Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχασα τα γυαλια του ηλιου μου σημερα

γνωριζετε που μπορω να βρω αυθεντικα σε χαμηλοτερη τιμη ?σας ευχαριστω παρα πολυ

• Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχασα τα γυαλια του ηλιου μου σημερα

γνωριζετε που μπορω να βρω αυθεντικα σε χαμηλοτερη τιμη ?σας ευχαριστω παρα πολυ

?

Δημοσ.

απο γνωστες εταιριες,,rayban,και αλλες τετοιες μαρκες

αν ελεγες και τη μάρκα ...

παιδια δεν εχω προτιμηση αρκει να ειναι κλη ποιοτητα  το γυαλι και ο σκελετος

Δημοσ.

Κέντρο, απέναντι από το ΡΕΞ, σε μια πλατεία υπάρχει ένα μαγαζάκι με γυαλιά που τα έχει όλα 45€. Έχω αγοράσει και έχω στείλει και φίλους εκεί. Όλα αυθεντικά, αλλά μάλλον πιο παλιά μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Κέντρο, απέναντι από το ΡΕΞ, σε μια πλατεία υπάρχει ένα μαγαζάκι με γυαλιά που τα έχει όλα 45€. Έχω αγοράσει και έχω στείλει και φίλους εκεί. Όλα αυθεντικά, αλλά μάλλον πιο παλιά μοντέλα.

δε με ενδιαφερει . να ειναι μεσα στη μοδα της τελευταιας χρονιας...

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου θα του ριξω μια ματια

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρετε αν παίζει καμία προσφορά σε SSD αυτές τις μέρες, κοντά στα 40 ευρώ;

Για να μου βγει κάνα 50αρι με τα μεταφορικά.

Σκέφτομαι να πάρω τον Intenso High Performance SSD 120GB που πρότεινε και ένας φίλος εδώ στο φόρουμ, αλλά βγαίνει γύρω στα 60 ευρώ με τα μεταφορικά, και βλέπω σε κριτικές του skroutz πως άλλοι τον έχουν τσιμπήσει με ένα 40αρι παλιότερα και νιώθω λίγο γκαντέμης.

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρετε αν παίζει καμία προσφορά σε SSD αυτές τις μέρες, κοντά στα 40 ευρώ;

Για να μου βγει κάνα 50αρι με τα μεταφορικά.

Σκέφτομαι να πάρω τον Intenso High Performance SSD 120GB που πρότεινε και ένας φίλος εδώ στο φόρουμ, αλλά βγαίνει γύρω στα 60 ευρώ με τα μεταφορικά, και βλέπω σε κριτικές του skroutz πως άλλοι τον έχουν τσιμπήσει με ένα 40αρι παλιότερα και νιώθω λίγο γκαντέμης.

http://www.gearbest.com/hdd-ssd/pp_313950.html?wid=21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mini ηχειάκι/μικροφωνάκι χωρίς μπαταρίες/bluetooth για να είναι always-on όπως αυτό στη φωτό;

post-289428-0-49096400-1493643474_thumb.jpg

Edit: Βρέθηκε το Exeze

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.

Ψαχνω εξωτερικο 2,5" στα 2tb. Προσπαθω να βρω κατι κατω απο 65-70 ευρω αλλα δεν. Καμια ιδεα? (σχετικα γνωστη μαρκα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...