Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως επειδη στην Ελλαδα πουλανε περισσοτερο τα παιχνιδια του playstation αρα τα seven φερνουν παιχνιδια που εχουν παραπανω ζητηση.

Εμενα στα τοπικα seven εχει 5-6παιχνιδια του xboxOne αυτα που κυκλοφορησαν τον πρωτο χρονο(Ryse,Forza 5 κλπ),και απο τις αρχες που πηγα γενικα δεν τα νοικιαζε σχεδον κανεις.Για τον ιδιο λογο τα seven στις εκπτωσεις βαζουν κυριως playstation κονσολες.

Είναι κρίμα γιατί παίζω μόνο single player και βολεύει να νοικιασω ένα παιχνίδι για τριήμερο στυλ halo/gears και να το τελειώσω

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι κρίμα γιατί παίζω μόνο single player και βολεύει να νοικιασω ένα παιχνίδι για τριήμερο στυλ halo/gears και να το τελειώσω

Ενας απο τους σημαντικοτερους λογους(στην Ελλαδα τουλαχιστον)αγορας κονσολας για αρκετο κοσμο.

Δημοσ.

'Εχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω για το high packet loss σφάλμα που βγάζει και δεν συνδέεται με τίποτα multiplayer? Από τη σελίδα της Microsoft τα έχω κάνει όλα χωρίς βελτίωση (εκτός από το να βάλω καλώδιο που δεν γίνεται αλλά η σύνδεση είναι μια χαρά στην ταχύτητα και το xbox συνδέεται γενικά. Μόνο multiplayer COD infinite δεν μπαίνει). Χάνει τα πακέτα κι εγώ χάνω την ψυχραιμία μου, βοήθεια πλιζ.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία.

Ο τρόπος που δουλεύει το ασύρματο είναι με κοινόχρηστο φάσμα (δεν μένεις σε ερημιά, σωστά?)

Σήμερα σε «ταπώνει» κάποια συσκευή κάποιου γειτόνα, αύριο όχι και ξανά μανά τα ίδια...

Το δε PS3 που αναφέρεις είναι εξαιρετικά ανεκτικό σε laggers και αυτό είναι πολύ άσχημο IMHO.

Δεν θες να παίζεις και να σου ρίχνουν καντήλια οι αντίπαλοι επειδή χάνεις frames, ε;

Αγόρασε ένα ζευγάρι powerline και θα λυθεί οριστικά το packet loss.

• Like 1
Δημοσ.

Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Συνδέεις το ένα στο router με ethernet και το άλλο το βάζεις σε όποια συσκευή θέλεις και δίνει ίντερνετ ενσύρματα;

Το ίντερνετ μεταφέρεται μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος;

Δημοσ.

Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Συνδέεις το ένα στο router με ethernet και το άλλο το βάζεις σε όποια συσκευή θέλεις και δίνει ίντερνετ ενσύρματα;

Το ίντερνετ μεταφέρεται μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος;

Ναι σε ολα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα powerlines νομίζω ότι δεν μπορείς να τα συνδέσεις σε όποια πρίζα θες πάντα. Αν έχεις μονοφασική παροχή γίνεται να τα βάλεις σε όποιες θες, αλλά αν έχεις τριφασική πρέπει να τα συνδέσεις σε πρίζες που παίρνουν ρεύμα από την ίδια φάση. Κάποιος που ξέρει πιο σίγουρα ας απαντήσει.

Δημοσ.

Για τα powerlines νομίζω ότι δεν μπορείς να τα συνδέσεις σε όποια πρίζα θες πάντα. Αν έχεις μονοφασική παροχή γίνεται να τα βάλεις σε όποιες θες, αλλά αν έχεις τριφασική πρέπει να τα συνδέσεις σε πρίζες που παίρνουν ρεύμα από την ίδια φάση. Κάποιος που ξέρει πιο σίγουρα ας απαντήσει.

Ισχύει

Δημοσ.

Δοκιμασμένο και σε τριφασικό σε διαφορετικές φάσεις. Δουλεύει μια χαρά, απλά χάνει λίγη ταχύτητα.

Εδώ σκέψου υπάρχουν περιπτώσεις που δουλεύει ανάμεσα σε 2 διαφορετικά (κοντινά) σπίτια...

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,ενδιαφέρομαι να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για το xbox γιατί ο 500 μου γέμισε.

Μπορείτε να μου πείτε τι να πάρω ρε παιδιά γτ το μόνο που βρήκα είναι ένας της seagate 2t και κοστίζει 109 ευρώ.είναι πολλά νομίζω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...