Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ενδιαφέρονται σχετικά με το θέμα του Hong Kong store.

Ψάχνοντας κάτι άσχετο, έπεσα στο: http://www.hotukdeals.com/deals/destiny-xbox-one-digital-download-30-50-change-region-hong-kong-1988583 και είπα να συμμαζέψω λίγο ό,τι έμαθα σήμερα.

Στο παραπάνω link τα έχουν μπερδέψει λίγο αλλά τα βήματα τους είναι μέσες άκρες σωστά. To ακριβές path είναι: Home Dashboard -> Settings -> System -> Location -> Lanuage & Location: English/Hong Kong (εννοείται χρειάζεται restart).

Το paypal λογικά δεν θα δουλέψει (νομίζω πλέον απαιτείται confirmed valid address), άρα χρειάζεται πιστωτική ή κάρτα με ΗΚ currency σαν αυτές του G2Α.com που αναφέραμε πιο πριν. Υπ' όψιν ότι οι τελευταίες είναι σχετικά δυσεύρετες ή/και εξαντλημένες, αλλά μακροπρόθεσμα είναι σαφώς καλύτερη λύση από τη χρήση fake διεύθυνσης ή ακόμα και πραγματικής διεύθυνσης (στην οποία όμως δεν μένει κάποιος γνωστός σας που μπορεί να σας καλύψει αν η MS to ψάξει παραπάνω). Και καλά στις ΗΠΑ όλο και κανα μπάρμπα μπορεί να έχετε, αλλά στο Hong Kong;

Σημειωτέον πως αν ξαναλλάξετε location, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε/μετατρέψετε το υπολειπόμενο HKD balance, αφού αυτό ισχύει μόνο για το HK store. Αν θέλετε να το εξαργυρώσετε, θα πρέπει να ξαναβάλετε HK location.

Το Hong Kong δεν έχει post/zip codes ή τουλάχιστον αυτό διάβασα σε ένα σχετικό site. Επίσης δεν χρειάζεται πραγματικό τηλέφωνο, ούτε πρόθεμα για international code. Ένα τυχαίο νούμερο του στιλ 12345678 αρκεί (το έχουν επιβεβαιώσει και στο reddit). Το format της διεύθυνσης απ' ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν:

- Line 1: νούμερο ορόφου/F, όνομα κτιρίου (πχ. 10/F, One Citygate)

- Line 2: αριθμός και όνομα οδού (πχ. 130 Hennessy Road)

- City: Wan Chai ή Kowloon Bay κλπ

- State/Province δεν χρειάζεται.

Περισσότερα εδώ.

Δεν είμαι βέβαιος αν η MS τσεκάρει σε πραγματικό χρόνο την εγκυρότητα της διεύθυνσης (ή έστω το κάνει αργότερα), αλλά καλό θα είναι να κρατάμε λίγο τα προσχήματα.Το πιθανότερο πάντως είναι πως δεν κάνουν ελέγχους τη στιγμή της αγοράς.

ps: αρκετοί λένε ότι το ινδικό store έχει ακόμα χαμηλότερες τιμές σε ορισμένα παιχνίδια και φυσικά λειτουργεί με την ίδια λογική. Αλλά δεν το έλεγξα.

pps: εξαιρετικό tutorial για το US store με πολύ Q&A (προφανώς έχει εφαρμογή και για ΗΚ): http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-one-guides/13353-step-step-guide-purchasing-games-us-xbox-one-store-any-region.html

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

O αδερφος σου χρησιμοποιει το ιδιο account ?

Mηπως εκει γινεται καποιο μπερδεμα ??

στην κονσολα εκεινη εχω το Account ου περασμενο αλλα εχω πατησει This is not my home console

Δημοσ.

Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? 

Mage, πάντα έτσι ηταν στο Χbox όσων αφορά την αλλαγή του gamertag...800ms points ηταν τότε αν θυμάμαι καλά ;)

Δημοσ.

Κοστίζει η αλλαγή gamertag. Νομίζω κάπου 8 ευρώ.

Η χαμηλότερα ?

Δημοσ.

Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα.

ναι ειναι το ιδιο account

Δημοσ.

φιλε meriln δεν ειναι θεμα εντασης του ηχου αλλα το κατα το ποσο αυτος ο ηχος ειναι φυσιολογικος!οταν η ιδια η ms σου λεει στειλτω πισω κατι δεν παει καλα!βεβαια δεν ειναι ιδιες ολες οι περιπτωσεις εσενα το δικο σου μπορει να ειναι κομπλε!! :-)

darheGR ειμαι στο live...πιστευω να ξαναεχω συντομα one(αναλογα τις εξελιξεις) για να λιωσουμε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...