απ'τα υπόλοιπα στην αγορά (και να μην νιώθει ο ίδιος/α άσχημα που το αγόρασε)." δεν αξειζει να απαντησω διοτι προφανως η φιλη-ος μαλλον δεν ξερει απο κουζινα, και ουτε πηγε ποτε να δει ποσο κοστιζει μια μετρια κατσαρολα στην αγορα, γιαυτο και καθονται και κανουν τετοια ασχετα σχολια. Φιλε μου dessinder, πηγαινε μια βολτα στα μαγαζια που πουλανε κατσαρολες να δεις τιμες πρωτα και μετα τα ξαναλεμε, ο πεθερος μου ειναι ΣΕΦ σε ξενοδοχειο και οταν ειδε τις κατσαρολες και τις δοκιμασε ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερες απο τις περισσοτερες που κυκλοφορουνε στην αγορα και οτι ειναι εξισου αξιοπιστες με την AMC, εγω δεν ειμαι γνωστης του αντικιμενου , απλα βλεπω και τρωω καθε μερα αυτα που κανουν και αυτα που μαγειρευουν αυτες η κατσαρολες, οσο αφορα την μαρκα εχεις δικιο ουτε εγω ουτε η γυναικα μου ουτε ο πεθερος μου την ξεραμε αλλα η κατσαρολες ειναι πολυ καλες και αξιζουν τα λεφτα τους. Πάντως για κάποιον που "δεν θα μιλήσω" στο ένα και "δεν θα απαντήσω" στο άλλο, πολύ μεγάλο σου βγήκε το post. Τώρα για το ότι είναι καλύτερες από (τις περισσότερες) που κυκλοφορούν στην αγορά, έλεος πια. Με τέτοιο κόστος αυτό έλειπε να ήταν και του ικεα. Και τελικά δεν μας είπες, αφού είχες ήδη τις AMC (συ είπας) οι οποίες είναι πολύ καλές και δεν χαλάνε, πως βρέθηκες να πάρεις και αυτές (πάλι συ είπας); Δηλαδή κάποιος έχει ένα toyota και ξαφνικά αποφασίζει (έτσι για δοκιμή) να πάρει ένα dacia και μετά επιχειρηματολογεί υπέρ του dacia;
deesnider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ο πεθερος μου ειναι ΣΕΦ σε ξενοδοχειο και οταν ειδε τις κατσαρολες και τις δοκιμασε ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερες απο τις περισσοτερες που κυκλοφορουνε στην αγορα Ε, τι περίμενες; Φοβήθηκε να σού πει ότι είσαι κορόιδο που έσκασες ένα παπόρι λεφτά, μήπως σε τσαντίσει και παρατήσεις την κόρη του... 2
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ε, τι περίμενες; Φοβήθηκε να σού πει ότι είσαι κορόιδο που έσκασες ένα παπόρι λεφτά, μήπως σε τσαντίσει και παρατήσεις την κόρη του... (καλά ρε, που ειναι ο χαρυ απ το αβατάρ σου?? Με απογοητεύεις )
deesnider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 (καλά ρε, που ειναι ο χαρυ απ το αβατάρ σου?? Με απογοητεύεις ) Ο Χαρούλης έχει δώσει τη θέση του στον Dee ως avatar μου, εδώ και πολύ καιρό. Μουσική λατρεία είναι αυτή, που με στοιχειώνει από την εφηβεία - και δε βλέπω να υποχωρεί...ευχή και κατάρα θ' αφήσω, στην κηδεία μου να παίζει το Under The Blade τού ξεκουφαμού, μέχρι να αγανακτήσουν και να παρατήσουν την αιώνια ξάπλα και οι υπόλοιποι ανάσκελοι εκεί γύρω! - τι να κάνω; Μην απογοητεύεσαι πάντως. Δεν παύει να κατέχει τη θέση του, πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου ως καλλιτέχνης.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οι περιγραφές των προϊόντων στο site τους είναι όλα τα λεφτά. Τις έγραψε ο λούκουλος πλασιέ στον ελεύθερο χρόνο του:Τι να πει κανείς για το 5,5lt-24cm το σκεύος αυτό το ονομάζουμε σκεύος καθημερινής χρήσης γιατί ουσιαστικά μια οικογένεια θα μαγειρεύει κάθε μέρα μέσα σε αυτό. Η χωρητικότητα του είναι 5,5lt και μπορεί να μαγειρέψει κανείς 7 με 8 μερίδες φαγητό. Μπορεί κανείς να φτιάξει μακαρόνια , κοκκινιστό, λεμονάτο, τα λαδερά σας και πάρα πολλά ακόμη φαγητά που για να τα γράψουμε όλα θα έπρεπε να γεμίσουμε όλη την σελίδα.ή ξερωγώ:Το τηγάνι των 2,2lt-24cm είναι το στολίδι της σειράς μας ,επειδή είναι χαμηλό και φάρδη είναι πολύ όμορφο στην εμφάνιση του δεν παύει όμως να είναι και ένα πολύ χρήσιμο σκεύος για την κουζίνα σας γιατί εκτός από το να τηγανίσει κανείς μπορεί να φτιάξει από ψητά της ώρας (λίγες μπριζόλες, δυο μπούτια κοτόπουλο, λίγα μπιφτέκια) μέχρι να κάνει λίγα γεμιστά και λίγο γιουβέτσι. Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο σκεύος που θα σας λύσει τα χέρια. Το μικρότερο σκεύος της σειράς μας είναι το 2,2lt-18cm , αν και μικρό είναι πολύ λειτουργικό. Είναι γνωστό ότι τα μικρά σκευή στην κουζίνα είναι και το πιο χρήσιμα. Μέσα σε αυτό μπορεί κάποιος να ζεστάνει λίγο γάλα, να φτιάξει μια κρέμα, λίγη μπεσαμέλ, μια σάλτσα, κιμά για τα μακαρόνια ένα ιδιαίτερο φαγητό. Είναι ένα σκεύος που θα τα έχετε κάθε μέρα στα χέρια σας Οι περιγραφές είναι σαν τις σάλτσες που γράφαμε στα θρησκευτικά. 1
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ... ΨΗΤΕΣ ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ(ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) Υλικά : 7-8 σεφταλιές Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση : Ανάλογα με την ποσότητα επιλέγουμε το σκεύος των 2,7lt-24cm ή το σκεύος των 5,6lt-30cm. Τοποθετούμε το σκεύος στην εστία της κουζίνας και προθερμαίνουμε για 6-7 λεπτά. Ανοίγουμε το καπάκι και τοποθετούμε τις σεφταλίες . Αφήνουμε το καπάκι ανοιχτό και περιμένουμε να ροδίσουν από την μία πλευρά, γυρίζουμε προσεκτικά με μία σπάτουλα. Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι της κουζίνας. Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί 20-25 λεπτά με τον διακόπτη της κουζίνας κλειστό. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού και σερβίρουμε.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δινουν και κουζινα δωρο ; ναι...με ενσωματωμενη γυναικα στη κουζινα.
Montezuma Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πάντως για κάποιον που "δεν θα μιλήσω" στο ένα και "δεν θα απαντήσω" στο άλλο, πολύ μεγάλο σου βγήκε το post. Τώρα για το ότι είναι καλύτερες από (τις περισσότερες) που κυκλοφορούν στην αγορά, έλεος πια. Με τέτοιο κόστος αυτό έλειπε να ήταν και του ικεα. Και τελικά δεν μας είπες, αφού είχες ήδη τις AMC (συ είπας) οι οποίες είναι πολύ καλές και δεν χαλάνε, πως βρέθηκες να πάρεις και αυτές (πάλι συ είπας); Δηλαδή κάποιος έχει ένα toyota και ξαφνικά αποφασίζει (έτσι για δοκιμή) να πάρει ένα dacia και μετά επιχειρηματολογεί υπέρ του dacia; Φιλε μου, μαλλον δεν διαβασες καλα το ποστ μου " της AMC η κατσαρολες ειναι σχεδον διπλασια τιμη χωρις ωστοσο να κανουν την ιδια οικονομια στο ρευμα." Τωρα για την Toyota και το Dacia μαλλον το σχολιο σου ηταν ατυχες διοτι δεν ειναι στην ιδια κατηγορια αλλα ας πουμε οτι εχω Peugeot και δοκιμαζω Toyota και σαφως οι επαινοι πανε στην Toyotaγιατι ειναι λιγο πιο πανω απο το Peugeot Ε, τι περίμενες; Φοβήθηκε να σού πει ότι είσαι κορόιδο που έσκασες ένα παπόρι λεφτά, μήπως σε τσαντίσει και παρατήσεις την κόρη του... NO COMENT...... ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ................ Να ξεκαθαρισω κατι δεν ειμαι εδω για να υπερασπιστο την εταιρεια αυτη, απλα παραθετω την εμπειρια μου απο τις κατσταρολες που εχω απο την συγκεκριμενη εταιρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις