garrett156 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 το θεμα ειναι να βρεις κανα μεταχειρισμενο...
rallistas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ερώτηση προς την πιο πάνω συζήτηση με τις μπαταρίες!Εγω κάτι Duracell καινούργιες 2400 που έχω,γιατί τις πίνει Σα νερό ρε παιδιά;Κάθε 6 ώρες θέλω αλλαγή.
FrankyGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά που μπορώ να βρω το Xbox One S ποιό φτηνά. Μόνο για το Forza Horizon 3 το θέλω !!!!!! (Έχω PS4 Pro αλλά πάσχουμε ΠΑΡΑ πολύ σε racing games
Chrysostomos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 αν τι θέλεις μόνο για ένα παιχνίδι,γιατί δεν παίρνεις το απλό;
FrankyGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί έχω 4Κ HDR TV και θέλω να το έχω και σαν BlueRay 4K player..
Mr_Terror Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια! Επειδη ειμαι κανουριος θελω να κανω μια ερωτηση και αν ξερει καποιος σιγουρα να μ απαντησει. Στο xbox one, γινεται να παιξουμε μεταχειρισμενα παιχνιδια ? χυθηκε αιμα, επσαν κορμια για να γινει αυτο.Να παιζει μτχ το one. 1
anamenos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί έχω 4Κ HDR TV και θέλω να το έχω και σαν BlueRay 4K player..Φίλε ταπεινή μου άποψη, με τέτοια TV που έχεις κάνε υπομονή 11 μήνες και πάρε το θηρίο που θα βγει του χρόνου. (xbox one project scorpio) Σε τόσο διάστημα, 40 ευρώ να φιλάς τον μήνα, τα έβγαλες... 1
FrankyGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε ταπεινή μου άποψη, με τέτοια TV που έχεις κάνε υπομονή 11 μήνες και πάρε το θηρίο που θα βγει του χρόνου. (xbox one project scorpio) Σε τόσο διάστημα, 40 ευρώ να φιλάς τον μήνα, τα έβγαλες... Δεν έχεις και άδικο. Μου φένεται η πιο σωστή λύση...........
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια! Επειδη ειμαι κανουριος θελω να κανω μια ερωτηση και αν ξερει καποιος σιγουρα να μ απαντησει. Στο xbox one, γινεται να παιξουμε μεταχειρισμενα παιχνιδια ? Κοντεύουμε στο 2017 αισίως και ο κόσμος ακόμα έχει αυτή την εντύπωση... φαντάσου τι ζημιά έκανε η αρχική παρουσίαση του 2013 στο brand name. 2
adok13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Κοντεύουμε στο 2017 αισίως και ο κόσμος ακόμα έχει αυτή την εντύπωση... φαντάσου τι ζημιά έκανε η αρχική παρουσίαση του 2013 στο brand name. κιεγω αυτο σκεφτηκα.οτι εχτισαν με το 360 το γκρεμισαν με τις κολοιδεες που ειχαν στο λανσαρισμα του one
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παίξτε μεταχειρισμένα όσο προλαβαίνετε, γιατί όσο η αγορά στρέφεται προς το digital content σε λίγο καιρό μας τελειώνουν τα δισκάκια.
bedazzled Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παίξτε μεταχειρισμένα όσο προλαβαίνετε, γιατί όσο η αγορά στρέφεται προς το digital content σε λίγο καιρό μας τελειώνουν τα δισκάκια. Έτσι μας λέγανε και για το NX και τελικά θα έχει φυσικό μέσο κι αυτό. Μακροπρόθεσμα (σε 15-20 χρόνια) θα πάμε σε άλλο μοντέλο (cloud/subscription-based), αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε...
kostiger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι μας λέγανε και για το NX και τελικά θα έχει φυσικό μέσο κι αυτό. Μακροπρόθεσμα (σε 15-20 χρόνια) θα πάμε σε άλλο μοντέλο (cloud/subscription-based), αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε... Τοσο μακρια την τοποθετεις αυτη την εξελιξη; Θεωρουσα οτι θα ειναι πιο κοντα. Σε καθε περιπτωση ερχεται, τωρα για το ποτε θα δουμε..
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Η δική μου εκτίμηση είναι μια πενταετία το πολύ. Το μοντέλο για το digital content και τα subscriptions ήδη υπάρχει (stores και marketplaces κάθε λογής, Steam, Origin, Uplay, EA Access, προσφορές σε Gold συνδρομές αποκλειστικά για digital download κλπ) και το μόνο που μένει είναι να εξελιχθεί λίγο περισσότερο. Κάποιοι πυροβολημένοι όπως η χάρη μου, έχουν ήδη σταματήσει να αγοράζουν δισκάκια εδώ και πολλά χρόνια (πραγματικά δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά, τουλάχιστον 3-4 χρόνια πίσω). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις